algox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 γεια σας παιδια.προσπαθω εδω και καποιες μερες να κανω το wake on lan αλλα χωρις αποτελεσμα.διαβασα καποια παλιοτερα αρθρα που βρισκονται στην σελιδα αλλα ματαια. μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει βημα βημα πως να γινει? να σημειωσω πως ειναι ενεργοποιημενο απο το BIOS και απο την διαχειριση συσκευων-προσαρμογεις δικτυου,αλλα και παλι τπτ εχω τα windows 10 και ρουτερ το ΟΤΕ Speedport Entry 2i εχω το ESET ANTIVIRUS αυθεντικο(ισως μπλοκαρει κατι απο εκει) παιζει να ειναι κατι με το τειχος προστασιας? καπου ειδα πως πρεπει να εχω ενα καλωδιακι (wake on lane cable)να συνδεεται η καρτα δικτυου με τη μητρικη,ισχυει κατι τετοιο? ειμαι αρχαριος και το προσπαθω πρωτη φορα. Ευχαριστω και ελπιζω να με καθοδηγησετε πληρως
madrivermadonus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Με ποιο τροπι προσπαθεις να τον ξυπνησεις;
algox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 1:17 ΜΜ, madrivermadonus είπε Με ποιο τροπι προσπαθεις να τον ξυπνησεις; το εκανα φιλος.και δουλευει αψογα με wi-fi και δεδομενα.thanks παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα