Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Μπορεί να πω και βλακεία, αλλά τις εκκινήσεις τις κάνει με πατημένο συμπλέκτη ή όχι; Από όσο μας είχαν μάθει όταν πήρα δίπλωμα, πάντα με συμπλέκτη γιατί έχει λιγότερες φθορές η μίζα και ο συμπλέκτης, ειδικά όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες και είναι πεσμένη η μπαταρία

Όπως ειπε και ο φιλος paylidis είναι αυτοματο και θελει πατημα φρενου για να παρει εμπρος το συγεκριμενο αμαξι .

Νεκρο+φρενο+διακοπτη.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ξεχάσω πριν κάνα χρόνο που έβλεπα τη γειτόνισσα μου να παιδευεται με το yaris της. 

Πάω να δω αν θέλει κάποια βοήθεια και μου λέει ότι έχει χαλάσει και δεν παίρνει την όπισθεν. 

Η τύπισσα ξεχνουσε να πατήσει το κουμπάκι στο λεβιε για να μπει η όπισθεν σε ένα αυτοκίνητο που το είχε 5 χρόνια! 

Επεξ/σία από moure
  • Like 2
Δημοσ.

Αν και ξεφευγουε το πιο περιεργο ξεκίνημα ηθελε το Civic 1.8 που ειχα του 2007 με αυτοματο/σειριακο κιβωτιο.

Ειχα δωσει τα κλειδιά σε φιλο και δεν μπορεσε να το βαλει εμπρος .

Νεκρα , το κλειδι στο τελος της διαδρομης , φρενο και πατημα start button.

Δημοσ.

Καλημέρα, να προτείνω και εγώ κάτι - απ'ότι κατάλαβα το αυτοκίνητο πάει να πάρει όταν δοκιμάζει η κόρη σας, αλλά δε γυρνάει η μίζα, ενώ εσείς το βάλατε κανονικά μπροστά. Αναφέρατε ότι μάλλον είχε και ρεύμα, καθώς δούλευε το ράδιο. Έχω προσέξει κάτι που κάνουν πολλοί νέοι οδηγοί - ανοίγουν διακόπτη, ανοίγουν ράδιο, ανοίγουν φώτα, βολεύουν τα πράγματά τους και μετά γυρνάνε το κλειδί να πάρει μπροστά. Φυσικά με όλο αυτό το φωρτίο η μπαταρία ειδικά αν είναι και παλαιά, δεν μπορεί να γυρίσει επαρκώς τη μίζα. Λογικά εσείς βάλατε μπροστά κατευθείαν. Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο - δεν έπαιρνε το αυτοκίνητο κανονικά, αλλά μόλις έκλεισα το ράδιο, είχε αρκετό ρεύμα και πήρε.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και αυτό, αλλά και εγώ νομίζω είναι μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kiko33gr είπε

Καλημέρα, να προτείνω και εγώ κάτι - απ'ότι κατάλαβα το αυτοκίνητο πάει να πάρει όταν δοκιμάζει η κόρη σας, αλλά δε γυρνάει η μίζα, ενώ εσείς το βάλατε κανονικά μπροστά. Αναφέρατε ότι μάλλον είχε και ρεύμα, καθώς δούλευε το ράδιο. Έχω προσέξει κάτι που κάνουν πολλοί νέοι οδηγοί - ανοίγουν διακόπτη, ανοίγουν ράδιο, ανοίγουν φώτα, βολεύουν τα πράγματά τους και μετά γυρνάνε το κλειδί να πάρει μπροστά. Φυσικά με όλο αυτό το φωρτίο η μπαταρία ειδικά αν είναι και παλαιά, δεν μπορεί να γυρίσει επαρκώς τη μίζα. Λογικά εσείς βάλατε μπροστά κατευθείαν. Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο - δεν έπαιρνε το αυτοκίνητο κανονικά, αλλά μόλις έκλεισα το ράδιο, είχε αρκετό ρεύμα και πήρε.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και αυτό, αλλά και εγώ νομίζω είναι μπαταρία.

Θα δοκιμασω αλλα ακομα και αν παρει ενας ελεγχος είναι απαραίτητος ...Κι εγω στο δικο μου CRV πριν σβησω κινητηρα φροντιζω να εχω κλεισει το κλματιστικο για να μην ζοριζεται στην επομενη εκκινηση .Την οθονη 2 din δεν την πειραζω και τα φωτα αναβουν μονα τους όταν χρειαζεται.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Θα δοκιμασω αλλα ακομα και αν παρει ενας ελεγχος είναι απαραίτητος ...Κι εγω στο δικο μου CRV πριν σβησω κινητηρα φροντιζω να εχω κλεισει το κλματιστικο για να μην ζοριζεται στην επομενη εκκινηση .Την οθονη 2 din δεν την πειραζω και τα φωτα αναβουν μονα τους όταν χρειαζεται.

Ναι, αν είναι μεγάλη η μπαταρία (σε Ampere) και καλή δε θα έχει πρόβλημα, αλλά στα περισσότερα μικρά αυτοκίνητα είναι αδύναμες και ειδικά αν είναι στα τελευταία της δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Οδική και συνεργείο απλά τα πράγματα..

Άστα.. σε 8ετιας Opel corsa στην οικογένεια, αν το αφήσεις 4-5 ώρες το καλοκαίρι στον ήλιο, ο κινητήρας θα πάρει με την 15η προσπάθεια…

Πήγε 3 φορές σε αντιπροσωπία και άλλες δυο σε ανεξάρτητο συνεργείο, δεν ξέρουν γιατί το κάνει…

Μπαταρία καινούργια.. μίζα σαν καινούργια… καύσιμο από αξιόπιστο πρατήριο… κλπ κλπ

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Νεκρα , το κλειδι στο τελος της διαδρομης , φρενο και πατημα start button.

Στο golf μου παντως θελει συμπλεκτη για να παρει,φανταζομαι για λογους ασφαλειας.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Στο golf μου παντως θελει συμπλεκτη για να παρει,φανταζομαι για λογους ασφαλειας.

Ηταν αυτοματο και δεν ειχε συμπλεκτη .

Τελικα ηταν μπαταρια ....Ευτυχως ...Μια 45αρα 55 ευρω .

• Like 4
Δημοσ.

Να είσαι χαρούμενος που ήταν μόνο μπαταρία. Ένας άλλος λόγος που δεν έπαιρνε το δικό μας ήταν θέμα στο αυτόματο κιβώτιο , εκεί να δεις κλάμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ηταν αυτοματο και δεν ειχε συμπλεκτη .

Τελικα ηταν μπαταρια ....Ευτυχως ...Μια 45αρα 55 ευρω .

Μετρησαν λογικα και το δυναμο για έλεγχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...