Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nero62 είπε

με 845 επεξεργαστή είναι αδιάφορο...

Από που προκύπτει ότι θα έχει πάλι τον 845; Αυτόν τον έχει το poco f1 που υπάρχει ήδη. Το επόμενο είναι δυνατόν να έχει τον ίδιο επεξεργαστή;

Επεξ/σία από cmsvmylo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mader είπε

Σχετικα με αυτο που ειπες, για το IOS δεν μπορω να πω ακομα διοτι δεν το εχω δουλεψει αρκετα.

ομως για το Android, αυτο που ξερω ειναι πως εχω 3 μηνες ενα smartphone που δεν εχει τπτ εγκατεστημενο απο apps ( μονο οτι υπηρχε απο κατασκευαστη, Lenovo )

οπως βγηκε απο το κουτι, ετσι το εχω και το μονο που εχω εγκατεστησει ειναι ενα Gmail, (ργω ο ιδιος) 

ουτε ΚΑΝ ΚΑΡΤΑ SIM!!! Ειναι συσκευη που μου έδωσε η εταιρια οπου δουλευω μονο για τα email.

Αυτο λοιπον που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οπου πηγαίνω, και συνδέομαι στο wifi για να κατεβάσω τα mail μετα απο λιγο μου πεταει παραθυράκι

"αξιολογηστε το ταδε ξενοδοχείο / εστιατόριο / κτλ"

και το πιο τρελο;;; Οταν συνδέθηκα στο λογαριασμό Google+,  βρηκα εναν χαρτη με ολες τις τοποθεσιες που επισκέφτηκα, ακομα και οταν δεν ειχα wifi, ποσο χρονο έμεινα εκει και την

διαδρομη που ακολούθησα!!!!!

.

τωρα σας θελω, να δω την απαντηση σας!

.

.

Σχετικα με το νεο Xiaomi, μπορω να πω οτι φαίνεται να εχει φοβερο hardware οπως τα περισσοτερα της εταιριας

αλλα, οπως ειπε κάποιος, ο δείκτης SAR θα ειναι στα ύψη οπως συνήθως... Εντελως αποτρεπτικό κατι τετοιο! τουλαχιστον για μενα!

Αυτό εξήγησα στο πρώτο σχόλιο. Όσο χρησιμοποιείς μια εφαρμογή θα συλλέγονται στοιχεία.  Γι'αυτό σε ρωτάει πριν την ανοίξεις, αν συμφωνείς. Το iOS έχει σαφέστερα λιγότερο σπαμ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συλλέγει στοιχεία η κάθε εφαρμογή από το οτιδήποτε κάνεις και έχεις συμφωνήσει. Και το λιγότερο σπαμ οφείλεται στο ότι έχει πολύ λιγότερες δωρεάν εφαρμογές. Με λίγα λόγια μην σκας γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε να το αποτρέψει κάνεις. Απλά βάλε περιορισμό σε ότι παίρνει στις διαφημίσεις για να μην σε ζαλίζουν. Και αν είναι να δεις κάτι ας είναι τουλάχιστον κάτι που θα σε  ενδιαφέρει.

On topic. Αν κυκλοφορήσει στα λεφτά που λένε κάποιες πηγές εγώ δεν θα κοιτούσα για άλλη συσκευή με SD 855. Όσο για την ποιότητα που λένε κάποιοι έχω πάρει κάποια Xiaomi για το σπίτι. Η σειρά mi δεν με απογοήτευσε. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, που εκτός από πρωτοποριακή εμφάνιση ή οθόνη δεν είχαν κάτι άλλο ουσιώδες για να δικαιολογήσει τα 300-400+ που δίναμε (πάει και αυτό όλα ίδια είναι σχεδόν πλέον). 

Επεξ/σία από odiseas46
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, cmsvmylo είπε

Από που προκύπτει ότι θα έχει πάλι τον 845; Αυτόν τον έχει το poco f1 που υπάρχει ήδη. Το επόμενο είναι δυνατόν να έχει τον ίδιο επεξεργαστή;

είναι και παραείναι.. και εγώ απογοητεύτηκα πολύ αλλά ...

https://www.indiatoday.in/technology/features/story/xiaomi-poco-f2-expected-to-launch-soon-but-don-t-be-too-excited-here-s-why-1419464-2018-12-29

και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που το λέει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

είναι και παραείναι.. και εγώ απογοητεύτηκα πολύ αλλά ...

https://www.indiatoday.in/technology/features/story/xiaomi-poco-f2-expected-to-launch-soon-but-don-t-be-too-excited-here-s-why-1419464-2018-12-29

και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που το λέει...

Το συγκεκριμένο αποδείχτηκε fake news.

https://theleaker.com/xiaomi-poco-f2-price-camera-specifications-and-release-date/

Πήγαινε εκεί που λέει 29 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει περίπτωση η xiaomi να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς έτσι το poco 2 θα χάσει την αξία του και θα είναι σαν ένα οποιοδήποτε κινητό. Δε θα υπάρχει λόγος να το αγοράσεις. Όποιος παίρνει το poco ενδιαφέρεται κυρίως για τις επιδόσεις και όχι τόσο για τη κάμερα,  την οθόνη ή το υλικό κατασκευής.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, cabdik είπε

Φιλε Mader, 

1 εισαι εκτος θεματος

... Και αφόρητα κοινότοπος, προσθέτω...  Φτάνει πια με όσους μπαίνουν και λένε ο, τι ξέρουν, είτε ισχύουν είτε όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, ktlk21 είπε

βγήκε επίσημα... εδώ ποτέ θαβτο βάλετε... μην χάσετε απο την Samsung την προμήθεια? 

Περιμένουν να περάσει το ΣΚ για να το ανεβάσουν μαζί με την κυκλοφορία του Mi 10..

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
Στις 18/2/2019 στις 7:48 ΜΜ, konan76 είπε

Πόσο sar θα έχει ξέρει κανείς γιατί τα προηγούμενα ήταν στην κορυφή.

Σταματήστε ρε παιδιά αυτή την αηδία με τα sar

• Super Moderators
Δημοσ.
19 hours ago, ktlk21 said:

βγήκε επίσημα... εδώ ποτέ θαβτο βάλετε... μην χάσετε απο την Samsung την προμήθεια? 

Πριν καν ...αγανακτήσεις! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tamtiriri είπε

Σταματήστε ρε παιδιά αυτή την αηδία με τα sar

Το ποιο σημαντικο πραγμα ειναι το SAR , εκτος αν εσένα δε σε νοιαζει να κλεισεις κρεβατι σε κανα Αγιο Σαββα 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, veider said:

Το ποιο σημαντικο πραγμα ειναι το SAR , εκτος αν εσένα δε σε νοιαζει να κλεισεις κρεβατι σε κανα Αγιο Σαββα 

Σταματήστε λίγο με τις υπερβολές! 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, veider είπε

Μην πιάνουμε στο στόμα μας πράγματα που κάποιους τούς πονάνε για να το παίξουμε έξυπνοι. Μεγαλύτερο κακό από το SAR κάνουν αυτά που τρως και πίνεις.

Δημοσ.
Στις 18/2/2019 στις 6:16 ΜΜ, teomaniacos είπε

Να δούμε την τιμή ; Πιστεύω θα είναι στα 600€ 

Έπεσα έξω και σύμφωνα με γνωστό site ενοιμερωσης έρχεται στην Ευρώπη στα 469...πολύ καλά είναι κατά την γνώμη μ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...