Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορουσε να είναι τρολλαρισμα αλλα δεν ειναι και σκεφτηκα πολύ πριν γραψω.

Καποιοι το εχουν με την οδηγηση και καποιοι όχι ...Παράδειγμα δευετρης κατηγοριας η οδηγος που θα αναφερω.

Με παιρνει η μικρη μου κορη χθες το πρωι 7 παρα ότι δεν επερνε μπροστα το αυτοκινητο.Γυριζει στην δευετρη σκαλα το κλειδι αλλα τιποτα μετα .Τα φωτα αναβαν και δουλευε το ραδιοφωνο από ότι μου ειπε. Αν και αυτό δεν σημαινει μπαταρια από ότι ξερω το αφησε και πηρε ταξι για την δουλεια.

Παω το μεσημερι ετοιμος να φωνάξω οδικη αλλα ...ως εκ θαυματος , στα...μαγικα μου χερια, το αυτοκινητο πηρε κανονικα εμπρος .σαν να μην ειχε συμβει κατι .

Το ιδιο και πιο αργα το βραδακι με άλλη μια δοκιμη.

Η μπαταρια είναι 2,5 ετων αλλα επειδή αγοραστηκε μεταχειρισμνο οποτε αγνωστο ποτε ειχε αλλαχτεί.

Οσο και να μην το εχει καποιος το οδήγημα θεωρω δυσκολο μετα από 3+ χρονια να μην μπορει να βαλει εμπρος.

Λεω τωρα....Το ότι το αυτοκινητο ειχε μεινει σε ακηνησια 4-5 μερες μηπως είναι η αιτια ?Ναι ξερω χλωμο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι .

Αν εχει σημασια είναι C1 του 2011 με  ημιαυτοματο κιβωτιο.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Χαζή ερώτηση αλλά το γύρισε το κλειδί μέχρι τέρμα για να ξεκινήσει ο κινητήρας? Καμιά φορά πάνω στο άγχος ξεχνάμε και τα βασικά.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρω πως ναι ...Τι να πω ...Για να παρει εμπρος το αυτοκινητο λογω κιβωτιου πρεπει να εχει νεκρα μεσα (ετσι ηταν το απόγευμα που πηγα) και να παταει καποιος το φρενο γυριζοντας το κλειδι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιάννη μπορεί να είναι και η μίζα στα τελευταία της.

Και εμένα μου το έκανε αλλά συνήθως μου κολλούσε όταν ήταν ζεστό το αυτοκίνητο μπορεί στην κόρη σου να συνέβη το αντίθετο.Από τη στιγμή που δεν γύρισε καθόλου και δεν έκανε κιχ μπορεί να κόλησε στιγμιαία και μετά δούλεψε αφού μετά από ώρες πήρε μια χαρά.

Το κάνουν αυτό οι μίζες.Να έχει το νου της αν το ξανακάνει επισκευή.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Γιάννη, κοίτα ξανά την μπαταρία προσεκτικά. Συνήθως οι σωστοί επαγγελματίες (αν την άλλαξε σωστός) γράφουν πάνω η στο πλάι με μαρκαδόρο πότε την εγκατέστησαν. Βέβαια μπορεί κ να την έγραψε (ημερομηνία) ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (αν στο πουλησε με "αλλαγμένη/νέα μπαταρία")

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τη μπαταρία μπορείς να περάσεις από ένα ηλεκτρολόγο να τη μετρήσει αν έχει σωστά αμπέρ δεν έχει πρόβλημα.Να πας πας όμως κατευθείαν και όχι ύστερα από πολλά χιλιόμετρα.

Ο φορτιστής που είχε το lidl με 20 ευρώ νομίζω ότι μετρούσε και τη μπαταρία ώστε να μπορεί κάποιος να τις βλέπει όταν πάρουν την κατηφόρα.Να τις μετράει πριν βάλει μπροστά.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Τραγικο !!!!!!!!!!!

Παλι τα ιδια το αυτοκινητο πριν 5 λεπτα !! Μου στειλε και video !!!

Το καλίτερο Γιάννη αυτή τη στιγμή θα ήταν να είχε καλώδια και να δοκίμαζε με τη μπαταρία άλλου αυτοκινήτου.Αν έπαιρνε τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αν όχι έπρεπε να δει τη μίζα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το καλίτερο Γιάννη αυτή τη στιγμή θα ήταν να είχε καλώδια και να δοκίμαζε με τη μπαταρία άλλου αυτοκινήτου.Αν έπαιρνε τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αν όχι έπρεπε να δει τη μίζα.

Δυσκολα πραγματα για ένα κοριτσι 21 ετων !!!

Μόλις τώρα, adsl2+ είπε

Μήπως ο αισθητήριας του Ρ ή Ν στο χειριστήριο του αυτομάτου κιβωτίου δεν λειτουργεί καλά ;

Εγω που δοκιμασα καενα πρόβλημα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοιο πρόβλημα είχα πρόσφατα με ενα C4 του 08'

Άλλοτε εσκαγε κανονικά με την πρώτη μιζια άλλοτε δεν εσκαγε με τπτ. με πρόσφατη αλλαγή αντλίας βενζίνης .

Στην αρχή θεώρησα νοθευμενο καύσιμο αλλά τελικά ήταν 

Αισθητήρας στροφαλου, κόστος κάνα 40αρι :)

μπηκε στο διαγνωστικό της Citroen και το έδειξε με την μια 

λογικα με τόσο ζορισμα που έχει τραβήξει η μπαταρία θα θέλει και αυτή αλλαγή :(

Επεξ/σία από tsakfot
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα ένα avensis vvti auto 1.8 και μου έκανε τα ίδια , η μπαταριά ήταν οκ και κατέληξαν στο ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση στο λογισμικό του εγκεφάλου του κιβωτίου ,συν σπρέι στις επαφές στους αισθητήρες 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Παρόμοιο πρόβλημα είχα πρόσφατα με ενα C4 του 08'

Άλλοτε εσκαγε κανονικά με την πρώτη μιζια άλλοτε δεν εσκαγε με τπτ. με πρόσφατη αλλαγή αντλίας βενζίνης .

Στην αρχή θεώρησα νοθευμενο καύσιμο αλλά τελικά ήταν 

Αισθητήρας στροφαλου, κόστος κάνα 40αρι :)

μπηκε στο διαγνωστικό της Citroen και το έδειξε με την μια 

λογικα με τόσο ζορισμα που έχει τραβήξει η μπαταρία θα θέλει και αυτή αλλαγή :(

Το C1 εχει κινητηρα Toyota  όπως το Augo και το 107

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...