Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος των υπότιτλων σε ταινίες που βλέπω στο Netflix? Χρησιμοποιώ το Xiaomi Mi Box S.

Δημοσ.

Η συσκευή είναι της αδερφής μου και χρησιμοποιεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή Netflix για να βλέπει ταινίες. Θα υπάρξει κάποιο μειονέκτημα στην ποιότητα αν τις βλέπει μέσω Browser?

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό που γράφει ο φίλος, μπαίνει ο οποιοσδήποτε μέσω browser και κάνει αυτή τη ρύθμιση για όλες τις συσκευές. Οπότε μετά μπαίνει κανονικά η αδελφή σου στο Xiaomi...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Jannis64 είπε

Η συσκευή είναι της αδερφής μου και χρησιμοποιεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή Netflix για να βλέπει ταινίες. Θα υπάρξει κάποιο μειονέκτημα στην ποιότητα αν τις βλέπει μέσω Browser?

Δεν είπα να βλέπεις μέσω browser. Θα συνδεθείς στο browser με τα στοιχεία της συνδρομής σου, θα επιλέξεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και θα αποθηκεύσεις τις επιλογές σου. Οι αλλαγές που κάνεις ισχύουν για όλες τις συσκευές σου. Μετά θα ξαναμπείς στο xiaomi.
Επειδή μπορεί να μην φανούν οι νέες ρυθμίσεις άμεσα, εγώ συνήθως κάνω "clear cache" στο app ή αλλιώς account log-off και ξαναπέρασμα email/password.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/2/2019 στις 10:29 ΠΜ, Parasomnia είπε

Δεν είπα να βλέπεις μέσω browser. Θα συνδεθείς στο browser με τα στοιχεία της συνδρομής σου, θα επιλέξεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και θα αποθηκεύσεις τις επιλογές σου. Οι αλλαγές που κάνεις ισχύουν για όλες τις συσκευές σου. Μετά θα ξαναμπείς στο xiaomi.
Επειδή μπορεί να μην φανούν οι νέες ρυθμίσεις άμεσα, εγώ συνήθως κάνω "clear cache" στο app ή αλλιώς account log-off και ξαναπέρασμα email/password.

Όντως μ' αυτόν τον τρόπο υπάρχουν τρεις επιλογές για το μέγεθος των υπότιτλων: μικρό-μεσαίο-μεγάλο. Το πρόβλημα είναι ότι η ρύθμιση ήταν ήδη στο μεσαίο και βάζοντάς την στο μεγάλο, μεγεθύνονται τόσο πολύ που καλύπτουν την μισή οθόνη με αντιαισθητικό αποτέλεσμα, οπότε είναι προτιμότερο να μείνουν στη μεσαία ρύθμιση και ας φαίνονται μικροί.  

Επεξ/σία από Jannis64
Δημοσ.
Στις 23/2/2019 στις 8:01 ΠΜ, DIOMIDIS_GR είπε

Βάλε γραμματοσειρά console και θα είσαι οκ με τα μεσαία. 

Φίλε όπως ακριβώς τα είπες, το δοκίμασα και πλέον, στη μεσαία ρύθμιση, είναι όλα μια χαρά, σ' ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...