Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://ibb.co/X2m75fF

Καλησπέρα στο foroum, εχω τις παραπανω ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο κ στο ποντίκι ξέρει κανείς που πρέπει να τις έχω σε mmorpg παιχνίδι με skills; τωρα τα εχω σε 1000hz/1ms αλλα εχω την εντύπωση πως τα skills δεν πάνε γρήγορα... 

• Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Balantakos είπε

τα skills δεν πανε γρηγορα?

Χμμ..μαλιστα....

Αυτή η απάντηση ήτανε εξυπνάδα τώρα? 

Πάμε ξανά το θέμα απο την αρχή αν υπάρχει κάποια ασάφεια... Σε άλλο πληκτρολόγιο χωρίς να έχει ρυθμίσεις στο rate σε χειρότερο σύστημα και με χειρότερη ταχύτητα ίντερνετ νιώθω να πηγαίνει ναι πιο γρήγορα... Πιο γρήγορα όχι στα emotion των skill αν τυχόν κατάλαβε κάποιος αυτό αλλά απ τη στιγμη που παταω 1,2,3,4κ.α μέχρι μ αυτό που βλέπω στα αντίστοιχα πλήκτρα στο game. Αυτό που ρωτάω είναι ποιος χρόνος είναι ο πιο γρήγορος ανάμεσα απο 1000hz/1msec,125 hz/8msec,250hz/4msec/500hz/2msec.

Δημοσ.

Οσο μεγαλυτερο το polling rate τοσο μικροτερα τα ms (miliseconds)  με τα οποια επικοινωνει το πληκτρoλογιο με το συστημα.

Αν θελεις ακομα μεγαλυτερες ταχυτητες υπαρχουν πληκτρολογια πλεον που εχουν 0.5ms.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1000Hz  για mouse. Υπάρχουν κάποια και με παραπάνω + modαρισμενα αλλα snake oil καθαρά

Keyboard 1000 πάλι, αν είχες κάποιο με υποστήριξη ps2 give it a try.

Βέβαια τα παραπάνω για ανταγωνιστικό gaming σε fps τα προτείνουν 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...