Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα μπορουσε να είναι τρολλαρισμα αλλα δεν ειναι και σκεφτηκα πολύ πριν γραψω. Καποιοι το εχουν με την οδηγηση και καποιοι όχι ...Παράδειγμα δευετρης κατηγοριας η οδηγος που θα αναφερω. Με παιρνει η μικρη μου κορη χθες το πρωι 7 παρα ότι δεν επερνε μπροστα το αυτοκινητο.Γυριζει στην δευετρη σκαλα το κλειδι αλλα τιποτα μετα .Τα φωτα αναβαν και δουλευε το ραδιοφωνο από ότι μου ειπε. Αν και αυτό δεν σημαινει μπαταρια από ότι ξερω το αφησε και πηρε ταξι για την δουλεια. Παω το μεσημερι ετοιμος να φωνάξω οδικη αλλα ...ως εκ θαυματος , στα...μαγικα μου χερια, το αυτοκινητο πηρε κανονικα εμπρος .σαν να μην ειχε συμβει κατι . Το ιδιο και πιο αργα το βραδακι με άλλη μια δοκιμη. Η μπαταρια είναι 2,5 ετων αλλα επειδή αγοραστηκε μεταχειρισμνο οποτε αγνωστο ποτε ειχε αλλαχτεί. Οσο και να μην το εχει καποιος το οδήγημα θεωρω δυσκολο μετα από 3+ χρονια να μην μπορει να βαλει εμπρος. Λεω τωρα....Το ότι το αυτοκινητο ειχε μεινει σε ακηνησια 4-5 μερες μηπως είναι η αιτια ?Ναι ξερω χλωμο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι . Αν εχει σημασια είναι C1 του 2011 με ημιαυτοματο κιβωτιο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
zx1234r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Χαζή ερώτηση αλλά το γύρισε το κλειδί μέχρι τέρμα για να ξεκινήσει ο κινητήρας? Καμιά φορά πάνω στο άγχος ξεχνάμε και τα βασικά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Θεωρω πως ναι ...Τι να πω ...Για να παρει εμπρος το αυτοκινητο λογω κιβωτιου πρεπει να εχει νεκρα μεσα (ετσι ηταν το απόγευμα που πηγα) και να παταει καποιος το φρενο γυριζοντας το κλειδι .
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιάννη μπορεί να είναι και η μίζα στα τελευταία της. Και εμένα μου το έκανε αλλά συνήθως μου κολλούσε όταν ήταν ζεστό το αυτοκίνητο μπορεί στην κόρη σου να συνέβη το αντίθετο.Από τη στιγμή που δεν γύρισε καθόλου και δεν έκανε κιχ μπορεί να κόλησε στιγμιαία και μετά δούλεψε αφού μετά από ώρες πήρε μια χαρά. Το κάνουν αυτό οι μίζες.Να έχει το νου της αν το ξανακάνει επισκευή. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1
TechnoState Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Γιάννη, κοίτα ξανά την μπαταρία προσεκτικά. Συνήθως οι σωστοί επαγγελματίες (αν την άλλαξε σωστός) γράφουν πάνω η στο πλάι με μαρκαδόρο πότε την εγκατέστησαν. Βέβαια μπορεί κ να την έγραψε (ημερομηνία) ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (αν στο πουλησε με "αλλαγμένη/νέα μπαταρία")
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και τη μπαταρία μπορείς να περάσεις από ένα ηλεκτρολόγο να τη μετρήσει αν έχει σωστά αμπέρ δεν έχει πρόβλημα.Να πας πας όμως κατευθείαν και όχι ύστερα από πολλά χιλιόμετρα. Ο φορτιστής που είχε το lidl με 20 ευρώ νομίζω ότι μετρούσε και τη μπαταρία ώστε να μπορεί κάποιος να τις βλέπει όταν πάρουν την κατηφόρα.Να τις μετράει πριν βάλει μπροστά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Τραγικο !!!!!!!!!!! Παλι τα ιδια το αυτοκινητο πριν 5 λεπτα !! Μου στειλε και video !!! 1
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Τραγικο !!!!!!!!!!! Παλι τα ιδια το αυτοκινητο πριν 5 λεπτα !! Μου στειλε και video !!! Το καλίτερο Γιάννη αυτή τη στιγμή θα ήταν να είχε καλώδια και να δοκίμαζε με τη μπαταρία άλλου αυτοκινήτου.Αν έπαιρνε τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αν όχι έπρεπε να δει τη μίζα. 1
christopher0016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Η μίζα ακούγεται γυρνάει; Εάν ακούγεται κανονικά η μίζα τότε πάς για μπαταρία εάν δεν ακούγεται καθόλου η μικρά τσαφ τότε πάς για μιζα 2
adsl2+ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως ο αισθητήριας του Ρ ή Ν στο χειριστήριο του αυτομάτου κιβωτίου δεν λειτουργεί καλά ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το καλίτερο Γιάννη αυτή τη στιγμή θα ήταν να είχε καλώδια και να δοκίμαζε με τη μπαταρία άλλου αυτοκινήτου.Αν έπαιρνε τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία.Αν όχι έπρεπε να δει τη μίζα. Δυσκολα πραγματα για ένα κοριτσι 21 ετων !!! Μόλις τώρα, adsl2+ είπε Μήπως ο αισθητήριας του Ρ ή Ν στο χειριστήριο του αυτομάτου κιβωτίου δεν λειτουργεί καλά ; Εγω που δοκιμασα καενα πρόβλημα .
tsakfot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρόμοιο πρόβλημα είχα πρόσφατα με ενα C4 του 08' Άλλοτε εσκαγε κανονικά με την πρώτη μιζια άλλοτε δεν εσκαγε με τπτ. με πρόσφατη αλλαγή αντλίας βενζίνης . Στην αρχή θεώρησα νοθευμενο καύσιμο αλλά τελικά ήταν Αισθητήρας στροφαλου, κόστος κάνα 40αρι μπηκε στο διαγνωστικό της Citroen και το έδειξε με την μια λογικα με τόσο ζορισμα που έχει τραβήξει η μπαταρία θα θέλει και αυτή αλλαγή Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από tsakfot 1
adsl2+ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Είχα ένα avensis vvti auto 1.8 και μου έκανε τα ίδια , η μπαταριά ήταν οκ και κατέληξαν στο ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση στο λογισμικό του εγκεφάλου του κιβωτίου ,συν σπρέι στις επαφές στους αισθητήρες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, tsakfot είπε Παρόμοιο πρόβλημα είχα πρόσφατα με ενα C4 του 08' Άλλοτε εσκαγε κανονικά με την πρώτη μιζια άλλοτε δεν εσκαγε με τπτ. με πρόσφατη αλλαγή αντλίας βενζίνης . Στην αρχή θεώρησα νοθευμενο καύσιμο αλλά τελικά ήταν Αισθητήρας στροφαλου, κόστος κάνα 40αρι μπηκε στο διαγνωστικό της Citroen και το έδειξε με την μια λογικα με τόσο ζορισμα που έχει τραβήξει η μπαταρία θα θέλει και αυτή αλλαγή Το C1 εχει κινητηρα Toyota όπως το Augo και το 107
christopher0016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τραγικο !!!!!!!!!!! Οδική και συνεργείο απλά τα πράγματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα