Prasino Mantarinh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200€ (Φοιτιτηκο budget οποτε οσο Λιγοτερα τοσο καλυτερα) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social media , ελαφρυ gaming , Καμερα Βραδυ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιαφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Οτι να ναι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιαφορο 8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Σωστη ρομ εννουμε Global? Τοτε ναι , ή 800αρα μπαντα τι ακριβως ειναι μια μικρη εξηγηση αν ειναι ευκολο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αδιαφορο 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Μεγαλυτερη απο 3000Mah 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα: Mονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο -)Στην αρχη ελεγα να παω για mi a2 lite (Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα δεν μπορουσα να το βγαλω απο το μυαλο μου) αλλα η καμερα του με χαλασε πολυ μηπώς με gcam σωζεται το πραμα ή παμε αλλου ? -)Mi A2 Πολλα περιεργα ακουω για αυτο το κινητο σε φορουμς,ΠΧ οτι η εκδοση με τa 32gb εχει πιο γρηγορη μνημη απο τα 64, εχει διαφορετικη μητρικη πλακετα αναλογα τι χρωμα ειναι το κινητο και με καθε Update γινεται χειροτερο ισχυει κατι τετοιο ? RN5 και RN6 Pro (Θα ακουστει καπως ηλιθιο αυτο και βριστε ελευθερα) ΕΙναι καπως πολυ Mainstream και δεν... και με low light δεν πανε καλα σωστα , πως συγκρινεται η καμερα των Redmi note 5 και 6 pro εναντια στα mi a2 και mi 8 lite ? Πιο πολυ για mi 8 lite το βλεπω το πραγμα αλλα επειδη υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και μονο για Xiaomi εχω ψαξει μηπως υπαρχει απο αλλη εταιρια κατι σε αυτο το budget ? ή να περιμένω για Redmi note 7 που "θεωρητικα" βγαινει αρχες Μαρτιου ?
meletis_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Έχω το Mi a2 lite 4/64 δεν εχω παρατηρήσει κάτι απο αυτά που αναφέρεις όυτε με τις αναβαθμίσεις
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200€ (Φοιτιτηκο budget οποτε οσο Λιγοτερα τοσο καλυτερα) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social media , ελαφρυ gaming , Καμερα Βραδυ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιαφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Οτι να ναι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιαφορο 8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Σωστη ρομ εννουμε Global? Τοτε ναι , ή 800αρα μπαντα τι ακριβως ειναι μια μικρη εξηγηση αν ειναι ευκολο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αδιαφορο 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Μεγαλυτερη απο 3000Mah 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα: Mονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο -)Στην αρχη ελεγα να παω για mi a2 lite (Απο την πρωτη στιγμη που το ειδα δεν μπορουσα να το βγαλω απο το μυαλο μου) αλλα η καμερα του με χαλασε πολυ μηπώς με gcam σωζεται το πραμα ή παμε αλλου ? -)Mi A2 Πολλα περιεργα ακουω για αυτο το κινητο σε φορουμς,ΠΧ οτι η εκδοση με τa 32gb εχει πιο γρηγορη μνημη απο τα 64, εχει διαφορετικη μητρικη πλακετα αναλογα τι χρωμα ειναι το κινητο και με καθε Update γινεται χειροτερο ισχυει κατι τετοιο ? RN5 και RN6 Pro (Θα ακουστει καπως ηλιθιο αυτο και βριστε ελευθερα) ΕΙναι καπως πολυ Mainstream και δεν... και με low light δεν πανε καλα σωστα , πως συγκρινεται η καμερα των Redmi note 5 και 6 pro εναντια στα mi a2 και mi 8 lite ? Πιο πολυ για mi 8 lite το βλεπω το πραγμα αλλα επειδη υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και μονο για Xiaomi εχω ψαξει μηπως υπαρχει απο αλλη εταιρια κατι σε αυτο το budget ? ή να περιμένω για Redmi note 7 που "θεωρητικα" βγαινει αρχες Μαρτιου ? Πάρε αυτό και είσαι άρχοντας https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/asus-zenfone-zoom-s-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8687283pp/ 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Καλό αλλά μέσω καταστήματος διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα και το πιο κοντινό public είναι στα 200 χλμ (επίσης είναι λίγο παλιό)
Sethiros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Το Asus αξιζει μόνο αν είσαι εγκλωβισμένος για αγορά σε μεγάλη αλυσίδα, διαφορετικά είναι σα να προδίδουμε τα πιστεύω μας. Προσωπικά επειδή ψάχνω κινητό για συγγενή μου στα ίδια πάνω κάτω λεφτά, από όσα έχω δει το Mi 8 Lite είναι αρκετά all-round έως τα 200 ευρώ. Google Cam βέβαια παίρνει μόνο με root αλλά στα χαρακτηριστικά του και στην απόδοση του φαίνεται τζι τζι. 1
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Καλό αλλά μέσω καταστήματος διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα και το πιο κοντινό public είναι στα 200 χλμ (επίσης είναι λίγο παλιό) Του 17 είναι και έχει πάρει και την Oreo(που αλλά δεν την έχουν καν πάρει). Με μπαταρία 5000 ,Amoled οθόνη,DTS ηχώ,Gorilla glass 5, γρήγορη φόρτιση,πολύ καλή κάμερα (βλέπε ανάλογο ποστ με τις επιδόσεις καμερών)και Snap 625 που είναι ο πιο γνωστός εεε που θα τα βρεις με 200€? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 2
Prasino Mantarinh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εδωσα παραγγελια για Mi 8 lite Λογικα απο βδομαδα θα το εχω , ευχαριστω για τις απαντησεις σας 2 ερωτησουλες για το κινητο 1) Λιγο τελευταια στιγμη το ειδα , υπαρχει θεμα με τα notifications στο συγκεκριμενο κινητο ? (γενικα σε οσα xiaomi εχουν notch) 2) Τζαμακι παιρνω οπιοδηποτε που ειναι στο σωστο μεγεθος ή πρεπει να εχει και εγκοπη λογω του notch?
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Εδωσα παραγγελια για Mi 8 lite Λογικα απο βδομαδα θα το εχω , ευχαριστω για τις απαντησεις σας 2 ερωτησουλες για το κινητο 1) Λιγο τελευταια στιγμη το ειδα , υπαρχει θεμα με τα notifications στο συγκεκριμενο κινητο ? (γενικα σε οσα xiaomi εχουν notch) 2) Τζαμακι παιρνω οπιοδηποτε που ειναι στο σωστο μεγεθος ή πρεπει να εχει και εγκοπη λογω του notch? 1)Από ότι ξέρω έχει led αλλά δεν ξέρω αν έχει με χρώματα. 2) Πρέπει να πάρεις για το συγκεκριμένο κινητό 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Εδωσα παραγγελια για Mi 8 lite Λογικα απο βδομαδα θα το εχω , ευχαριστω για τις απαντησεις σας 2 ερωτησουλες για το κινητο 1) Λιγο τελευταια στιγμη το ειδα , υπαρχει θεμα με τα notifications στο συγκεκριμενο κινητο ? (γενικα σε οσα xiaomi εχουν notch) 2) Τζαμακι παιρνω οπιοδηποτε που ειναι στο σωστο μεγεθος ή πρεπει να εχει και εγκοπη λογω του notch? Δεν σε πειράζει που δεν έχει mini jack; 1
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν σε πειράζει που δεν έχει mini jack; Μερικοί χρησιμοποιούν με bluetooth και άλλοι καθόλου. Εμένα η απορία μου είναι αφού θέλει επίσημη εγγύηση(στην ερώτηση 9)γιατί πήρε το Xiaomi? Εκτός και αν το πήρε από διανομέα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν σε πειράζει που δεν έχει mini jack; Not really , βαζω τα ακουστικα στον adaptor και δεν χανεται ο ανταπτορας ποτε και ουτε εχω αναγκη να φορτιζω και να ακουω απο ακουστικα την ιδια ωρα
Prasino Mantarinh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μολις πηρα το κινητο στα χερια μου , ειναι λιγο μεγαλυτερο απο οτι περιμενα (That's what she said 😛 ) Πεταει στα παντα , στυλιστικα υπεροχο , ανετο στο χερι και ελαφρυ Ερωτησουλες 1)Ενα μικρο κακο οταν φοραω γυαλια ηλιου η οθονη ειναι πολυ μαυρη με full brightness σε αντιθεση με το redmi 4a που ειχα φταιει το IPS panel για αυτο ? 2)Για quick charge παιρνω απο οτι να΄ναι μαρκα ή θελει xiaomi για μην δημιουργηθει θεμα με την μπαταρια? 3)Βγηκε νεα ενημερωση MIUI V10.2.2 κανω update αφοβα ή εχει κανενα ενοχλητικο bug?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα