nikcrf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Bάζω να φορτήσω το κινητό και ξεκινάει να φορτώνει κανονικά αλλά μετα απο λίγο σταματάει. Τό έχω δοκιμάσει και με άλλον φορτηστή αλλά τα ίδια. Ξεκινάει κανονικά και το ακουμπάω κάπου και πριν σβήσει η οθόνη το τσεκάρω αν συνεχήζει και φορτήζει και όλα καλά , τσεκάρω πιο μετά χωρίς να κουνίσω το κινητό και δεν φορτήζει μην τοιχών δεν κάνει καλή επαφή αλλά αν δεν έκανε καλή επαφή και όταν συνδέω το καλώδιο με την μια ξεκινάει να φορτήζει πάντα οπότε σκέφτομαι δεν είναι θέμα επάφης ίσως. Πληροφοριακά έχω το iphone 6s plus με το 12.1.4. Ευχαριστώ.
asmilon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μαλλον για θεμα καλωδιου μου φαινεται, ειπες δοκιμασες με αλλο φορτιστη, δοκιμασες και με αλλο καλωδιο;
nikcrf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, asmilon είπε Μαλλον για θεμα καλωδιου μου φαινεται, ειπες δοκιμασες με αλλο φορτιστη, δοκιμασες και με αλλο καλωδιο; Ε ναι και με άλλο καλώδιο. Πιθανόν να έχει σκόνη η υποδοχή και να θέλει καθάρισμα αλλά όποτε συνδέω το βίσμα πάντα πίανει και ξεκινάει να φορτήζει. Μετά έρχετε το πρόβλημα και ας μην έχω κουνήσει το καλώδιο.
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/2/2019 στις 11:21 ΜΜ, nikcrf είπε Bάζω να φορτήσω το κινητό και ξεκινάει να φορτώνει κανονικά αλλά μετα απο λίγο σταματάει. Τό έχω δοκιμάσει και με άλλον φορτηστή αλλά τα ίδια. Ξεκινάει κανονικά και το ακουμπάω κάπου και πριν σβήσει η οθόνη το τσεκάρω αν συνεχήζει και φορτήζει και όλα καλά , τσεκάρω πιο μετά χωρίς να κουνίσω το κινητό και δεν φορτήζει μην τοιχών δεν κάνει καλή επαφή αλλά αν δεν έκανε καλή επαφή και όταν συνδέω το καλώδιο με την μια ξεκινάει να φορτήζει πάντα οπότε σκέφτομαι δεν είναι θέμα επάφης ίσως. Πληροφοριακά έχω το iphone 6s plus με το 12.1.4. Ευχαριστώ. 8 ώρες πριν, nikcrf είπε Ε ναι και με άλλο καλώδιο. Πιθανόν να έχει σκόνη η υποδοχή και να θέλει καθάρισμα αλλά όποτε συνδέω το βίσμα πάντα πίανει και ξεκινάει να φορτήζει. Μετά έρχετε το πρόβλημα και ας μην έχω κουνήσει το καλώδιο. Έχεις δοκιμάσει σε κάποιον υπολογιστή για να δεις αν κάνει το ίδιο; 1
kriosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάλι γιατί μου μυρίζει πρόβλημα μπαταρίας ; Για να αποκλείσεις τον φορτιστή δοκίμασε να φορτίσεις ένα iphone φίλου/φίλης. Η εγκοπή αν ήταν βρόμικη δεν θα έκανε επαφή με το καλημέρα. Σε λάπτοπ τουλάχιστον που έχω δει το ίδιο φαινόμενο λύθηκε με αλλαγή μπαταρίας. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από kriosgr 1
ChrisAce Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Έχω το ίδιο θέμα σε iphone se. Όταν το φορτίζω από power bank με δικό του καλώδιο(πολύ κοντό)όλα καλά. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο φορτιστή ούτε άλλο καλώδιο ακόμα.(δεν φτάνει του power bank όπως είπα πριν είναι πολύ μικρό σε μήκος.) Περιμένω να μου έρθει ένα καλώδιο που έχω παραγγείλει για να δω αν τελικα φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής γιατί αν ήταν θέμα μπαταρίας θα έκανε τα ίδια και με το power bank.
Pantelispt98 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ειχα ενα παρομοιο θεμα αλλα οταν το φορτιζα με το powerbank.Φορτιζε κανονικα για λιγο και μετα σταματουσε.Αλλαξα καλωδιο και ολα κομπλε.
ChrisAce Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Όλα συγκλίνουν λοιπόν προς το προβληματικό καλώδιο μέχρι τώρα που το θεωρώ και πιο λογικό. Αλλά ο ts δοκίμασε και με άλλο καλώδιο.. Anyway όταν έρθει το καλώδιο που περιμένω θα το δω και εγώ. 2
nikcrf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, kormos είπε Έχεις δοκιμάσει σε κάποιον υπολογιστή για να δεις αν κάνει το ίδιο; Θα το δοκιμάσω έτσι απο περιέργεια έται να δω H το καλώδιο ή η μπαταρία. Με άλλο καλώδιο και φωρτηστή μου το κάνει αυτό πολύ γρήγορα , μέσα σε δυο τριπα λεπτά αλλά δεν είναι τα αυθεντικά, με τον δικο μου καλώδιο και φορτιστή που είναι τα αυθεντηκά μου το κάνει αυτό κάπου στο δεκάλεπτο. Η το καλώδιο ή η μπαταρία είναι πιθανόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα