SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα Μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου monitor Aorus AD27QD, λόγω του μεγέθους της βάσης και του γραφείου θα την βάλω στον τοίχο , από ότι είδα παίρνει την κλασσική vesa mount 100 x 100 , αν και όλες πάνω κάτω ειναι ίδια θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια που έχετε χρησιμοποιήσει και είναι δοκιμασμένη και από βάρος και λειτουργικότητας. Η αγορά θα γίνει απο αθήνα Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAg0s97 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, SPANK said: Καλησπέρα Μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου monitor Aorus AD27QD, λόγω του μεγέθους της βάσης και του γραφείου θα την βάλω στον τοίχο , από ότι είδα παίρνει την κλασσική vesa mount 100 x 100 , αν και όλες πάνω κάτω ειναι ίδια θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια που έχετε χρησιμοποιήσει και είναι δοκιμασμένη και από βάρος και λειτουργικότητας. Η αγορά θα γίνει απο αθήνα Ευχαριστώ Γενικά οι επιτοίχιες είναι πιο "στιβαρές" αλλά κοστίζουν με κάποιες βίδες/τρύπες στον τοίχο και οι επιλογές (στο σκρουτζ τουλάχιστον) είναι περιορισμένες. Εάν είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή αυτή τότε δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Προσωπικά θα σου συνιστούσα να δεις για βάσεις γραφείου που πιάνονται με γάτζο. Είναι εύκολες στην εγκατάσταση, ευκίνητες και με cable management. Μοντέλα που θα σου πρότεινα Arctic Z1, Arctic Z3 Basic, RaidSonic Icy Box IB-MS503-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Πήρα τελικά μια επιτοίχια βάση σταθερή απλα επειδή δεν έχει βραχίωνα δεν ξέρω μήπως ειναι πολύ κολλητά στον τοίχο και δεν βολεύει , θα το δω το βράδυ και αν δεν βολεύει πριν την βιδώσω θα την αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα