kprimax Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Την Camera του θέματος την έχει το Πλαίσιο 339 ευρώ. https://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/cams-all/Sony-Digital-Camera-A5100-16-50mm-Black-ILCE5100LB-CEC.htm Αξίζει σε αυτή την τιμή η αγορά της; Να προχωρήσω σε αγορά ( ερασιτεχνική χρήση) ή να πάω σε κάτι άλλο; Ας μην είναι Mirrorless. Αρκεί να είναι dslr. Μέχρι 400 ευρώ. Παρακαλώ βοηθήστε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σαφώς μπορεί να αξιοποιηθεί σε χρήση με άλλους φακούς με την χρήση φθηνών adapters, σαφώς μπορεί να αποτελέσει ένα ξεκίνημα, του οποίου οι τυχόν αδυναμίες θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην επόμενη αγορά, σαφώς είναι μια φωτογραφική μηχανή άρα βγάζει φωτογραφίες....... φυσικά σαν μια γνήσια μιρορλες μπορεί να σας συνοδεύει πάντα ακόμη και σαν δεύτερη....... δεν μπορώ να κατανοήσω ποια είναι η αξία την οποία ψάχνετε......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kprimax είπε Την Camera του θέματος την έχει το Πλαίσιο 339 ευρώ. https://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/cams-all/Sony-Digital-Camera-A5100-16-50mm-Black-ILCE5100LB-CEC.htm Αξίζει σε αυτή την τιμή η αγορά της; Να προχωρήσω σε αγορά ( ερασιτεχνική χρήση) ή να πάω σε κάτι άλλο; Ας μην είναι Mirrorless. Αρκεί να είναι dslr. Μέχρι 400 ευρώ. Παρακαλώ βοηθήστε ! Έχω την ίδια ακριβώς απορία και την ίδια ερώτηση. Και εγώ ερασιτέχνης και ψάχνομαι μήπως αγοράσω κάτι να ασχοληθώ ρε παιδί μου. Και δυστυχώς όταν ρωτάς σε εξειδικευμένο φόρουμ, έχεις απαντήσεις σαν την παραπάνω, που δεν βοηθάει καθόλου. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Από άψοψη τιμής είναι καταπληκτική, σε αυτή τη τιμή δεν την έχω δει ούτε σε grey market sites. Για ερασιτέχνη (που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με mirrorless ή dslr) είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 φωτογραφική με πολλές δυνατότητες,πολύ καλύτερη από dslr 400e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 μηπως ειναι εκθεσιακη γιατι κατι τετοια τα κανει το πλασιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, telis είπε Έχω την ίδια ακριβώς απορία και την ίδια ερώτηση. Και εγώ ερασιτέχνης και ψάχνομαι μήπως αγοράσω κάτι να ασχοληθώ ρε παιδί μου. Και δυστυχώς όταν ρωτάς σε εξειδικευμένο φόρουμ, έχεις απαντήσεις σαν την παραπάνω, που δεν βοηθάει καθόλου. Τι να πω... Σου λεει , ποιητικα, ειναι μια χαρα να ξεκινησεις και τρωγοντας ερχεται η ορεξη χωρις να ξεπαραδιαστεις...με κυριως ατου την φορητοτητα και τις πολυ οκ φωτος. Δες σε αγορες εξωτερικου ποσο εχουν για συγκριση μονο, και στις προσφορες του ισομνια Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από ELTASSOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε μηπως ειναι εκθεσιακη γιατι κατι τετοια τα κανει το πλασιο Οχι και όπως έχω βάλει στο thread η κάμερα πωλείται σε 4 καταστήματα, οχι μόνο στο πλαίσιο. Εγω πιστεύω ότι όποιος θέλει να ξεκινήσει με φωτογραφία (οχι τόσο με βίντεο) είναι μια τίμια κάμερα. Η επόμενη επιλογή θα ήταν η dslr d3500 αλλά πριν λίγο καιρό ανέβηκε απότομα η τιμή της 200€ οπότε νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Γενικα για all around, διακοπες, selfies, παιδια, κατοικιδια, decent video με σχεδον αθορυβο και γρηγορο af tracking, vlogging ειναι μια χαρα φωτογραφικη με μονη σοβαρη αδυναμια την ελειψη evf. Σαν συστημα ειναι ακριβο και ψιλοπαρατημενο αν εξαιρεσουμε καποιες σοβαρες προσθηκες απο την sigma η sony οτι σοβαρο εχει κυκλοφορησει δεν ειναι τοσο σοβαρο για τα λεφτα που ζηταει, περισσοτερο υπερκοστολογημενες μετριοτητες θα ελεγα. Βεβαια καποιος ερασιτεχνης το πολυ πολυ να παρει και τον 55-210 και θα ειναι καλυμμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλυτερα η d3500 με 419 ευρω αυτη την στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για φωτογραφική είναι μια χαρά. Θα την αγόραζα χαλαρά αν δεν είχα πάει σε m43 λόγω video. Και video δηλαδή μια χαρά έχει, απλά χωρίς 4k και stabilization. Το μόνο αρνητικό η έλειψη evf. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από gorilas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Τιμια επιλογη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Την αγόρασα. Τώρα πως την μαθαίνω; χαχαχαχα. Έχω κομπλάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, telis είπε Την αγόρασα. Τώρα πως την μαθαίνω; χαχαχαχα. Έχω κομπλάρει Μονόδρομος....... κατευθείαν στην μανιουαλ λειτουργία, φυσικά σε ότι αφορά τις επιμέρους ρυθμίσεις, το οτοφοκους μπορεί να μείνει ως έχει προς το παρόν. Τρόπος εστίασης η matrix η όπως μπορεί να την λέει η Sony, διάφραγμα 11, ταχύτητα 1/125, iso 400 και κλικ σε συνθήκες πρωινού φωτισμού. Το White balance στο auto, λήψη single shot όχι continuous, ότι τυχόν στραβό προκύψει ξανατραβας διορθώνοντας μια από τις τρεις παραμέτρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 telis μη κομπλάρεις,άφησε τη μηχανή στο αυτόματο για ένα διάστημα και τράβα φωτογραφίες σε μέρη που περνάς συχνά. Μετά στο υπολογιστή σου δες σε διαφορετικές συνθήκες τις ρυθμίσεις που επέλεξε η μηχανή σου σε κάθε λήψη. Όταν μπεις στο νόημα θα αρχίσεις να δοκιμάζεις διαφορετικά f και χρόνους και τις συνέπειες στην εικόνα που αποθηκευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα