Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Υπαρχει τροπος με το ghost να παρω image μονο ορισμενους κρισιμους φακελους απο το λειτουργικο μου και μετα να τους επαναφερω απο τον ghost explorer ??Aυτο ξερω οτι γινεται απο συνολικο τουλαχιστον image.Ευχαριστω.
nonickch_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 ean 8es mono merika files kai oxi olo to image tou hdd tote giati na kaneis ghost? DOH! backup to lene
random Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Το να επιλεξεις τι θα διαβασει το ghost και θα το βαλει στο image δεν γίνεται. Το Ghost διαβαζει κατευθειαν partition ή δισκο, οχι files. H λύση στο πρόβλημα εινα να μην εχεις τεραστιο partition για το λειτουργικό. στα δικα μου pc, ασχετα αν εχω δισκους 20, 40 ή 100 Mb, το windows partition το έχω μεταξυ 5-20 Gb. Το να επιλεξεις αρχεια απο το .gho και να κανεις extract φυσικά γίνεται. αν ειναι για αρχεια απο το My documents, ή οποιοδηποτε αρχειο δεν χρησιμοποιηται την ωρα που θα ανοιξεις το image. Το θεμα ειναι αν ειναι κρισιμα αρχεια συστηματος που ειναι συνεχεια στη μνημη, που θα τα βαλεις .προφανως δεν μπορεις να τα αντικαταστησεις on-the-fly. η λυση γι αυτο ειναι: 1) η απλουστερη , να εχεις διπλο boot μηχανημα πχ winxp, win2000, win2003, ή xp & xp, και να κανεις την αντικατασταση στο β' os (που πρεπει να βλεπει ntfs, αν το προβληματικο σου ειναι xp-ntfs), 2) να τα κανεις extract σε ενα προσωρινο ενδιαμεσο φακελο temp, και να τα βαλεις στη θεση τους με ενα boot cd που βλεπει ntfs, ή με την recovery console των win.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.