Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άργησες πολύ να χρησιμοποιήσεις την χρήσιμη λειτουργία της  πλατφόρμας που κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσει και τεστ νοημοσύνης στην εγγραφή νέων μελών

Επεξ/σία από nvel
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, elorant είπε

Εντάξει, δουλεύω είκοσι χρόνια στο Internet και δεν ξέρω τι είναι το bandwidth και το ξέρεις εσύ που κωλοβαράς όλη μέρα στο insomnia και ξυπνάς στις 3 το μεσημέρι.  Διάβασες μια παπάρα σε ένα πινακάκι και την αναπαράγεις λες κι είναι ευαγγέλιο χωρίς να μπορείς να καταλάβεις ότι το bandwidth που αναφέρεται εκεί δεν είναι το αναγκαίο γιατί το σήμα έρχεται συμπιεσμένο. Εντωμεταξύ τη μια μιλάς για bandwidth σε εσωτερικά δίκτυα, την άλλη για bandwidth στο Internet. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αφού δεν θες να το καταλάβεις αυτό τι να καθόμαστε να συζητάμε. Δέκα άνθρωποι σου λένε το ίδιο πράγμα και η μόνη σου απάντηση είναι τι λέει ο πίνακας. Ούτε γνώσεις έχεις, ούτε τίποτα. Μόνο υφάκι και άπλετο χρόνο καθότι ανεπρόκοπος.

Από εμένα παίρνεις ένα μόνιμο ignore από εδώ και στο εξής και τραγούδα όσο θες. Δεν μπορώ να συζητάω με ξεροκέφαλους ανθρώπους.

Θα σού 'λεγα τι ξέρεις που δουλεύεις 20 χρόνια στο internet και δεν μπορείς να διαβάσεις ένα πινακάκι προδιαγραφών, αλλά όπως έγραψες, φοβήθηκες και πάτησες το ignore.

Δείξε μου μια υπαρκτή εγκατάσταση με καταναλωτικά προϊόντα με ένα καλώδιο δικτυακό που να μεταφέρει αυτές τις προδιαγραφές και θα σε προσλάβω να έρθεις να κάνεις τα μαγικά που λες ότι υπάρχουν. Και στην πρώτη μαύρη οθόνη, έφυγες.

Δουλεύει λέει στο Ιντερνετ, λες και λέει ότι δουλεύει στη NASA ένα πράμα... .

Επεξ/σία από Pleo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fabiawrc είπε

εισαι επικινδυνα ΑΣΧΕΤΟΣ.Μην μου απαντησεις καν.Δεν προκειται να ασχοληθω μαζι σου.

Τον πίνακα τον διάβασες; To bandwidth που απαιτούν οι προδιαγραφές για κάθε συγκεκριμένο τύπο σήματος το βλέπεις; Ξέρεις τι είναι bandwidth; Η λέξη προδιαγραφές ξέρεις τι θα πει;

Άλλος είναι ο άσχετος. Εκείνος που δεν θέλει να κατανοήσει τι ορίζεται από τις προδιαγραφές.

Επεξ/σία από Pleo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...