Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaius germanicus είπε

ψαχνω για ποντικι εως τα 20 ευρωπουλα,για γκειμιγκ χρηση-για μεγαλη παλαμη.

Εγω πηρα αυτο https://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html?from=best_picks περιμενα οτι θα 'ναι μετριο τελικα ειναι πολυ καλο ποντικι με καλο χρονο αποκρισης,  μεγαλο,  γερη κατασκευη, μακρυ και γερο καλωδιο. 

Μην περιμενεις φυσικα πολλα κουμπια για shortcuts κτλ που εχουν ακριβα ποντικια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προτείνω το  Motospeed V30 στα 18 ευρώ. Το έχω περίπου δυο εβδομάδες και με έχει βολέψει πολύ. Είναι το πρώτο μου "gaming" mouse βέβαια οπότε ίσως η γνώμη μου να μην μετράει όσο των υπολοίπων. Μπορείς να δεις τα reviews στο Skroutz γιατί έχει πολλά. (Είναι μεγάλο σε μέγεθος, σημειώνω επειδή ρώτησες για την παραπάνω πρόταση).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι καλύτερο στα 22.90 € αυτά. Πολύ καλύτερο και σε σενσορα απ'το motospeed

https://www.public.gr/product/logitech-g102-prodigy-gaming-mouse-mayro/prod9260302pp/

Είναι όμως καπώς μικρό, αλλά και το V30 μη νομίζεις ότι είναι κατα πολύ μεγαλύτερο.

Πες μας τι grip χρησιμοποιείς βασικά και διαστάσεις χεριού.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

palm grip και μεγαλο χερι,τα μικρα ποντικια δεν τα μπορω καθολου(εχω ενα ροκκατ λουα το οποιο δεν το παλευω καθολου).για συγκριση σε μεγεθος χρησιμοποιω ενα cm storm και μου ειναι ανετοτατο,σε τετοιο μεγεθος ψαχνω.

(παιδια εχω γραψει 2-3 φορες οτι ψαχνω για μεγαλα ποντικια μην ποσταρετε τζαμπα).

Επεξ/σία από gaius germanicus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 20 ευρώ δες και μεταχειρισμένα πάντως

Και γω palm grip χρησιμοποιώ 18Χ8.5 διαστάσεις και γι'αυτό έδωσα και το G102 καθώς αναγκαστικά άλλαζα grip. Πολύ ωραία κλικς με tactical feedback και ωραίο, ήσυχο, μινιμαλ φωτισμό χωρίς να μοιάζει με καρναβάλι απλά δυστυχώς δεν μπορούσα να αλλάξω grip παρόλο που ήταν από τα πιο vfm mouse που είχα δοκιμάσει. 

Κατ εμε δες για Zowie EC2A , EC1 A παίζουν αρκετά στις αγγελίες / g403 κλπ

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...