giorgos1966 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα σας.Θελει ενας γνωστος μου να παρει μία τηλεοραση 32αρα σε διασταση και να εχει και ασυρματη συνδεση wifi. Μπορειτε να προτεινετε καποια καλη αξιόλογη μαρκα;
emperor4her Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλο θα ταν να ξερουμε λιγο περισσοτερα για το τι θελει απο την τηλεοραση, ποσο που διαθετει κλπ.. απο μαρκες samsung η lg θα κοιτουσα..
giorgos1966 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, emperor4her είπε Καλο θα ταν να ξερουμε λιγο περισσοτερα για το τι θελει απο την τηλεοραση, ποσο που διαθετει κλπ.. απο μαρκες samsung η lg θα κοιτουσα.. Κοιτα θελει να ειναι 32αρα, smart και οπωσδηποτε να εχει αυρματο wi fi. Tωρα για ποσο 300-400 ευρω το πολυ. Κοιταξα πριν λιγο αυτη: https://www.saveit.gr/index.php?route=product/product&originator=aggregator&product_id=997958 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από giorgos1966
emperor4her Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Κοιτα θελει να ειναι 32αρα, smart και οπωσδηποτε να εχει αυρματο wi fi. Tωρα για ποσο 300-400 ευρω το πολυ. Κοιταξα πριν λιγο αυτη: https://www.saveit.gr/index.php?route=product/product&originator=aggregator&product_id=997958 Εγω θα πηγαινα εδω. Μοντελο του '18 και υποστηριζει και dts ηχο. Με τα ρεστα μπορει να παρει να παρει μια ηχομπαρα (την εχω και ειναι φανταστικη) η να τα κρατησει για κατι αλλο! παντως, μια απορια εχω, γιατι θελει να παρει 32? δεν χωραει για μεγαλυτερη στο χωρο? γιατι πλεον οι αποστασεις θεασης ειναι πολυ μικρες! τσεκαρε εδω. Αν μπορει να παει παντως σε 40αρα, εδω εισαι. και ειναι και 4κ, με dts Ηχο 4.7βαθμολογια απο 65 ατομα ειναι λογος αγορας! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από emperor4her 1
giorgos1966 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, emperor4her είπε Εγω θα πηγαινα εδω. Μοντελο του '18 και υποστηριζει και dts ηχο. Με τα ρεστα μπορει να παρει να παρει μια ηχομπαρα (την εχω και ειναι φανταστικη) η να τα κρατησει για κατι αλλο! παντως, μια απορια εχω, γιατι θελει να παρει 32? δεν χωραει για μεγαλυτερη στο χωρο? γιατι πλεον οι αποστασεις θεασης ειναι πολυ μικρες! τσεκαρε εδω. Αν μπορει να παει παντως σε 40αρα, εδω εισαι. και ειναι και 4κ Α ωραια φιλε μου.Τι να σου πω για τις διαστασεις.Θελει μεχρι 32αρα...αβυσος η ψυχη του ανθρωπου...Ας παρει αυτη την πρωτη που λες.
emperor4her Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 ρωτησε τον παντως, και πες του οτι 1. 4κ 43 ιντων εχει αποσταση θεασης Minimum 0.8μετρα 2. full HD 32 ιντων εχει αποσταση θεασης Minimum 1.8μετρα με λιγα λογια αν τον παιρνει ο χωρος στα δεξια αριστερα πχ τοπ επιπλο που θα την βαλει κλπ, στην ουσια με 4k tv βλεπεις απο πολυ πιο κοντα σε σχεση με την full HD. Οτι και να επιλεξει παντως ειναι αριστες επιλογες, απλως η 2η θα ειναι για περισσοτερο καιρο "μεσα στην τεχνολογια"
giorgos1966 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, emperor4her είπε ρωτησε τον παντως, και πες του οτι 1. 4κ 43 ιντων εχει αποσταση θεασης Minimum 0.8μετρα 2. full HD 32 ιντων εχει αποσταση θεασης Minimum 1.8μετρα με λιγα λογια αν τον παιρνει ο χωρος στα δεξια αριστερα πχ τοπ επιπλο που θα την βαλει κλπ, στην ουσια με 4k tv βλεπεις απο πολυ πιο κοντα σε σχεση με την full HD. Οτι και να επιλεξει παντως ειναι αριστες επιλογες, απλως η 2η θα ειναι για περισσοτερο καιρο "μεσα στην τεχνολογια" Του μιλησα πριν λιγο.Οχι θελει 32αρα.Θα παραγγειλει αυτη που προτεινες.Αλλα καλα που ειπες και για την 40αρα...για μενα.Μελοντικα θα χρειαστει να αλλαξω και την δικη μου.Να ΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα