Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλέπω να ξεφεύγει πλέον η τιμή στην καθαυτού Xiaomi σειρά,γιαυτο δημιουργήθηκε και η redmi εταιρεία!Ελπιζω να μην έχει την εξέλιξη των τιμών που είχε η Huawei όταν δημιούργησε την Honor και μετά!Οι τιμές της έφθασαν το θεό!!!!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mader είπε

Κρίμα που τοσο ωραιο hardware υποβαθμίζετε με τα android.... Αληθεια γτ απλα δεν τα λενε Googloid, SpyOS, roufianOS ή κατι τετοιο???

Όταν βάζεις Facebook Instagram Twitter chrome Mozilla opera YouTube κλπ,  εχεις δώσει μόνος σου την άδεια. Κανένα λειτουργικό δεν παρακολουθεί από μόνο του. Οι εφαρμογές που τρέχουν μέσα από αυτό είναι οι ρουφιάνοι που εξουσιοδότησες εσύ (όλοι μας) να κάνουν ότι κάνουν. Είτε iOS είτε Mac είτε w 10 είτε android δεν έχει σημασία. Όσο δέχεσαι τα δικαιώματα κάθε εφαρμογής τόσο θα παρακολουθεί, βέβαια αν δεν το κάνεις γυρνάς πίσω στο Nokia 3310.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ποιο τραγικά σχόλια που έχω διαβάσει ποτέ στο Insomnia. Ότι μαμακια υπάρχει σε αυτό το θέμα θα την διαβάσει κανείς. Πλήρη απογοήτευση. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mader είπε

χαχαχα! ποιος μιλησε για ios? και δεν διαφωνώ με αυτα που λες

αν και τα Iphone ειναι πολυ καλυτερα απο android πασπαρτου συσκευες αλλα το κοστος ειναι υπερβολικο και εκμετάλλευση απο την apple.

Βασικα αυτο που με χαλαει στα android ειναι:

1. open source "και καλα" οπου στην πραγματικότητα ειναι google στα παντα και παντου γεματο εκπλήξεις.

2. η κατασκοπεία της google, οπου πας σε βλεπει, οτι κ να κανεις ακομα κ εαν απενεργοποιήσεις το location.

3. bug fixes, system updates μετα απο μερικους μηνες και παλι λιγο λεω. πρωτα σε ξεσκίζουν οι hackers και μετα σε μπαλωνουν με ενα fix και καλα..

π.χ. οπως το vulnerability RAMPage, οπου χωρις να καταλαβεις τπτ σου εχει υποκλεψει σχεδον τα παντα. γνωστο απο 11/2018 και ακομα δεν παιζει fix

4.  δεν υπαρχει dedicated software,  1.000.000.000 συσκευες με διαφορετικο hardware, αρχιτεκτονική κτλ και ολοι προσπαθουν να προσαρμοσουν το software

τους με πολλες παράπλευρες απώλειες και παραλήψεις, σου πετανε μετα κ ενα system update και η απόδοση πεφτει στον πάτο.

5. τελος, απο τα 10 app, τα 8 ειναι απατες γεματα spywares και malwares. Σπανια βρισκεις καποιο "καθαρο" και κατάλληλο για αυτο που θες,

υπαρχει παντα το nokia 3310

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το πολυ καλο Mi8 που πραγματικα το εχω αγαπησει γιατι μου βγαζει ολα τα γουστα,σειρα εχει τωρα ο διαδοχος.

Ναι αντιγραφει σε πολλα η Xiaomi αλλα who cares;

Πρωτη φορα με Xiaomi μετα απο πολλα χρονια ολο με Samsung (προηγουμενο κινητο Galaxy S8),και με εχει κανει fan!

