Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ποιος άλλαξε πάστα; Το κατάστημα; Μήπως σου έκανε Void Warranty??? Πολύ πιθανό 

οχι την εστειλα στην γιγα για ελενχο και αλλαξανε παστα μονο....τωρα εφοσον δεν γινεται κατι αλλο λθελω να μου καποιος εαν οι αφτερμαρκετ κουμπονει οι οχι.

Επεξ/σία από SeXyMaGaS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε φιλος 7 βαθμοι κατω δεν ειναι τιποτα? μια χαρα ειναι μην ασχολεισαι αλλο. αμα θες να παει στους 40 βαλε υδροψυξη

Επεξ/σία από rofl
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν ειπα το αντιθετο απλα ρωτησα να ξερω εαν μπορω να παρω και να βαλω αλλη..τωρα για υδροψηξη λιγο δυσκολα 🤣

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με aftermarket ψυκτρες αν δε το χεις ξανακάνει σε παλιότερη κάρτα. Θα πρέπει να βαλεις κόλλα για τα ψυκτρακια των vrm κλπ... Είναι κρίμα καινούρια κάρτα.

Θα χάσεις κ σε ομορφια. Μια λύση θα ήταν υγρό μέταλλο στην μαμά ψυκτρα εφόσον το μπλοκ είναι χάλκινο αλλά δε στο προτείνω λόγω δυσκολίας.

7 βαθμοί κάτω δεν είναι και λίγο. Εγώ βλέπω ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα, ίσως το κουτί σου δεν της δίνει τον αέρα που πρέπει.

Δημοσ.

ναι πηγα σε ενα φιλο που ειχε αλλα φανακια κτλπ κτλπ και οντως ειχε διαφορα...θα παω για καινουργιο κουτι σκεφτομαι κατι σαν h500 NZTX

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να αλλάξεις κουτί. Το κουτί που έχεις είναι καλύτερο σε ροή αέρα από το ΝΖΧΤ. 

Πάρε 2 ανεμιστήρες μπροστά, 2 για πίσω και 1 πάνω και θα είσαι μια χαρά. Και αν δε δεις διαφορά πάρε αλλά 2 και βαλτα στο πλαϊνό κάλυμμα.

https://www.skroutz.gr/s/9470974/Corsair-ML120-120mm-Twin-Pack.html

Αυτά είναι πολύ καλά και αθόρυβα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δε χρειάζεται να αλλάξεις κουτί. Το κουτί που έχεις είναι καλύτερο σε ροή αέρα από το ΝΖΧΤ. 

Πάρε 2 ανεμιστήρες μπροστά, 2 για πίσω και 1 πάνω και θα είσαι μια χαρά. Και αν δε δεις διαφορά πάρε αλλά 2 και βαλτα στο πλαϊνό κάλυμμα.

https://www.skroutz.gr/s/9470974/Corsair-ML120-120mm-Twin-Pack.html

Αυτά είναι πολύ καλά και αθόρυβα.

ναι αλλα ειναι 4πιν δεν θα κανουνε αρκετο θορυβο? εγω ελεγα εαν παρω φανακια να παρο κατι σαν αυτο:https://www.skroutz.gr/s/10118457/Corsair-HD120-RGB-Led-120mm-3-Pack.html#specs

πχ που εχει και κοντρολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

( αν ήσουν εκτος εγγύησης )Εγω θα σου έλεγα λύσε την , άφησε την με τη ψύχτρα και κάρφωσε noctua φανάκια  :P θα εισαι τζετ και ασε τις aftermarket.

Αλλά αφου λειτουργει μια χαρά τώρα, και εγγύηση ειναι σε ισχύ άσε την οπως ειναι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η Asus Dual OC 2060 δουλεύει στους 80 βαθμούς σε mode OC και τα fans έχουν φτάσει μέχρι και 38% speed (1255 στροφές) όταν τρέχω πολλά stress/benchmark ταυτόχρονα σε CPU και σε GPU με το κουτί στους 40 βαθμούς. Mέσα στο πρόγραμμα της Asus έχει επιλογή GPU temperature target που είναι default 83 βαθμούς. Όταν τρέχω σκέτο furmark (1440p, 8X aa) το power παίζει ανάμεσα σε 95-98% και η θερμοκρασία μένει στους 63 βαθμούς.

Το HWInfo το οποίο νομίζω ότι λέει ότι ναναι γράφει ότι το max ρεύμα είναι 1.050V (και να το ανεβάσω από το software πάλι τόσο λέει ότι είναι) και το gpu video clock 1875 (ενώ η Asus λέει ότι σε OC είναι 1785...). Το max GPU clock λέει ότι είναι 1980 ανεξάρτητα από το mode, μόνο το video clock αλλάζει.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
15 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Είναι ακριβά και δε θα τα βλέπεις καν. Τα 4πιν ελέγχονται με βάση τις στροφές.

nai swsta opote meso bios mporo na ta valo silent mode ..auta ean to agoraso na ta sindeso me tin mobo swsta 3-pin oi psu 4pin?

Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 12:49 ΜΜ, elpenor είπε

Εμένα η Asus Dual OC 2060 δουλεύει στους 80 βαθμούς σε mode OC και τα fans έχουν φτάσει μέχρι και 38% speed (1255 στροφές) όταν τρέχω πολλά stress/benchmark ταυτόχρονα σε CPU και σε GPU με το κουτί στους 40 βαθμούς. Mέσα στο πρόγραμμα της Asus έχει επιλογή GPU temperature target που είναι default 83 βαθμούς. Όταν τρέχω σκέτο furmark (1440p, 8X aa) το power παίζει ανάμεσα σε 95-98% και η θερμοκρασία μένει στους 63 βαθμούς.

Το HWInfo το οποίο νομίζω ότι λέει ότι ναναι γράφει ότι το max ρεύμα είναι 1.050V (και να το ανεβάσω από το software πάλι τόσο λέει ότι είναι) και το gpu video clock 1875 (ενώ η Asus λέει ότι σε OC είναι 1785...). Το max GPU clock λέει ότι είναι 1980 ανεξάρτητα από το mode, μόνο το video clock αλλάζει.

Κάνε προφίλ στα φανακια με το afterburner γιατί σε βλέπω να ψάχνεις για νέα κάρτα λίγο μετα την εγγύηση.

Στις 14/3/2019 στις 3:51 ΜΜ, SeXyMaGaS είπε

nai swsta opote meso bios mporo na ta valo silent mode ..auta ean to agoraso na ta sindeso me tin mobo swsta 3-pin oi psu 4pin?

Δεν καταλαβαίνουμε αραμαϊκά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μάστοροι έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την Windforce V1

Σε παιχνίδια(πχ ΑC Odyssey , με 2Κ ανάλυση , όλα ultra) έχω καρφωμένους 80-83 βαθμούς με custom fan curve (85-90%) απο το MSI Afterburner. To κουτί έχει airflow κάργα...

H μαλακία είναι ότι δεν μπορώ να στην στείλω RMA γιατί είναι η αντικατάσταση κάρτας από RMA (ινσεψιοοοοο)

Είμαι σε φάση να την λύσω να αλλάξω πάστα και να ξανακαθίσω την ψύκτρα μπας και δεν είχε κάτσει καλά από το εργοστάσιο.

Σε γενικές γραμμές πάντως η ψύκτρα της ειναι για κλωτσες.............. (και κροταλίζουν και τα φανακια σε άκυρες φάσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...