Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θελω να ρωτησω όσους έχουν αγοράσει gpu απο caseking και amazon.de

Στο caseking αναφέρουν 2 έτη εγγυησης (με άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης) για όλες τις κάρτες, πως γίνεται αυτό ενώ κανονικά έχουν 3 ή 4ετη? Πχ η msi και η asus έχουν κανονικά 3 ετη και 4 ετη η gigabyte.

Τι γίνεται αν πάθει κάτι μετά το 3ο ή 4ο έτος και την εχεις πάρει απο caseking?

Επίσης στο amazon.de δεν αναφέρονται έτη εγγύησης στις gpu, ξέρετε πόσα δινουν απο την εμπειρία σας?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω ισχύει το ίδιο για όλες τι περιπτώσεις που ανέφερες. 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος (βάση Ευρωπαϊκού νόμου) και απο εκεί και πέρα Ν χρόνια εγγύηση κατασκευαστή (αναλόγως τον κατασκευαστή). Για την εγγύηση κατασκευαστή ίσως χρειάζεται να κάνεις register το προϊόν.

Κοιτάζοντας μία κάρτα γραφικών ενδεικτικά από το skroutz είδα οτι ένα κατάστημα γράφει 2 χρόνια εγγύηση ενώ ένα άλλο γράφει 3 χρόνια εγγύηση. Θεωρώ οτι αυτό που γράφει 3, εννοεί 2 + 1 της κατασκευάστριας. Όλα αυτά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι νομίζω

Δημοσ.

44 λεπτά πριν, Stamer είπε

Νομίζω ισχύει το ίδιο για όλες τι περιπτώσεις που ανέφερες. 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος (βάση Ευρωπαϊκού νόμου) και απο εκεί και πέρα Ν χρόνια εγγύηση κατασκευαστή (αναλόγως τον κατασκευαστή). Για την εγγύηση κατασκευαστή ίσως χρειάζεται να κάνεις register το προϊόν.

Κοιτάζοντας μία κάρτα γραφικών ενδεικτικά από το skroutz είδα οτι ένα κατάστημα γράφει 2 χρόνια εγγύηση ενώ ένα άλλο γράφει 3 χρόνια εγγύηση. Θεωρώ οτι αυτό που γράφει 3, εννοεί 2 + 1 της κατασκευάστριας. Όλα αυτά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι νομίζω

Συνεπώς μετά τα 2 έτη εχεις να κανεις απευθείας με την κατασκευάστρια εταιρεία? Το κατάστημα απέχει παντελώς? Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Πιστεύω τα καταστήματα που αναγράφουν 3 χρόνια, εννούν οτι θα έχεις να κάνεις μαζί τους σε περίπτωση βλαβης ακόμα και στον 3ο χρόνο. Αλλά συνήθως όλα αυτά είναι θεωρία και υπόκεινται στην καλή διάθεση του καταστήματος. Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο ενδεικτικά και να ρωτήσεις σε κάποιο μαγαζί που γράφει για 3 ή 4 χρόνια (να δούμε πως λειτουργούν)

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα email ώστε να έχει χειροπιαστό αποδεικτικό στοιχείο ότι στο μέλλον δε θα αλλάξουν τα λεγόμενα τους. Στο τηλέφωνο, λόγια του αέρα :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Καλησπέρα, θελω να ρωτησω όσους έχουν αγοράσει gpu απο caseking και amazon.de

Στο caseking αναφέρουν 2 έτη εγγυησης (με άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης) για όλες τις κάρτες, πως γίνεται αυτό ενώ κανονικά έχουν 3 ή 4ετη? Πχ η msi και η asus έχουν κανονικά 3 ετη και 4 ετη η gigabyte.

Τι γίνεται αν πάθει κάτι μετά το 3ο ή 4ο έτος και την εχεις πάρει απο caseking?

Επίσης στο amazon.de δεν αναφέρονται έτη εγγύησης στις gpu, ξέρετε πόσα δινουν απο την εμπειρία σας?

Ευχαριστώ.

Τα 2 έτη είναι η υποχρεωτική εγγύηση από την ευρωπαϊκή νομοθεσία για όλα τα προϊόντα. Με το πέρας των 2 ετών επικοινωνείς απευθείας με την εταιρία. Το Amazon πχ μεσολαβεί μόνο για τις πρώτες 90 μέρες (νομίζω) μετά μιλάς απευθείας με τις εταιρίες για RMA

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Sad 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τα 2 έτη είναι η υποχρεωτική εγγύηση από την ευρωπαϊκή νομοθεσία για όλα τα προϊόντα. Με το πέρας των 2 ετών επικοινωνείς απευθείας με την εταιρία. Το Amazon πχ μεσολαβεί μόνο για τις πρώτες 90 μέρες (νομίζω) μετά μιλάς απευθείας με τις εταιρίες για RMA

Σοβαρά? Τραγικό..90 ημερες είναι ενα τίποτα αν και είναι το συνηθες διάστημα για να καταλάβεις αν ολα πανε καλά με την κάρτα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...