dpolal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δυσκολα πραγματα για ένα κοριτσι 21 ετων !!! Εγω που δοκιμασα καενα πρόβλημα . Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα παρουσιάζεται νωρίς το πρωί που έχει ποιό έντονο κρύο. Μπορεί και να είναι η μπαταρία στα τελευταία της και μακάρι να είναι μόνο αυτό. 2
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Όταν έχει παγωνιά το πρωί είναι πιο δύσκολο να πάρει μπρος. Άλλαξε μπαταρία
Nickokin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το να λέει ο καθένας το τι μπορεί να συμβαίνει είναι πολύ γενικό και αόριστο.... το καλύτερο και σωστότερο είναι με το που πάρει μπροστά ή αν δεν πάρει μπροστά οδική και σε συνεργείο για να γίνει ακριβής εξακρίβωση του προβλήματος και επιδιόρθωση κάτι που θα σε γλυτώσει από τυχόν μελλοντικά προβλήματα ίδιου τύπου..... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Nickokin είπε Το να λέει ο καθένας το τι μπορεί να συμβαίνει είναι πολύ γενικό και αόριστο.... το καλύτερο και σωστότερο είναι με το που πάρει μπροστά ή αν δεν πάρει μπροστά οδική και σε συνεργείο για να γίνει ακριβής εξακρίβωση του προβλήματος και επιδιόρθωση κάτι που θα σε γλυτώσει από τυχόν μελλοντικά προβλήματα ίδιου τύπου..... Ενοιεται ότι θα το κανω το μεσημερι ...Το ξεκινησα πιο πολύ για πλακα το θεμα μετα το χθεσινο αλλα υπαρχει πρόβλημα. 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε Η μίζα ακούγεται γυρνάει; Εάν ακούγεται κανονικά η μίζα τότε πάς για μπαταρία εάν δεν ακούγεται καθόλου η μικρά τσαφ τότε πάς για μιζα Από ότι καταλαβα ακούγεται να θελει να γυρισει αλλα δεν ξεκιναει .
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μην το κουράζεις ούτε με φορτιστές ούτε με τίποτα. Η μπαταρία 3 ετών + είναι για πέταμα και δε σώζεται ειδικά το χειμώναμ Πήγαινε το σε να μαγαζί που πουλάει μπαταρίες να στη μέτρησει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Μην το κουράζεις ούτε με φορτιστές ούτε με τίποτα. Η μπαταρία 3 ετών + είναι για πέταμα και δε σώζεται ειδικά το χειμώναμ Πήγαινε το σε να μαγαζί που πουλάει μπαταρίες να στη μέτρησει Αυτό θα κανω αν και τα χρονια είναι σχετικα ...Στο CRV μου είναι 4 ετων και ακομα αντεχει .Ξεκίνημα κάθε πρωι πρις τις 6πμ . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ενοιεται ότι θα το κανω το μεσημερι ...Το ξεκινησα πιο πολύ για πλακα το θεμα μετα το χθεσινο αλλα υπαρχει πρόβλημα. Από ότι καταλαβα ακούγεται να θελει να γυρισει αλλα δεν ξεκιναει . Γιάννη αν γυρνάει και δεν σκάει μπορεί να είναι και αντλία βενζίνης η οποία στα τελευταία της εμφανίζει και τέτοια προβλήματα.Όπως είπα εκείνη τη στιγμή αν το κάνει και έχεις καλώδια μπορείς να δεις αν φταίει μίζα η μπαταρία ή η αντλία.Αν δεν γυρίζει έχει πρόβλημα η μίζα αν πάρει φταίει η μπαταρία αν γυρίζει η μίζα και δεν σκάει κατά πάσα πιθανότητα η αντλία. Τα έχω περάσει όλα γιατί έχω στην ευθύνη τα τρία Ι.Χ. της οικογένειας και ένα φορτηγάκι οπότε έχω αποχτήσει αρκετή εμπειρία. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 1
panoskatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τραγικο !!!!!!!!!!! Παλι τα ιδια το αυτοκινητο πριν 5 λεπτα !! Μου στειλε και video !!! Το ότι δεν παίρνει το αμάξι μπροστά δεν είναι τραγικό, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι. 3
dkstopo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, panoskatos είπε Το ότι δεν παίρνει το αμάξι μπροστά δεν είναι τραγικό, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι. ετσι....
talibanakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο συμβαινει νωρις το πρωι μονο; Κατι τετοιο καταλαβαινω. Πιθανοτατα φταιει η μπαταρια,το ειχα παθει σε ενα παλιο Megane που ειχα. Παρομοιο προβλημα βεβαια ειχα και σε ενα cb1,το οποιο πουληθηκε χωρις ποτε να μαθω τι εφταιγε. Περασα βεβαια εναν ωραιο χειμωνα να σπρωχνω καθε πρωι.. 2 λεπτά πριν, panoskatos είπε Το ότι δεν παίρνει το αμάξι μπροστά δεν είναι τραγικό, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι. Δλδ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αυτο συμβαινει νωρις το πρωι μονο; Κατι τετοιο καταλαβαινω. Πιθανοτατα φταιει η μπαταρια,το ειχα παθει σε ενα παλιο Megane που ειχα. Παρομοιο προβλημα βεβαια ειχα και σε ενα cb1,το οποιο πουληθηκε χωρις ποτε να μαθω τι εφταιγε. Περασα βεβαια εναν ωραιο χειμωνα να σπρωχνω καθε πρωι.. Δλδ; Χθες και σημερα που το εκανε ακριβως την ιδια ωρα 7 παρα τεταρτο το πρωι με εξωτερικη θερμοκρασια 7 βαθμούς.
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Είναι σημαντικό Γιάννη να εξεταστεί αν γυρνάει η μίζα. Εάν γυρνάει και δε παίρνει πιθανώς να είναι στα στερνά της η βενζιναντλια. Εάν γυρνάει με όχι καλό ρυθμό ή δε γυρνάει καθόλου η μίζα είσαι για μπαταρία. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να της κάνω μια φόρτιση για να είμαι ειλικρινής. Οδική δεν έχει η μικρή; Πως σου ξέφυγε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Είναι σημαντικό Γιάννη να εξεταστεί αν γυρνάει η μίζα. Εάν γυρνάει και δε παίρνει πιθανώς να είναι στα στερνά της η βενζιναντλια. Εάν γυρνάει με όχι καλό ρυθμό ή δε γυρνάει καθόλου η μίζα είσαι για μπαταρία. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να της κάνω μια φόρτιση για να είμαι ειλικρινής. Οδική δεν έχει η μικρή; Πως σου ξέφυγε; Φυσικα και εχει αλλα δεν προλαβαινε να την καλεσει στις 7 παρα το πρωι γατι στις 8 επιανε δουλεια στο κεντρο .Τετοια λαθη δεν κανω ...Αν το μεσημερι δεν παρει εμπρος , αν και κατι μου λεει ότι θα παρει, θα την καλεσω εγω .Αν παρει θα ξεκινησω από μετρημα μπαταριας και βλέπουμε... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano 2
Phoenix7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί να πω και βλακεία, αλλά τις εκκινήσεις τις κάνει με πατημένο συμπλέκτη ή όχι; Από όσο μας είχαν μάθει όταν πήρα δίπλωμα, πάντα με συμπλέκτη γιατί έχει λιγότερες φθορές η μίζα και ο συμπλέκτης, ειδικά όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες και είναι πεσμένη η μπαταρία Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Phoenix7
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Μπορεί να πω και βλακεία, αλλά τις εκκινήσεις τις κάνει με πατημένο συμπλέκτη ή όχι; Από όσο μας είχαν μάθει όταν πήρα δίπλωμα, πάντα με συμπλέκτη γιατί έχει λιγότερες φθορές η μίζα και ο συμπλέκτης, ειδικά όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες και είναι πεσμένη η μπαταρία Αυτόματο είναι 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και εχει αλλα δεν προλαβαινε να την καλεσει στις 7 παρα το πρωι γατι στις 8 επιανε δουλεια στο κεντρο .Τετοια λαθη δεν κανω ...Αν το μεσημερι δεν παρει εμπρος , αν και κατι μου λεει ότι θα παρει, θα την καλεσω εγω .Αν παρει θα ξεκινησω από μετρημα μπαταριας και βλέπουμε... Για εμένα ρίξε της μια φόρτιση όλο το απόγευμα βράδυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα