Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 1 minute ago, Ukforthemoment said: Πιεσόμετρο omron που το χρησιμοποιούμε 14 φορές την εβδομάδα έχουν περάσει 3 μήνες με τις ίδιες μπαταρίες.Και δεν ξέρω πόσο καιρό τις είχαν πριν αρχίσω να το χρησιμοποιήσω εγώ.Και φυσικά παίρνει ΑΑ. Τα παλιότερα μοντέλα omron στράγγιζαν τις μπαταρίες πολύ πιο γρήγορα, έχουμε ένα 10ετίας και βάλε (από τα ακριβά μοντέλα, αγορά 110€) το οποίο με τη χρήση που περιγράφεις οι 4x AAA δεν αντέχουν ούτε μια βδομάδα, κατευθείαν πήραμε και μετασχηματιστή για να μην πουληθούμε. Υπόψιν με επαναφορτιζόμενες (1,2v) που είχα δεν δούλευε σωστά. Ένα άλλο microlife πρόσφατα αγορασμένο δε νιώθει, με την ίδια χρήση πέρασαν μήνες πριν χρειαστούν αντικατάσταση οι μπαταρίες, ε για αυτό ούτε λόγος για μετασχηματιστή. 1
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, Ukforthemoment said: Πιεσόμετρο omron που το χρησιμοποιούμε 14 φορές την εβδομάδα έχουν περάσει 3 μήνες με τις ίδιες μπαταρίες.Και δεν ξέρω πόσο καιρό τις είχαν πριν αρχίσω να το χρησιμοποιήσω εγώ.Και φυσικά παίρνει ΑΑ. shein ε; Πρόσεχε μην σου σκάσουν στα χέρια. Εννοειται shein. Μη σου πω μονο shein. Ευτυχως που υπαρχει και το shein. Ω ναι, Shein! Shein, η λαιλαπα που τα σαρωνει ολα....μικροι, μεγαλοι, ολοι, φτωχοι αλλα και πλουσιοι (ξερω), απαντες, αθηνα, επαρχια, ελλαδα, εξωτερικο, ολοι shein. 5 minutes ago, Joshua21 said: Τα παλιότερα μοντέλα omron στράγγιζαν τις μπαταρίες πολύ πιο γρήγορα, έχουμε ένα 10ετίας και βάλε (από τα ακριβά μοντέλα, αγορά 110€) το οποίο με τη χρήση που περιγράφεις οι 4x AAA δεν αντέχουν ούτε μια βδομάδα, κατευθείαν πήραμε και μετασχηματιστή για να μην πουληθούμε. Υπόψιν με επαναφορτιζόμενες (1,2v) που είχα δεν δούλευε σωστά. Ένα άλλο microlife πρόσφατα αγορασμένο δε νιώθει, με την ίδια χρήση πέρασαν μήνες πριν χρειαστούν αντικατάσταση οι μπαταρίες, ε για αυτό ούτε λόγος για μετασχηματιστή. Να που τα λες κι εσυ, να μην νομιζουν οτι λεω οτι να ναι.. Με χρηση το omron πιεσομετρο δεκαετιας, μια φορα τη μερα, βγαζει-δε βγαζει 1 μηνα...Επειδη το χειριζεται γυναικα στον πατερα μου, καθε λιγο μου λεγε 'το πιεσομετρο δεν λειτουργει, μαλλον θελει μπαταριες....' Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από mindreader
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 10 λεπτά πριν, mindreader είπε Εννοειται shein. Μη σου πω μονο shein. Ευτυχως που υπαρχει και το shein. Ω ναι, Shein! Shein, η λαιλαπα που τα σαρωνει ολα....μικροι, μεγαλοι, ολοι, φτωχοι αλλα και πλουσιοι (ξερω), απαντες, αθηνα, επαρχια, ελλαδα, εξωτερικο, ολοι shein. Είσαι συνεργάτης του shein οπότε η άποψή σου δεν είναι αντικειμενική. Σωστά? 1
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Nabuko said: Είσαι συνεργάτης του shein οπότε η άποψή σου δεν είναι αντικειμενική. Σωστά? Οχι, δεν ξερω τι ειναι ο 'συνεργατης΄'. Ξερω ομως οτι ως πελατης εχω σωθει, τιμες, value for money, ποικιλια, κλπ κλπ, εκτος συγκρισεως. Οταν βλεπω τοσο 'πολεμο' σε κατι που το 'ψηφιζουν' με τις πραξεις τους ολοι, ε κατσε, ολοι δεν καταλαβαμε λαθος. Κατι βρηκαμε και ψωνιζουμε απο εκει. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από mindreader
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 4 minutes ago, mindreader said: Οχι, δεν ξερω τι ειναι ο 'συνεργατης΄'. Ξερω ομως οτι ως πελατης εχω σωθει, τιμες, value for money, ποικιλια, κλπ κλπ, εκτος συγκρισεως. Οταν βλεπω τοσο 'πολεμο' σε κατι που το 'ψηφιζουν' με τις πραξεις τους ολοι, ε κατσε, ολοι δεν καταλαβαμε λαθος. Κατι βρηκαμε και ψωνιζουμε απο εκει. Γενικότερα πάντως είσαι παράδειγμα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση, κάθε μήνα πληρώνεις μπαταρίες ενώ θα μπορούσες με μια επένδυση των 15€ σε μετασχηματιστή να μην ξαναπληρώσεις μπαταρίες ποτέ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 24 λεπτά πριν, mindreader είπε Εννοειται shein. Μη σου πω μονο shein. Ευτυχως που υπαρχει και το shein. Ω ναι, Shein! Shein, η λαιλαπα που τα σαρωνει ολα....μικροι, μεγαλοι, ολοι, φτωχοι αλλα και πλουσιοι (ξερω), απαντες, αθηνα, επαρχια, ελλαδα, εξωτερικο, ολοι shein. Να που τα λες κι εσυ, να μην νομιζουν οτι λεω οτι να ναι.. Με χρηση το omron πιεσομετρο δεκαετιας, μια φορα τη μερα, βγαζει-δε βγαζει 1 μηνα...Επειδη το χειριζεται γυναικα στον πατερα μου, καθε λιγο μου λεγε 'το πιεσομετρο δεν λειτουργει, μαλλον θελει μπαταριες....' αναβαθμίσου με νέο και καλύτερο πιεσόμετρο.Θα κάνεις οικονομία στις μπαταρίες. Αυτό που λεω εγώ ειναι του 2021 1
csontheline Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 2 hours ago, Ukforthemoment said: shein ε; Πρόσεχε μην σου σκάσουν στα χέρια. Εσύ τώρα γιατί πετάγεσαι; Άσε την φύση να λειτουργήσει με ομαλότητα. 5
haris_216 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εννοειται shein. Μη σου πω μονο shein. Ευτυχως που υπαρχει και το shein. Ω ναι, Shein! Shein, η λαιλαπα που τα σαρωνει ολα....μικροι, μεγαλοι, ολοι, φτωχοι αλλα και πλουσιοι (ξερω), απαντες, αθηνα, επαρχια, ελλαδα, εξωτερικο, ολοι shein. Δεν έχω θέμα με το shein (και το "κάθε" shein). Και μια χαρά έχω ψωνίσει κι εγώ. Κάποια πράγματα μου έχουν βγει οκ, κάποια όχι. Αλλά η "επένδυση" οικονομικά είναι τόσο μικρή που απλά μπορώ να το γελάω ακόμα και όταν έχω χασούρα. Προσωπικά όμως αποφεύγω να πάρω από τέτοιες "πηγές" κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει "θέμα" (όπου "θέμα" διάβαζε υπερθέρμανση, ανάφλεξη και άλλα τέτοια χαριτωμένα). Σημ. υπάρχουν πολύ "χαριτωμένα" βίντεο και φωτογραφίες από φτηνιάρες κινέζικες μπαταρίες και το πως λειτούργησαν ή τι περιείχαν μέσα όταν κάποιοι αποφάσισαν να τις "εγχειρήσουν" Σημ. 2 Όταν κάτι έχει πάνω παραπανίσια πράγματα από τα ζητούμενα/συνηθισμένα (πχ το led που αναφέρεις) δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχει λόγος που προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν με άσχετες/μη ζητούμενες δυνατότητες;
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, haris_216 said: Δεν έχω θέμα με το shein (και το "κάθε" shein). Και μια χαρά έχω ψωνίσει κι εγώ. Κάποια πράγματα μου έχουν βγει οκ, κάποια όχι. Αλλά η "επένδυση" οικονομικά είναι τόσο μικρή που απλά μπορώ να το γελάω ακόμα και όταν έχω χασούρα. Προσωπικά όμως αποφεύγω να πάρω από τέτοιες "πηγές" κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει "θέμα" (όπου "θέμα" διάβαζε υπερθέρμανση, ανάφλεξη και άλλα τέτοια χαριτωμένα). Σημ. υπάρχουν πολύ "χαριτωμένα" βίντεο και φωτογραφίες από φτηνιάρες κινέζικες μπαταρίες και το πως λειτούργησαν ή τι περιείχαν μέσα όταν κάποιοι αποφάσισαν να τις "εγχειρήσουν" Σημ. 2 Όταν κάτι έχει πάνω παραπανίσια πράγματα από τα ζητούμενα/συνηθισμένα (πχ το led που αναφέρεις) δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχει λόγος που προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν με άσχετες/μη ζητούμενες δυνατότητες; Θα σου πω, πριν αποφασισω να παρω απο shein, μπηκα skroutz. Λιγα αποτελεσματα, ακριβα, λες και ζητουσα κατι το πολυ ιδιαιτερο... Ετσι, πηγα στην σιγουρη πηγη που ειναι το shein. Δεν νομιζω το shein προσπαθει -με λαθος τροπο- να εντυπωσιασει. Δεν ειναι πχ...jumbo, που αν δεν προσεξεις τι αγοραζεις, κανεις το σταυρο σου να σου βγει καλο. Η ολη φαση μου θυμιζει κατι απο τον πολεμο που δεχονταν το lidl πριν χρονια... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από mindreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα