afm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Τι εννοείς; Είναι απλό. Κάθε Cosmote wifi fon είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο δίκτυο wifi στο οποίο συνδέεσαι ασύρματα μέσω wifi χρησιμοποιώντας μία συσκευή όπως π.χ. ένα laptop ή ένα smartphone. Δεν μπορείς να συνδέσεις ασύρματα πάνω στο wifi fon συσκευές όπως π.χ. ένα repeater για να βελτιώσεις την εμβέλεια και την ισχύ του σήματος (του wifi fon). Δηλαδή δεν μπορείς για παράδειγμα να συνδέσεις πάνω στο wifi fon ένα repeater και πάνω στο repeater ένα smartphone. 7 ώρες πριν, thanasis00 είπε Συνδέθηκα χθες σε ένα γειτονικό δίκτυο Cosmote Wifi Fon και η ταχύτητά μου είναι 5mbps αυτή τη στιγμή. Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Αλλά λειτουργεί καλά θα πω. Βέβαια δε το δοκιμάζω περισσότερο, γιατί πολύ πιθανό να τρώω και το bandwidth του γείτονα, οπότε και εγώ για απλή χρήση το έχω, αλλά δείχνει ότι τραβάει πάνω από 2mbps. Το όριο των έως 2 mbps ισχύει για τις συνδέσεις adsl. Για τις vdsl πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Ίσως είναι 5 mbps γιατί και εγώ μέχρι τόσο έχω "πιάσει". Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Πρεπει η υπηρεσια να "τρωει" 10% απο την συνολικη ταχυτητα (σε 30αρα vdsl, 3 σε 50, 5), αλλα ολο αυτο αν ειναι καποιος συνδεδεμενος. Αν δεν, τοτε η ταχυτητα που εχεις σαν ιδιοκτητης της γραμμης ειναι max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, afm είπε Είναι απλό. Κάθε Cosmote wifi fon είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο δίκτυο wifi στο οποίο συνδέεσαι ασύρματα μέσω wifi χρησιμοποιώντας μία συσκευή όπως π.χ. ένα laptop ή ένα smartphone. Δεν μπορείς να συνδέσεις ασύρματα πάνω στο wifi fon συσκευές όπως π.χ. ένα repeater για να βελτιώσεις την εμβέλεια και την ισχύ του σήματος (του wifi fon). Δηλαδή δεν μπορείς για παράδειγμα να συνδέσεις πάνω στο wifi fon ένα repeater και πάνω στο repeater ένα smartphone. Ευχαριστώ. Έλεγα να κόψω το internet στο σπίτι και να έβαζα ένα repeater. Η μόνη χρήση που κάνω είναι κανένα Netflix. Άρα άκυρο, πλήρωσε 30€ (20€ το ίντερνετ + 10€ η συνδρομή) για Netflix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFRO24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Ξερει καποιος γιατι ενω με δειχνει οτι εχω συνδεθει στο wifi fon δεν μου φορτωνει την σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrsBanana Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μηπως ξερει καποιοσ , τι μπορουμε να κανουμε για να συνδεθουμε με το wifi adapter Εδω και μια εβδομαδα εμπαινα κανονικα με το wifi adapter (ειχα μπει απο αλλο browser και για καποιο λογο με εβαζε να κανω κανονικα log in) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Έχει 2 μήνες που πέρασα Cosmote στο σπίτι και πριν λίγες μέρες παρατήρησα τη συγκεκριμένη υπηρεσία Wifi Fon. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το απενεργοποιήσω; Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι το βλέπω σαν "free" χωρίς να χρειάζεται username κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, teoqq είπε Έχει 2 μήνες που πέρασα Cosmote στο σπίτι και πριν λίγες μέρες παρατήρησα τη συγκεκριμένη υπηρεσία Wifi Fon. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το απενεργοποιήσω; Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι το βλέπω σαν "free" χωρίς να χρειάζεται username κτλπ. Δοκίμασες να συνδεθείς να δεις πόσο free είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες να συνδεθείς να δεις πόσο free είναι; Εγώ μπήκα κανονικά χωρίς username και άνοιξα chrome από κινητό και ήταν μια χαρά. Μήπως επειδή το όνομα είναι και στα 2 στο δικό μου ή είπα μαλακία...; Σε λίγο που θα γυρίσω από τη δουλειά θα το δοκιμάσω από της γυναίκας μου να δω αν μπει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 20/2/2019 στις 1:26 ΜΜ, Mingas είπε Υπάρχει περιορισμός στα έως 2 Mbps. Δεν ισχύει αυτό εχω μπει και σε ote wifi fon με 40κατι mbps Στις 2/6/2020 στις 4:19 ΜΜ, teoqq είπε Εγώ μπήκα κανονικά χωρίς username και άνοιξα chrome από κινητό και ήταν μια χαρά. Μήπως επειδή το όνομα είναι και στα 2 στο δικό μου ή είπα μαλακία...; Σε λίγο που θα γυρίσω από τη δουλειά θα το δοκιμάσω από της γυναίκας μου να δω αν μπει κανονικά. Θελεις username και password για να συνδεθείς. Υπάρχει ομως και τα 15 λεπτά trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν ισχύει αυτό εχω μπει και σε ote wifi fon με 40κατι mbps Θελεις username και password για να συνδεθείς. Υπάρχει ομως και τα 15 λεπτά trial Είμαι βλάκας, συγνώμη χαχαχα. Ενώ είχα συνδεθεί άνοιξα το chrome και μπήκε κανονικά αλλά μπήκε από τα mb που τα έχω ανοιχτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, teoqq είπε Είμαι βλάκας, συγνώμη χαχαχα. Ενώ είχα συνδεθεί άνοιξα το chrome και μπήκε κανονικά αλλά μπήκε από τα mb που τα έχω ανοιχτά.. Χαχα ολα καλα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Είχα την αίσθηση ότι το FON δεσμεύει 2MBps. Κάνω speedtest και μου δίνει 20. Είναι δυνατόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Είχα την αίσθηση ότι το FON δεσμεύει 2MBps. Κάνω speedtest και μου δίνει 20. Είναι δυνατόν; Για ανέβασε την μέτρηση που κανείς στο speed test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για ανέβασε την μέτρηση που κανείς στο speed test Κάτι δεν παει καλά. Το speedtest.net (καθώς και αναλογα site) μου έβγαζε 18-20mbps Κατεβάζω αρχείο απο το mega με ταχυτητα της ταξης 180-200kb/sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Κάτι δεν παει καλά. Το speedtest.net (καθώς και αναλογα site) μου έβγαζε 18-20mbps Κατεβάζω αρχείο απο το mega με ταχυτητα της ταξης 180-200kb/sec Για αυτο στο ειπα γιατι 20 δεν παιζει με τιποτα, ουτε ολη η συνδεση δεν εχει τόσο. Οι συνδεσεις στην ελλαδα είναι γύρο στα 12-15 μέσω ορο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα