Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-εγω ακομη δεν καταλαβα πως γινεται την πρωτη φορα που εμεινε απο μπαταρια να πηγες την επομενη μερα εσυ και να το εβαλες

-αυτο δεν υφισταται εφοσον δεν εβαλες μπρος με καλωδια

-αν αποφορτιστει δεν παιρνει δια μαγειας

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαταρία θα ήταν μεταξύ 25-50%. Το πρωί 7:00 ήταν και κρύα, οι απλές μπαταρίες οξέως-μολύβδου στο κρύο δίνουν πολύ λιγότερα Αmper (πόσο μάλλον μια γερασμένη), επίσης ήταν κρύα και η μηχανή. Γιαυτό οι νεότερες μπαταρίες αναφέρουν τα αμπέρ κρύας εκκίνησης.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, di maria kun είπε

-εγω ακομη δεν καταλαβα πως γινεται την πρωτη φορα που εμεινε απο μπαταρια να πηγες την επομενη μερα εσυ και να το εβαλες

Δεν πήγα την άλλη μέρα άλλα την ίδια μέρα το απόγευμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Οπως ακριβως τα λεει ο συνονοματος απο κατω.. το μεσημερι που ζεσταινει ο καιρος αποδιδει καλυτερα η μπαταρια και παιρνει.. Στο εξωτερικο σε χωρες που εχουν αρκετους βαθμους μειων βαζουν κατι σαν κουβερτες ας πουμε στις μπαταριες ωστε να τις κρατανε ζεστες.. 

24 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Η μπαταρία θα ήταν μεταξύ 25-50%. Το πρωί 7:00 ήταν και κρύα, οι απλές μπαταρίες οξέως-μολύβδου στο κρύο δίνουν πολύ λιγότερα Αmper (πόσο μάλλον μια γερασμένη), επίσης ήταν κρύα και η μηχανή. Γιαυτό οι νεότερες μπαταρίες αναφέρουν τα αμπέρ κρύας εκκίνησης.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις την συμπεριφορά μιας μπαταρίας όταν είναι στα τελευταία της. Σε Aygo πήρε κανονικά το αμάξι το πρωί, έκανα της δουλειές μου και τελευταία πάρκαρα να πάω στην εφορία. Μετά από 1 ώρα που επέστρεψα απλά δεν γυρνούσε σχεδόν καθόλου η μίζα. Ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lary7 είπε

Να είσαι χαρούμενος που ήταν μόνο μπαταρία. Ένας άλλος λόγος που δεν έπαιρνε το δικό μας ήταν θέμα στο αυτόματο κιβώτιο , εκεί να δεις κλάμα.

Τι προβλημα ειχε το αυτοματο κιβωτιο ?

Δημοσ.

Κατι παρόμοιο έπαθα εγώ προχθές σε saxo. Ενώ γύρναγε η μίζα , δεν έπαιρνε μπρός , ειχε μπαταρία κανονικά. Φόρτωμα στον γερανό και βουρ για το συνεργείο. Τελικα ήταν αντλία βενζίνης , δεν εστελνε στον κινητηρα... κοστος 75 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ηταν αυτοματο και δεν ειχε συμπλεκτη .

Τελικα ηταν μπαταρια ....Ευτυχως ...Μια 45αρα 55 ευρω .

Γιάννη ευχάριστη εξέλιξη αλλά δεν έχει σασπένς . 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι προβλημα ειχε το αυτοματο κιβωτιο ?

Στα 4 χρόνια και 8 μήνες χάλασε το εξάρτημα που κινεί τον μηχανισμό που βάζει τις ταχύτητες (η κάτι τέτοιο). Σύμπτωμα ήταν ότι δεν έπαιρνε μπρος αρχικά αλλά μετά από λίγη ώρα και προσπάθειες. Τελικά μια φορά έμεινε μια και καλή, κόστος 420€ το ανταλλακτικό + η εργασία. Ευτυχώς το αμάξι είχε 5 χρόνια εγγύηση....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lary7 είπε

Στα 4 χρόνια και 8 μήνες χάλασε το εξάρτημα που κινεί τον μηχανισμό που βάζει τις ταχύτητες (η κάτι τέτοιο). Σύμπτωμα ήταν ότι δεν έπαιρνε μπρος αρχικά αλλά μετά από λίγη ώρα και προσπάθειες. Τελικά μια φορά έμεινε μια και καλή, κόστος 420€ το ανταλλακτικό + η εργασία. Ευτυχώς το αμάξι είχε 5 χρόνια εγγύηση....

Actuator λεγεται ο μηχανισμος αν θελετε να βρειτε στο νετ. Καπου εκει αλλαξαμε και εμεις σε c3 του 2008 λιγο πιο φτηνα κανα 350 αλλα οχι σε επισημο, εξειδικευμενο, και εκτος εγγυησης. Σε αυτα το κιβωτιο δεν ειναι αυτοματο, ο συμπλεκτης ειναι αυτοματος. Ναι εχουν συμπλεκτη απλα συγχρονιζεο μονος του αναλογα τις στροφες...καπως ετσι μου τα ειπε ο μηχανικος που το παω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ηταν αυτοματο και δεν ειχε συμπλεκτη .

Τελικα ηταν μπαταρια ....Ευτυχως ...Μια 45αρα 55 ευρω .

Νορμαλ τιμή. Τι μαρκα ειναι και ποσα Amper  εκκινησης βγαζει;

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.

Εχω το ακριβως ιδιο προβλημα ,το αμαξι ειναι Yaris ημιαυτοματο..Η αληθεια ειναι οτι εμενα ποτε δεν μου εχει συμβει ,αλλα εχει συμβει τουλαχιστον 5 με 6 φορες οταν το παιρνει η αδερφη μου.

Ενω εχει παρει το αμαξι κανονικα και παει π.χ σουπερ μαρκετ ,με το που τελειωνει τα ψωνια και  παει να φυγει δεν παιρνει μπροστα.Ολες τις φορες εχει παρει μπροστα μετα απο 2-4 ωρες .

Εχει παει μεχρι και σε αντιπροσωπεια και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει..Σιγουρα παντως να της πεις μιας και αναφερεσαι σε ημιαυτοματο οτι οταν παρκαρει να μην το αφηνει με ταχυτητα,παντα παρκαρισμα με νεκρα.Ισως εχει να κανει με αυτο αν και δυστηχως δεν μπορω να επιβεβαιωσω γιατι οσες φορες ρωτησα την αδερφη μου αν ειχε ταχυτητα μεσα οταν εσβησε την μηχανη δεν θυμοταν φυσικα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sstratos είπε

Κατι παρόμοιο έπαθα εγώ προχθές σε saxo. Ενώ γύρναγε η μίζα , δεν έπαιρνε μπρός , ειχε μπαταρία κανονικά. Φόρτωμα στον γερανό και βουρ για το συνεργείο. Τελικα ήταν αντλία βενζίνης , δεν εστελνε στον κινητηρα... κοστος 75 ευρώ

Αν άλλαξαν την αντλία, τζάμπα σου βγήκε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, di maria kun είπε

Παιρνει,το εχω παθει εγω.

Εμεινα βραδυ και το μεσημερι που πηγα να το παρω με καλωδια,πηρε κανονικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...