Προς το περιεχόμενο

[camera/mirrorless] Sony a5100 με 16-50mm @340€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Δεν γίνεται να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα πάντως... Εξαρτάται από το αν χρησιμοποιεί single ή continuous focus, tracking, αν κλείνει την μηχανή ανάμεσα σε λήψεις κλπ κλπ κλπ... Γενικά πάντως δεν είναι από τα δυνατά της σημεία η μπαταρία... Και σε καμία sony από τις σύγχρονες πάντως...

Στο πολυ περιπου ρωταω

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Στο πολυ περιπου ρωταω

Για μια φωτογραφική βόλτα κάποιων ωρών χρειάζεται σίγουρα δεύτερη μπαταρία, μην σου πω και τρίτη γιατί φορτίζουν οι συγκεκριμένες από την μηχανή πολύ αργά... Θέλει και εξωτερικό φορτιστή καλύτερα η φάση... Δεν είναι ακριβά 2 έξτρα μπαταρίες και ένας φορτιστής...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

προσωπικα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με την μπαταρια της συγκεκριμενης μηχανης για νορμαλ καταστασεις.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι η μπαταρία είναι από τα τελευταία που έχουν σημασία σε μια φωτογραφική μηχανή για ερασιτέχνες... Μια έξτρα μπαταρία ή και δύο είναι πολύ μικρές και χωράνε στην τσέπη πανευκολα...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Unboxing Lab είπε

Πόση ώρα βίντεο μπορεί να γράψει πριν τελειώσει η μπαταρία?  

Καμία ώρα και κάτι , σε 1080p. Αν και βέβαια δεν μπορείς να γράψεις συνεχόμενο βίντεο για αρκετά λεπτά, λόγω του γνωστού θέματος υπερθέρμανσης που έχουν όλες οι φθηνές aSony

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Καμία ώρα και κάτι , σε 1080p. Αν και βέβαια δεν μπορείς να γράψεις συνεχόμενο βίντεο για αρκετά λεπτά, λόγω του γνωστού θέματος υπερθέρμανσης που έχουν όλες οι φθηνές aSony

Α ωραία μια χαρά, ευχαριστώ!  Ναι το γνωρίζω το θέμα της υπερθέρμανσης.  Πάντως διαβάζω ότι βελτιώνεται η κατάσταση αν έχεις κάνει flip την οθόνη γιατί αποβάλλεται πιο εύκολα η θερμότητα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν κατοχος της 5100,σε αυτα τα λεφτα μην το ψαχνετε.Ειναι πολυ καλη.Την εχω εδω και καμποσους μηνες και ειμαι φουλ ευχαριστημενος.

Απο ποιοτητα αν και πλαστικη,δεν "δειχνει" καπου φθηνη κατασκευη.Ισα ισα ειναι στιβαρη.Θεμα με τρεμουλο στο βιντεο δεν εχω παρατηρησει,αλλα ειναι τι ζηταει ο καθενας.Οκ δεν θα την βαλω στο ποδηλατο να τραβηξω την βολτα στα κατσαβραχα,για εκει εχω την action.Θεμα υπερθερμανσης δεν μου εχει βγαλει,χωρις βεβαια να εχω τραβηξει μεγαλης διαρκειας βιντεο.Δηλαδη σε μεγιστο 15-20 λεπτα που εχω βγαλει ειχε ζεσταθει νορμαλ(σε ζεστο περιβαλον,καλοκαιρι) χωρις να βγαλει κανα σφαλμα .

Η οθονη αφης υποψιν ειναι μονο για εστιαση δεν κανει αλλες λειτουργιες.Το μενου θελει λιγο ψαξιμο αλλα γενικα δεν ειναι δυσκολο.

Γενικα φετος μας εβγαλε ολες τις διακοπες Ιταλια,με κατι χιλιαδες φωτογραφιες και αρκετα βιντεο .Γρηγορη εστιαση,βολικη η αναδιπλουμενη οθονη για selfie(Ρωμη με τοσο κοσμο δεν την αφηνες καπου με χρονομετρο να σε βγαλει,στην ειχαν ψυρισει στο λεπτο) και αρκετα φωτεινη οθονη που δεν δημιουργει προβλημα σε νταλα ηλιο.

Αναλογα την χρηση θεωρω οτι καλο ειναι να υπαρχει ενα σετακι μπαταριες.

Στις 25/2/2019 στις 2:14 ΜΜ, Ntinaras είπε

Στο πολυ περιπου ρωταω

Αν θυμαμαι καλα με πανω απο 200 φωτο,χωρις βιντεο,αλλα με την καμερα συνεχως ανοιχτη ειχα χασει γυρω στα 20-30% μπαταρια.Στο περιπου ετσι,γιατι κρινω απο εναν φακελο ποσες φωτο εχει+ποσες(πανω κατω) ειχαν σβηστει,σε μια προσφατη ημερομηνια που θυμαμαι.

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Unboxing Lab είπε

Α ωραία μια χαρά, ευχαριστώ!  Ναι το γνωρίζω το θέμα της υπερθέρμανσης.  Πάντως διαβάζω ότι βελτιώνεται η κατάσταση αν έχεις κάνει flip την οθόνη γιατί αποβάλλεται πιο εύκολα η θερμότητα.. 

Ναι, ισχύει αυτό όντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...