Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι λίγο άσχετος με τα αυτοκίνητα από'τι θα δείτε αλλά θέλω να ρωτήσω πόσο περίπου θα μου κοστίσει η αλλαγή ιμάντα!!!

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GreekSleepyMan είπε

Καλησπέρα παιδιά είμαι λίγο άσχετος με τα αυτοκίνητα από'τι θα δείτε αλλά θέλω να ρωτήσω πόσο περίπου θα μου κοστίσει η αλλαγή ιμάντα!!!

Ευχαριστώ πολύ 

Για αργασία δέν γνωρίζω , αλλά να αλλάξεις και αντλία νερού μαζί για να μην πληρώσεις 2 φορές εργασία.

Ποσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι ?

Να υπολογίζεις στο περίπου 40€ ο ιμάντας & 50-60€ η αντλία νερου.

Δές για κάποιο σέτ της εταιρείας SKF 

Δημοσ.

Για εργασία μου είπε ο μάστορας στα 50€ εννοείται πως θα γίνει και αλλαγή αντλίας νέου.

Το αμάξι έχει 167.000 χιλιόμετρα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GreekSleepyMan είπε

Για εργασία μου είπε ο μάστορας στα 50€ εννοείται πως θα γίνει και αλλαγή αντλίας νέου.

Το αμάξι έχει 167.000 χιλιόμετρα 

Φυσιολογική τιμη εργασιας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα βεβαια μου έχει βγάλει και κάποια θέματα ηλεκτρολογικης φύσεως για παράδειγμα είμαι σε πορεία και σβήνει στο ξεκάρφωτο λογικά θα έχει καπου βραχυκύκλωμα

Επεξ/σία από GreekSleepyMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, GreekSleepyMan είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Φίλε σε κάποια αυτοκίνητα ο ιμάντας έχει και κάποια παρελκόμενα κάποιες τροχαλίες και δεν ξέρω τι άλλο.

Στο δικό μου αυτοκίνητο ένα καλό σετ έχει 90 ευρώ περίπου συν την αντλία νερού.Τι αυτοκίνητο έχεις καταρχήν.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε σε κάποια αυτοκίνητα ο ιμάντας έχει και κάποια παρελκόμενα κάποιες τροχαλίες και δεν ξέρω τι άλλο.

Στο δικό μου αυτοκίνητο ένα καλό σετ έχει 90 ευρώ περίπου συν την αντλία νερού.Τι αυτοκίνητο έχεις καταρχήν.

Το εχω γραψει στο θεμα φιλε μου. Citoen c3 του '06

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...