Πως και πως περιμενω να τσιμπησω το mi9.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, odiseas46 είπε

Όταν βάζεις Facebook Instagram Twitter chrome Mozilla opera YouTube κλπ,  εχεις δώσει μόνος σου την άδεια. Κανένα λειτουργικό δεν παρακολουθεί από μόνο του. Οι εφαρμογές που τρέχουν μέσα από αυτό είναι οι ρουφιάνοι που εξουσιοδότησες εσύ (όλοι μας) να κάνουν ότι κάνουν. Είτε iOS είτε Mac είτε w 10 είτε android δεν έχει σημασία. Όσο δέχεσαι τα δικαιώματα κάθε εφαρμογής τόσο θα παρακολουθεί, βέβαια αν δεν το κάνεις γυρνάς πίσω στο Nokia 3310.

Σχετικα με αυτο που ειπες, για το IOS δεν μπορω να πω ακομα διοτι δεν το εχω δουλεψει αρκετα.

ομως για το Android, αυτο που ξερω ειναι πως εχω 3 μηνες ενα smartphone που δεν εχει τπτ εγκατεστημενο απο apps ( μονο οτι υπηρχε απο κατασκευαστη, Lenovo )

οπως βγηκε απο το κουτι, ετσι το εχω και το μονο που εχω εγκατεστησει ειναι ενα Gmail, (ργω ο ιδιος) 

ουτε ΚΑΝ ΚΑΡΤΑ SIM!!! Ειναι συσκευη που μου έδωσε η εταιρια οπου δουλευω μονο για τα email.

Αυτο λοιπον που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οπου πηγαίνω, και συνδέομαι στο wifi για να κατεβάσω τα mail μετα απο λιγο μου πεταει παραθυράκι

"αξιολογηστε το ταδε ξενοδοχείο / εστιατόριο / κτλ"

και το πιο τρελο;;; Οταν συνδέθηκα στο λογαριασμό Google+,  βρηκα εναν χαρτη με ολες τις τοποθεσιες που επισκέφτηκα, ακομα και οταν δεν ειχα wifi, ποσο χρονο έμεινα εκει και την

διαδρομη που ακολούθησα!!!!!

.

τωρα σας θελω, να δω την απαντηση σας!

.

.

Σχετικα με το νεο Xiaomi, μπορω να πω οτι φαίνεται να εχει φοβερο hardware οπως τα περισσοτερα της εταιριας

αλλα, οπως ειπε κάποιος, ο δείκτης SAR θα ειναι στα ύψη οπως συνήθως... Εντελως αποτρεπτικό κατι τετοιο! τουλαχιστον για μενα!

Επεξ/σία από mader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Mader, 

1 εισαι εκτος θεματος, και 

2 αν δεν σου αρεσει κατι, απλα δεν το παιρνεις...! 

δεν ειναι υποχρεωτικο ομως, ολοι οι υπολοιποι να ακουμε την πικρα του καθενος σε ασχετα θεματα. αν θες να πεις τα παραπονα σου για το Android, πας στο Section  για το Android, ή για τα λειτουργικα συστηματα   και πες ο,τι γουσταρεις, κι εγω μαζι σου...!! .     εδω ειναι θεμα για το  ΜI 9. αν εχεις να πεις κατι για το Mi 9 εχει καλως.  

επι  του θεματος, οι τιμες της συσκευης που εχουν "διαρρευσει"  ειναι 

6/64  στα  €430

8/128  στα €455

8/256 στα €480

8/256 transparent  στα €520

Explorer Version 8gb  στα €720. 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mader είπε

αλλα, οπως ειπε κάποιος, ο δείκτης SAR θα ειναι στα ύψη οπως συνήθως... Εντελως αποτρεπτικό κατι τετοιο! τουλαχιστον για μενα!

Είναι εντός ορίων. 

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επίσης ότι ο ήχος θα έχει 100% αύξηση λόγο μεγάλου speaker... Άλλο ένα κουφό από την Xiaomi. Βάλθηκε να μας πωρώσει άσχημα. GG6, Sapphire glass, imx586, snapdragon855, 12x17 0.9cc speaker τούμπανο, 90.7 screen to body ratio (ρήμαξε ακόμη και τα mi  mix), 25% γρηγορότερο και μεγαλύτερο Inscreen fingerprint,  και miui...

