Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cabdik είπε

δεν υπαρχει περιπτωση να σε εμποδιζει αυτο!!    εσυ κατι κανεις λαθος με το αγχος σου....!!! 

και δεν μας εχεις πει ΑΚΟΜΑ.... ποια καρτα 580 πηρες,  ΑΚΡΙΒΩΣ....?

Στο 1ο post το ειπα :P  Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB. Μπήκε ανετα, γινοταν χαμός απο τα καλώδια και δεν είχα χωρο. Τωρα τα καθάρισα ολα ειναι κομπλέ. Σε επόμενο post θα σας πω και για τα fps.

40 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Επειδή κ εγώ πιστεύω ότι κάτι έκανες λάθος κ δε ξέρω τι εμπειρία εχεις για να βάλεις κάρτα γραφικών πρέπει να ξαπλώσεις κατω το tower με τη μητρική στο πάτωμα κ να τη βάλεις. Αν δοκίμασες με το tower όρθιο πας στα τυφλά / στη τύχη. Με όρθιο το tower άντε να κουμπώσει καμμία ram . 

Στο λέω γιατί κ εγω τα ίδια έκανα 😁

Ω ναι. Λιγο τα καλώδια που είχα στη μεση λιγο το οτι δεν άδειασα εντελώς το κουτί, λίγο το άγχος και νομιζα δεν εμπαινε. Τελικά ολα οκ. Σε επόμενο ποστ σε λίγο θα δωσω και τα fps στη νεα θυρα.

edit:

Λοιπόν το CS GO μου εδειξε μέχρι 270fps (μετρητής του steam). Το θέμα είναι οτι το cinebench μου έδωσε χειρότερα αποτελέσματα στη νεα θυρα. Πιο συγκεκριμένα:

Η παλιά κάρτα:

Cine1.png.23d078cc8451affddc1e23ddc4f87f1b.png

Η νέα κάρτα στη προηγούμενη θυρα:

Cine2.png.957e572d7df68f95770da27de1db590b.png

Η νέα κάρτα στη "κανονική" της θυρα x16: (σας δίνω το 89 πήγε μέχρι 92 ομως)

Cine3.png.63ac2a41b529a90c50a8117e4199691e.png

Γιατι μπορεί να γινεται τωρα αυτο;

Επεξ/σία από Kostas88KG
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο πρωτο ποστ ειδα την 580, αλλα εσυ με το αγχος σου, μπορει να πηρες οποια βρηκες........!!!!!!! :P

οταν αλλαξες θυρα, εσβησες τους DRivers και τους ξαναπερασες? η οπως ηταν απλως αλλαξες θυρα? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cabdik είπε

στο πρωτο ποστ ειδα την 580, αλλα εσυ με το αγχος σου, μπορει να πηρες οποια βρηκες........!!!!!!! :P

οταν αλλαξες θυρα, εσβησες τους DRivers και τους ξαναπερασες? η οπως ηταν απλως αλλαξες θυρα? 

Μου ζήτησε να περάσω ξανά τους drivers. Δεν έτρεχε ουτε καν το radeon settings panel της κάρτας αν δε τους περνούσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το φανταστηκα οτι κατι με τους Drivers παιζει..!!  

κανε απεγκατασταση απο τον πινακα ελεγχου και μετα κανε καθαρισμο σε SAFE MODE με DDU unistaller. μην πας απλα με απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση..... θα εχεις παλι θεμα.  

κανε την διαδικασια επακριβως ως εξης. 

0 κατεβασε το DDU και βαλτο στην επιφανεια εργασιας (το εικονιδιο της εφαρμογης εννοω) ωστε να το βρεις στο Safe mode.

1 πας πινακα ελεγχου - απεγκατασταση/καταργηση  προγραμματων - βρισκεις το AMD Software και κανεις απεγκατασταση. 

2 κανεις επανεκκινηση και με F8 (συνηθως με αυτο μπαινει) μπαινεις σε SAFE mode και αφου εχεις -απο πριν κανεις ολα αυτα-  κατεβασει το DDU, το τρεχεις και κανεις καθαρισμο του AMD software. οταν τελειωσει θα κανει επανεκκινηση και μετα θα εγκαταστησεις εκ νεου τους AMD drivers. 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cabdik είπε

το φανταστηκα οτι κατι με τους Drivers παιζει..!!  

κανε απεγκατασταση απο τον πινακα ελεγχου και μετα κανε καθαρισμο σε SAFE MODE με DDU unistaller. μην πας απλα με απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση..... θα εχεις παλι θεμα.   

κανε την διαδικασια επακριβως ως εξης. 

0 κατεβασε το DDU και βαλτο στην επιφανεια εργασιας (το εικονιδιο της εφαρμογης εννοω) ωστε να το βρεις στο Safe mode.

1 πας πινακα ελεγχου - απεγκατασταση/καταργηση  προγραμματων - βρισκεις το AMD Software και κανεις απεγκατασταση. 

2 κανεις επανεκκινηση και με F8 (συνηθως με αυτο μπαινει) μπαινεις σε SAFE mode και αφου εχεις -απο πριν κανεις ολα αυτα-  κατεβασει το DDU, το τρεχεις και κανεις καθαρισμο του AMD software. οταν τελειωσει θα κανει επανεκκινηση και μετα θα εγκαταστησεις εκ νεου τους AMD drivers. 

omg. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Παίζει ενα φορμάτ αυριο μεθαυριο οπότε ίσως να μην χρειαστούν, αλλα καλό ειναι να βρίσκονται οποτε ευχαριστώ. Δίνω και μια φωτο του συστήματος, proud dad :P

saphire - forum.JPG

Δημοσ.

τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη?  σαν μικρη μου φαινεται.........

αν μπορεσεις και κανεις και λιγη τακτοποιηση καλωδιων..... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cabdik είπε

τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη?  σαν μικρη μου φαινεται.........

αν μπορεσεις και κανεις και λιγη τακτοποιηση καλωδιων..... 

Δε θυμάμαι τη ψύκρα να σου πω την αλήθεια. Πρέπει να ανοιξω να την δω, πάντως δεν ειναι η μαμα ψύκτρα. Μια fanz νομιζω ειχα παρει. Τα καλώδια είναι πολυ καλύτερα απ' οτι ηταν. Εκει δεξιά που βλέπεις τα λευκα fan, είχε 6 θέσεις για δίσκους και ξηλωσα για να εχει χώρο και να κανω τη δουλεια. Κι αφου πλέον δεν ειμαι φαν των εσωτερικών, τα άφησα έτσι. Δε ξέρω ποσο μπορώ να τα τακτοποιήσω, αλλα θα το κοιτάξω κι αυτο το βραδάκι με το format.  Φωτο και σβηστό λιγο πριν περάσω τα τελευταια καλώδια.

DSC_4657 - forum.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, cabdik είπε

μου φανηκε μικρη με τα 2 Heatpipes, σε σχεση με την δικη μου που εχει 5...!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για performa cnps10x

Ποια είναι αυτη συγκεκριμένα; Ήμουν τωρα cs go για δοκιμή. Μετά απο 10 λεπτά περίπου σαν να αρχισε να μου κολάει λιγο. Ενω τα fps και η θερμοκρασία ήταν νορμαλ μου εκανε κατι κολπα περίεργα. Και μεσα στα windows ενω επαιζε μουσικη΄το vlc εκανε κατι κολληματα του ήχου, όπως όταν πριν να σου ρίξει blue screen of death. Μαλλον κατι με τους οδηγους παιζει. Δε το γλιτώνω αυτο που είπες νωρίτερα ή/και το φορμάτ.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.

Τα καλώδια σου είναι χάλια όπως σου είπαν και παραπάνω. Γιατί δεν τα βάζεις όλα από πίσω(βλέπω ότι το κουτί έχει υποδοχές για πίσω). Πχ αυτά που συνδέουν usb και ήχο, θα τα περάσεις από πίσω και θα βγαίνουν από την τρύπα που υπάρχει για αυτόν τον λόγο. Το ίδιο θα κάνεις και με τα άλλα. Επίσης δέστα με συνδετήρες(δεν θυμάμαι πως λέγονται, πιαστράκια) για να είναι όλα μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Ποια είναι αυτη συγκεκριμένα; Ήμουν τωρα cs go για δοκιμή. Μετά απο 10 λεπτά περίπου σαν να αρχισε να μου κολάει λιγο. Ενω τα fps και η θερμοκρασία ήταν νορμαλ μου εκανε κατι κολπα περίεργα. Και μεσα στα windows ενω επαιζε μουσικη΄το vlc εκανε κατι κολληματα του ήχου, όπως όταν πριν να σου ρίξει blue screen of death. Μαλλον κατι με τους οδηγους παιζει. Δε το γλιτώνω αυτο που είπες νωρίτερα ή/και το φορμάτ.

το συστημα το εχω στην υπογραφη μου.....!!!!   

Κι ενα Cinebench δικο μου για συγκριση...!! 

R15.JPG

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

cabdik ακολούθησα τις οδηγίες σου βημα βημα. τα fps μου τα δίνει παλι χαμηλά σε σχεση με την x4 θυρα. τι φαση... 🤔

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

Περιεργο.....!!!!!

Να ρωτήσω κάτι ακομη τελευταίο (το υπόσχομαι :P ).

Μαζί με τους οδηγούς, μου περνάει το AMD Radeon Settings που είναι για τη διαχείριση της κάρτας κλπ. (Όπως πριν ειχα το GeForce Experience.) Το AMD Catalyst που εχω βρει στο site της amd, τι είναι; Εξτρά πρόγραμμα για overclock αποκλειστικά ή/και κάτι αλλο; δε βγάζω ακρη. Είδα εναν χρήση στο youtube να κάνει δεξι κλικ στο desktop του και να του βγαζει σαν 1η επιλογή το AMD Catalyst, εμένα μου βγάζει το AMD Radeon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Δε θυμάμαι τη ψύκρα να σου πω την αλήθεια. Πρέπει να ανοιξω να την δω, πάντως δεν ειναι η μαμα ψύκτρα. Μια fanz νομιζω ειχα παρει. Τα καλώδια είναι πολυ καλύτερα απ' οτι ηταν. Εκει δεξιά που βλέπεις τα λευκα fan, είχε 6 θέσεις για δίσκους και ξηλωσα για να εχει χώρο και να κανω τη δουλεια. Κι αφου πλέον δεν ειμαι φαν των εσωτερικών, τα άφησα έτσι. Δε ξέρω ποσο μπορώ να τα τακτοποιήσω, αλλα θα το κοιτάξω κι αυτο το βραδάκι με το format.  Φωτο και σβηστό λιγο πριν περάσω τα τελευταια καλώδια.

DSC_4657 - forum.JPG

Να υποθέσω ότι έχεις συνδέσει και το 6πινο πάνω στη κάρτα γραφικών ?  

Ps: Τόσα corsair έχει το πλαίσιο, turboX πήρες ? Να μαντέψω σε εξυπηρέτησε καμιά αιθέρια ύπαρξη και σε ξελόγιασε με το turboX ? :P

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...