Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ρε καλα λεει ο λερος βαλε και  το 6 πινο στην καρτα γραφικων. λογικα εχεις 2 καλωδια που λενε για pci. το ενα στη μια το αλλο στην αλλη...

4x καλώδια τροφοδοσίας καρτών γραφικών PCIe 6+2, για να εκμεταλλευτείς την SLI ή Crossfire δυνατότητα του PC σου

παντως το τροφοδοτικο πατατα. οχι οτι θα χεις προβλημα η θα σκασει αλλα πηρες πρακτικα noname τροφοδοτικο με μονο 3 χρονια εγγυηση και πολυ ακριβα.

αν θες να μπεις στον κοπο να δοκιμασεις επιστροφη. φανταζομαι οτι προτιμησες πλαισιο γιατι εβαλες δοσεις.

αυτο αξιζει χαλαρα τα 15 ευρω παραπανω και ειναι ουτως η αλλως πολυ μεγαλυτερο απ οτι χρειαζεσαι.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-Psu-Txm-Series-650-W-80-Gold-CP-9020132-EU.htm

το συγκεκριμενο εχει 7 χρονια εγγυηση. δεν ξερω γιατι το πλαισιο λεει 3, παντως σιγουρα τα χαρτια του μεσα θα λενε 7. αν χρειαστει εγγυηση τους σκας με τα χαρτια του τροφοδοτικου και τους λες να κοψουν το λαιμο τους και οτι θα φυγει mail στην corsair αν σου λενε 3. lol

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-PSU-CXM-Series-550-W-80-Bronze-CP-9020102-EU.htm

ακομα κι αυτο θα ειναι μια χαρα αν εχεις τι να κανεις τα 15 ευρω που θα περισεψουν

απο κει και περα τυχη ειναι μπορει και το turbo x να σε παει πολλα χρονια χωρις προβλημα.

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/2/2019 στις 7:43 ΜΜ, Kostas88KG είπε

Πηρα την 580 τελικά. 140-190-214 fps μου εδωσε σε μια γρήγορη δοκιμή το CS GO σε Full ολα. Το cinebench μου εδωσε 94fps σε αντίθεση με τα 26 που είχα πριν. Τροφοδοτικό πήρα ενα turbo x λογω χρηματων στα 100 ευρώ 735 watt. Ξερω δεν εχω ακουσει πολλα καλα για τα turbo x αλλα για προσωρινα, καλα ειναι.

ποιος το οριζει το καλα ειναι; εσυ; πως το γνωριζεις; αν ανατιναχτει μες το πισι και χασεις και gpu και cpu ποσο καλα θα  ειναι....

11 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Ποια είναι αυτη συγκεκριμένα; Ήμουν τωρα cs go για δοκιμή. Μετά απο 10 λεπτά περίπου σαν να αρχισε να μου κολάει λιγο. Ενω τα fps και η θερμοκρασία ήταν νορμαλ μου εκανε κατι κολπα περίεργα. Και μεσα στα windows ενω επαιζε μουσικη΄το vlc εκανε κατι κολληματα του ήχου, όπως όταν πριν να σου ρίξει blue screen of death. Μαλλον κατι με τους οδηγους παιζει. Δε το γλιτώνω αυτο που είπες νωρίτερα ή/και το φορμάτ.

δε θα διορθωθει με το φορματ και λυπαμαι οντως γι αυτο... καλο βραδυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Να ρωτήσω κάτι ακομη τελευταίο (το υπόσχομαι :P ).

Μαζί με τους οδηγούς, μου περνάει το AMD Radeon Settings που είναι για τη διαχείριση της κάρτας κλπ. (Όπως πριν ειχα το GeForce Experience.) Το AMD Catalyst που εχω βρει στο site της amd, τι είναι; Εξτρά πρόγραμμα για overclock αποκλειστικά ή/και κάτι αλλο; δε βγάζω ακρη. Είδα εναν χρήση στο youtube να κάνει δεξι κλικ στο desktop του και να του βγαζει σαν 1η επιλογή το AMD Catalyst, εμένα μου βγάζει το AMD Radeon.

Catalyst λεγοταν οι Drivers παλιοτερα. τωρα πλεον λεγονται Radeon Software. εκει μεσα εχει και εφαρμογη για OC, και για Live Streaming και πολλα αλλα καλουδια.  

υπαρχει μια πιθανοτητα, το τροφοδοτικο να προκαλει τετοια θεματακια, οταν οι γραμμες του ειναι αλλα αντ΄αλλα της παρασκευης το γαλα....!!!! 

αλλα οπως σωστα αναφερουν και τα παιδια, εσυ εχεις συνδεσεις και τις 2 πριζες της καρτας με το τροφοδοτικο, ή εχεις μονο αυτη που φαινεται στη φωτο...??    θελει και τις 2 πριζες συνδεδεμενες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, razorblade334 είπε

ποιος το οριζει το καλα ειναι; εσυ; πως το γνωριζεις; αν ανατιναχτει μες το πισι και χασεις και gpu και cpu ποσο καλα θα  ειναι....

δε θα διορθωθει με το φορματ και λυπαμαι οντως γι αυτο... καλο βραδυ!

Επιθετικό ποστ. Τι φάση; Νευράκια; Καλο σου βράδυ και καλη σου μέρα.

12 ώρες πριν, rofl είπε

ναι ρε καλα λεει ο λερος βαλε και  το 6 πινο στην καρτα γραφικων. λογικα εχεις 2 καλωδια που λενε για pci. το ενα στη μια το αλλο στην αλλη...

4x καλώδια τροφοδοσίας καρτών γραφικών PCIe 6+2, για να εκμεταλλευτείς την SLI ή Crossfire δυνατότητα του PC σου

παντως το τροφοδοτικο πατατα. οχι οτι θα χεις προβλημα η θα σκασει αλλα πηρες πρακτικα noname τροφοδοτικο με μονο 3 χρονια εγγυηση και πολυ ακριβα.

αν θες να μπεις στον κοπο να δοκιμασεις επιστροφη. φανταζομαι οτι προτιμησες πλαισιο γιατι εβαλες δοσεις.

αυτο αξιζει χαλαρα τα 15 ευρω παραπανω και ειναι ουτως η αλλως πολυ μεγαλυτερο απ οτι χρειαζεσαι.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-Psu-Txm-Series-650-W-80-Gold-CP-9020132-EU.htm

το συγκεκριμενο εχει 7 χρονια εγγυηση. δεν ξερω γιατι το πλαισιο λεει 3, παντως σιγουρα τα χαρτια του μεσα θα λενε 7. αν χρειαστει εγγυηση τους σκας με τα χαρτια του τροφοδοτικου και τους λες να κοψουν το λαιμο τους και οτι θα φυγει mail στην corsair αν σου λενε 3. lol

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-PSU-CXM-Series-550-W-80-Bronze-CP-9020102-EU.htm

ακομα κι αυτο θα ειναι μια χαρα αν εχεις τι να κανεις τα 15 ευρω που θα περισεψουν

απο κει και περα τυχη ειναι μπορει και το turbo x να σε παει πολλα χρονια χωρις προβλημα.

Δε ξερω πως την πάτησα. Δε ξερω. Κουρτίνα εκεινη τη στιγμή. Κουρτίνα λενε οι ηθοποιοι οταν πεφτει μαυρο μπροστά τους και θολώνουν και τα ξεχνάνε ολα. Ειλικρινά δε ξερω πως την πάτησα. Και ειχα ψάξει και τροφοδοτικο στο skroutz. Δε πειράζει, σε κανενα 3μηνο ισως το αλλαξω.

4 ώρες πριν, cabdik είπε

Catalyst λεγοταν οι Drivers παλιοτερα. τωρα πλεον λεγονται Radeon Software. εκει μεσα εχει και εφαρμογη για OC, και για Live Streaming και πολλα αλλα καλουδια.  

υπαρχει μια πιθανοτητα, το τροφοδοτικο να προκαλει τετοια θεματακια, οταν οι γραμμες του ειναι αλλα αντ΄αλλα της παρασκευης το γαλα....!!!!  

