Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι αυτή εβαλε .

Για το αν ο κινητήρας είναι Toyota ή Daihatsu βρηκα αυτό και από ότι μου ειχε πει ο μηχανικος Toyota είναι

https://el.wikipedia.org/wiki/Peugeot_107

Η Daihatsu είναι θυγατρική της Toyota και την χρησιμοποιεί για την εξέλιξη των κινητήρων κλπ συστημάτων 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/2/2019 στις 7:28 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Όχι άλλα μετρήθηκε η μπαταρία πριν αλλαχτεί. 

Για αυτό λέμε ένα σετ καλωδιάκια με 15 ευρώ είναι απαραίτητα.Και τη δουλειά σου θα κάνεις γιατί κάποιος φιλότιμος θα βρεθεί να σου δώσει ρεύμα και θα διαπιστώσεις άμεσα αν έχει βλάβη η μπαταρία.Ένα τηλέφωνο και πλέον σου τη φέρνουν εκεί που είσαι με το ίδιο κόστος.

Εγώ πάντα έχω ένα ζευγάρι στο αυτοκίνητο και έχω βοηθήσει αρκετούς γνωστούς και αγνώστους σε δύσκολη στιγμή.☺️

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Για αυτό λέμε ένα σετ καλωδιάκια με 15 ευρώ είναι απαραίτητα.Και τη δουλειά σου θα κάνεις γιατί κάποιος φιλότιμος θα βρεθεί να σου δώσει ρεύμα και θα διαπιστώσεις άμεσα αν έχει βλάβη η μπαταρία.Ένα τηλέφωνο και πλέον σου τη φέρνουν εκεί που είσαι με το ίδιο κόστος.

Εγώ πάντα έχω ένα ζευγάρι στο αυτοκίνητο και έχω βοηθήσει αρκετούς γνωστούς και αγνώστους σε δύσκολη στιγμή.☺️

Ετσι είναι αλλα για ένα κοριτσι 21 ετων...δυσκολα πραγματα !!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι είναι αλλα για ένα κοριτσι 21 ετων...δυσκολα πραγματα !!

Γιάννη θα της πάρεις ένα battery booster - starter τότε που είναι εύκολο για όλους. Έχω εκπαιδεύσει στη χρήση του κοριτσάκια και κύριες αρκετών Μαΐων που δεν ήξεραν ούτε πως ανοίγει το καπω και με έχει βολέψει και εμένα απίστευτα εδώ και 10 χρόνια. Κατά τα αλλά έχω και ένα Σετ καλώδια στο αυτοκίνητο μου (δώρο από το ΚΤΕΟ ήταν μάλιστα) καθώς μπορεί να τύχει το starter να μην έχει μπαταρία αν το έχω αφήσει Ξεφορτιστο κανένα εξάμηνο 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...