cervantes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 kseri kanis pos mporo na kano cropping, diladi na kopso to mabro plaisio, enos arxiou .avi??? thanx
SuBDiViSioN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Exeis programata opos Premiere i After FX?Nomizo k me tis Pinnacle mporeis na cropareis
cervantes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 mpa...den ta exo... asxeto alla afta douleboun ke xoris tv card ( ta pinnacle )???
Dreamstorm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 μπορείς με το virtualdub. άνοιξε το avi βάλε το video σε full processing mode και επέλεξε το φίλτρο resize. κόψε ότι δεν θέλεις και ρύθμισε σωστά το κάδρο.
marios1957 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 ....και άδειασε πολύύύύ χώρο.Καμια 40αριά γιγάμπιτα(!) η ώρα.Τόσο κάνει σε full prossesing...
cervantes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 na ipotheso diladi oti prepi na balo direct stream copy???
Dreamstorm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 όχι direct stream copy,δεν παίρνει το διάφορα φίλτρα μετά. Θα χρειαστείς τόσο χώρο άμα αφήσεις uncompressed το avi. αμα επιλέξεις συμπίεση με κάποιο codec (divx,xvid) τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. o χώρος που θα χρειαστεί θα έιναι όσο το avi σου ή και λιγότερο, με ένα λογικό αριθμό kbps.
planetman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Εγώ θέλω να ρωτήσω το αντίθετο. Πώς προσθέτω μαύρα πλαίσια πάνω και κάτω; Θέλω να κάνω το divx->SVCD και να μην παραμορφωνθεί η εικόνα. Ξέρει κανείς;
strumfita123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Με το virualdub.Παλι με τομ φιλτρο resize. Δεν θα αλλαξεις τις διαστασεις της ταινιας αλλα μονο τις κατω τιμες που ειναι για το κάδρο(μπορείς να βάλεις οτι χρώμα θεςγια να γεμισει το καδρο,μαυρο δηλαδη για σενα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.