αλλα οπως σωστα αναφερουν και τα παιδια, εσυ εχεις συνδεσεις και τις 2 πριζες της καρτας με το τροφοδοτικο, ή εχεις μονο αυτη που φαινεται στη φωτο...??    θελει και τις 2 πριζες συνδεδεμενες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Εμμμ... νταξει εχει να πεσει πολυ γελιο στο φορουμ αλλα νομιζα οτι το 6αρι ειναι για γεφυρα με 2η κάρτα 😛

edit: έδωσα και τη 2η γραμμή, απο άλλο καλώδιο όμως (άλλη  PCI-E  εξοδο του δροφοδοτικου) επειδη αυτο δεν εφθανε σε μήκος. Αυτα. Σε benchmark δεν είδα διαφορά πάντως.

edit 2: 170-270 fps το cs go. Αλλα το cinebench στα ιδια και χειρότερα.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.

καλα ενταξει μην τρελενεσαι κιολας, γιατι αυτο ακριβως ειναι που σου προκαλει την "κουρτινα"  και δεν σκεφτεσαι καθαρα...!! 

αστο συστημα σου ησυχο αφου δεν εχεις μπλε οθονες και αλλα τετοια θεματα. παιξε τα παιχνιδια σου, απολαυσε το. και οταν με το καλο εχεις διαθεση και χρονο, κανε του και ενα φορματ, ειδικα αν εχεις καιρο να κανεις..!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι δεν ειναι ουτε για 3μηνο ουτε για πεταμα ουτε οτι δεν θα βγαλει καποια μαλλον αρκετα χρονια.

απλα αν το εχεις  μολις κανα 2 μερες και εχεις ακομα τα κουτια και τις συσκευασιες, θα μπορουσες ισως να το αλλαξεις.

αν οχι δεν πειραζει και κανε οτι λέει ο απο πανου.

2 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

😛

edit: έδωσα και τη 2η γραμμή, απο άλλο καλώδιο όμως (άλλη  PCI-E  εξοδο του δροφοδοτικου) επειδη αυτο δεν εφθανε σε μήκος. Αυτα. Σε benchmark δεν είδα διαφορά πάντως.

ακομα και με το 8 πινο συνηθως θα παιζε κανονικα ( οι περισσοτερες  580 1 8 πινο εχουν) αλλα δεν θα μπορουσε κανεις να εγγυηθει οτι θα ηταν 100% stable η καρτα, η τα κολληματα που αναφερεις δεν ειναι λογω κακης τροφοδοσιας. καλως εβαλες  αλλο καλωδιο  του τροφοδοτικου στην καθε θυρα

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, rofl είπε

ε ναι δεν ειναι ουτε για 3μηνο ουτε για πεταμα ουτε οτι δεν θα βγαλει καποια μαλλον αρκετα χρονια.

απλα αν το εχεις  μολις κανα 2 μερες και εχεις ακομα τα κουτια και τις συσκευασιες, θα μπορουσες ισως να το αλλαξεις.

αν οχι δεν πειραζει και κανε οτι λέει ο απο πανου.

ακομα και με το 8 πινο συνηθως θα παιζε κανονικα ( οι περισσοτερες  580 1 8 πινο εχουν) αλλα δεν θα μπορουσε κανεις να εγγυηθει οτι θα ηταν 100% stable η καρτα, η τα κολληματα που αναφερεις δεν ειναι λογω κακης τροφοδοσιας. καλως εβαλες  αλλο καλωδιο  του τροφοδοτικου στην καθε θυρα

Λοιπόν μετα τη δημόσια κατακραυγή η αλλαγή εγινε. Πήρα το Corsair CX750M.

Σχόλια: Καλώδια mehhh.. Τα turbox μου φάνηκαν καλύτερα επειδή είχαν εκεινο το καλυμα που ήταν γαμ@το. Αυτα πλαστικούρα. Έβαλα 8+6 pin παλι αλλα αυτη τη φορά απο την ίδια εξοδο του τροφοδοτικού. Τα καλώδια ειναι πιο συμαζεμενα (aka κρυμμένα) αλλά εμενα αυτο γενικά δε μου λεει κάτι, εκτος απο το air flow που παλι μια χαρά ηταν. Το γιατι μου δινει λιγότερα fps δεν εχω καταλάβει ακομη στο cinebench. Κάνω σε λίγο ακομη ενα τεστ. Ειδωμέν.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 650αρι που σου λινκαρα ηταν καλυτερο και στα ιδια λεφτα, καθως ειναι απο την ανωτερη σειρα της corsair. φανταζομαι οτι δεν το ειχε για να μην το παρεις. αλλα κιαυτο καλυτερο θα ειναι απο το turbo x.

δεν μετρανε τα καλυματα των καλωδιων τι εχει μεσα στο κουτι και ποιος κατασκευαζει το τροφοδοτικο μετραει. 

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

το 650αρι που σου λινκαρα ηταν καλυτερο και στα ιδια λεφτα, καθως ειναι απο την ανωτερη σειρα της corsair. φανταζομαι οτι δεν το ειχε για να μην το παρεις. αλλα κιαυτο καλυτερο θα ειναι απο το turbo x.

δεν μετρανε τα καλυματα των καλωδιων τι εχει μεσα στο κουτι και ποιος κατασκευαζει το τροφοδοτικο μετραει. 

Πήρα 750 γιατι 500 λέει η κάρτα και 175 νομίζω ο fx.

Δημοσ.

550 καλο ειναι υπεραρκετο. 

650 gold ειναι overkill.

Οταν λενε 550 δεν εννοουν την καρτα αλλα το τροφοδοτικο για ολο το συστημα.

επιπλεον βαζουν και αερα γιατι δεν εχει ολος ο κοσμος  καλα τροφοδοτικα. ακομα και 500αρι καλο θα σηκωνε ανετα το συστημα σου.

καλοριζικο  αλλα οταν ρωτας, να ακους τι σου λενε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Επιθετικό ποστ. Τι φάση; Νευράκια; Καλο σου βράδυ και καλη σου μέρα.

Δε ξερω πως την πάτησα. Δε ξερω. Κουρτίνα εκεινη τη στιγμή. Κουρτίνα λενε οι ηθοποιοι οταν πεφτει μαυρο μπροστά τους και θολώνουν και τα ξεχνάνε ολα. Ειλικρινά δε ξερω πως την πάτησα. Και ειχα ψάξει και τροφοδοτικο στο skroutz. Δε πειράζει, σε κανενα 3μηνο ισως το αλλαξω.

Εμμμ... νταξει εχει να πεσει πολυ γελιο στο φορουμ αλλα νομιζα οτι το 6αρι ειναι για γεφυρα με 2η κάρτα 😛

Ερωτικη απαγοητευση... 😥😥😥

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostas88KG είπε

Πήρα 750 γιατι 500 λέει η κάρτα και 175 νομίζω ο fx.

440watt καίει Μαξ το σύστημα της υπογραφής μου...

Η κάρτα σου γράφει 500w για να μπορέσει να συμπεριλάβει και τα σάπια τροφοδοτικά της αγοράς που όταν γράφουν 500w ζήτημα να μπορούν να δώσουν 350w.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

Ερωτικη απαγοητευση... 😥😥😥

Ωχ φιλε σε νιώθω. Έλα βρίσε με ξανά, κάνε με κουρέλι. Άτιμη, άτιμη... 🤣

Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

[SOLVED]

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης οταν βαζουμε νεα καρτα σε παλιο επεξεργαστη, δεν το κανουμε για να διαπρεψουμε στα benchmarks, καθως αυτα ευνοουν παντα το latest & greatest.

σε πραγματικη χρηση τι γινεται σε ενδιαφερει στα παιχνιδια που παιζεις.

αν θες να κανεις ενα check οτι η καρτα δουλευει σωστα https://benchmark.unigine.com/superposition

αυτο σε 1080p high πρεπει να πιανεις 6000+

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, rofl είπε

επισης οταν βαζουμε νεα καρτα σε παλιο επεξεργαστη, δεν το κανουμε για να διαπρεψουμε στα benchmarks, καθως αυτα ευνοουν παντα το latest & greatest.

σε πραγματικη χρηση τι γινεται σε ενδιαφερει στα παιχνιδια που παιζεις.

αν θες να κανεις ενα check οτι η καρτα δουλευει σωστα https://benchmark.unigine.com/superposition

αυτο σε 1080p high πρεπει να πιανεις 6000+

Δύσκολα...

Superposition_Benchmark_v1.0_5876_1550863939.png

Superposition_Benchmark_v1.0_8250_1550863522.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...