Τα έσπασε όλα στην κυριολεξία.. Τρέχουν και δε φτάνουν οι υπόλοιποι... αν και η τιμή έχει την λογική "xiaomi" θα έχουμε πανηγύρια... Δώσε πόνο xiaomi !!!!

εδώ για το ηχείο

https://www.gizchina.com/2019/02/17/xiaomi-details-the-sound-quality-of-xiaomi-mi-9/

46 λεπτά πριν, cmsvmylo είπε

Ας βγει και το pocofone 2 και βλέπουμε.

με 845 επεξεργαστή είναι αδιάφορο...

6 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Μετα το πολυ καλο Mi8 που πραγματικα το εχω αγαπησει γιατι μου βγαζει ολα τα γουστα,σειρα εχει τωρα ο διαδοχος.

Ναι αντιγραφει σε πολλα η Xiaomi αλλα who cares;

Πρωτη φορα με Xiaomi μετα απο πολλα χρονια ολο με Samsung (προηγουμενο κινητο Galaxy S8),και με εχει κανει fan!

Πως και πως περιμενω να τσιμπησω το mi9.

Δεν αντιγράφει ακριβώς... ΟΛΑ είναι νέα και πρώτα στο Mi9. Οι υπόλοιποι θα την αντιγράψουν... εκτός και αν υπάρχει ήδη κινητό στην αγορά με τέτοια specs.... ;) (εκτός το sapphire glass που υπάρχει και σε άλλα κινητά.)

Αν εννοείς σχεδιασμό ο ένας πλέον αντιγράφει τον άλλον. Δεν υπάρχει η λέξη αντιγραφή στον χώρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρωτοπορία. Εδώ με το mi9 το ξεφτίλισε το θέμα η xiaomi αν όλα αυτά είναι αληθινά...

18 ώρες πριν, fg9000 είπε

Αν είναι να δώσουμε πάνω από 500 ευρώ για κινεζία ας πάρουμε καλύτερα samsung που έχει amoled οθόνη με περισσότερα pixel (density). Με 650 παίρνεις note 9 που φυσάει το κινητό.

Το να δίνεις 400 - 600 ευρω για xiaomara είναι σαν  να δίνεις1500 για Iphone.

Για τα ζαφείρια στις κάμερες αστό! Καλύτερα να πάρω cd του Ζαφείρη Μελά να πιάσει και τόπο.

Έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι (τρόπος του λέγειν) έχεις μπερδέψει την βούρτσα με κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό έτσι? 

17 ώρες πριν, OptimusPrime7 είπε

Xiaomi mi9.... Με λίγα λόγια..... Πίσω οι κάμερες...μμμμμ για να σκεφτώ🤔🤔🤔α ναι Huawei P20 pro!!!😎😋😋 Μπροστά οθόνη....για να σκεφτώ...🤔🤔 Α ναι Amoled οθόνη Samsung!!!!!!ωχ καημένη μπαταριουλα τι θα τραβήξεις..!!!😄😄😄 Πολύ copy παιδιά και αρχίζει και με χαλάει η xiaomi που ήμουν fun....

Ενώ τα υπόλοιπα κινητά τις κάμερες τις έχουν στο πλάι? Τι φάση? Και την οθόνη μπροστά? Αυτό και αν είναι αντιγραφή! Amoled οθόνη.. ναι ... ότι νάναι... 

Αδερφέ δεν ξέρω αν ήσουν fun αλλά σίγουρα fan πρέπει να ήσουν με αυτά που γράφεις.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mader είπε

Κρίμα που τοσο ωραιο hardware υποβαθμίζετε με τα android.... Αληθεια γτ απλα δεν τα λενε Googloid, SpyOS, roufianOS ή κατι τετοιο???

κοίτα.. σε περίπτωση που είσαι επιχειρηματίας εργοστασιάρχης και αντί λογιστηρίου έχεις εφαρμογή στο κινητό, μαφιόζος, assasin και άλλα τέτοια επαγγέλματα τότε πρέπει να πάρεις iphoLe Που είναι ότι ποιο ασφαλές και σίγουρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...