Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Questioner είπε

Μακάρι να είναι τίμιος ο on screen αναγνώστης δακτυλικών γιατί οι υλοποιήσεις μέχρι τώρα δεν σου εμπνέουν και μεγάλη σιγουριά. Πολύ όμορφο πάντως και με μια καλή τιμολόγηση, θα πετάει.

Μέχρι τώρα τα προηγούμενα fingerprint scanner σε mi mix 2s,mi max 3,mi 8 ήταν πολύ γρήγορα και ακριβή.Θελω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει ετσι

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λογότυπο στις φωτογραφίες δεν αφαιρείται πρίν την φωτογραφία;Τι βλακεία είναι αυτή,σαν να έχεις κάποιο free trial πρόγραμμα.

Το είχα δει σε φωτογραφίες απο Huawei P20 Pro,το ίδιο γίνεται και στα Xiaomi;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το λογότυπο στις φωτογραφίες δεν αφαιρείται πρίν την φωτογραφία;Τι βλακεία είναι αυτή,σαν να έχεις κάποιο free trial πρόγραμμα.

Βγαίνει από τις ρυθμίσεις

• Like 2
Δημοσ.

έχει disable στα settings της κάμερας.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το από μέσα που φαίνεται βέβαια είναι ψεύτικο και δεν είναι το πραγματικό εσωτερικό του... :) 

Καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί αν ήταν εκτεθιμένο πολύ πιθανό να επηρεάζονταν τα εσωτερικά του από εξωτερικούς παράγοντες (ακτινοβολία κλπ) με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Istros είπε

Μέχρι τώρα τα προηγούμενα fingerprint scanner σε mi mix 2s,mi max 3,mi 8 ήταν πολύ γρήγορα και ακριβή.Θελω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει ετσι

Mi max 3 Kai mi8 ΔΕΝ έχουν onscreen fingerprint scanner. Έχουν απλό στη πλάτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mitsarasdiamantidis είπε

Mi max 3 Kai mi8 ΔΕΝ έχουν onscreen fingerprint scanner. Έχουν απλό στη πλάτη 

Το ξέρω απλά είχε από τα πιο γρήγορα θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει και στο in-display

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Το ξέρω απλά είχε από τα πιο γρήγορα θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει και στο in-display

Αυτά που έχουν στην πλάτη ή μπροστά, διαβάζουν το δακτυλικό τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα μέχρι τώρα on screen. Κι αυτός είναι ο λόγος που τα πρώτα είναι πολύ πιο γρήγορα και ακριβή σε σχέση με τα δεύτερα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, tollisth είπε

Η συσκευή τελεία,αν δεν υπήρχε και η <σταγόνα>  πέρυσι το notch επλιζω  του χρόνου καλύτερα  

Όσο πάει μικραίνει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Ωραίο και το OnePlus 7 αλλά θα είναι πιο ακριβο από το mi9

Εμενα κατι μου λεει οτι παιζει να ειναι ακριβοτερο το Mi9 οταν το φερει η infoquest.

Γιατι οπως στην περιπτωση του Oneplus που οι περισσοτεροι αγοραζουν κατευθειαν απο το store για τα 2χρονια καλυτερης καλυψης,η σωστη συγκριση πρεπει να γινει με αντιστοιχη εγγυηση/καλυψη και στην πλευρα της Xiaomi.

Αν λοιπον παμε με το παραπανω

Xiaomi mi8 επισημη τιμη Infoquest/mistore/αλυσιδων οταν πρωτο ηρθε ηταν τα 549ευρω για το 64ρι και 599ευρω για το 128ρι(τωρα επεσε η τιμη επειδη ηρθε το mix3).

Για τα Oneplus το oneplus6 529ευρω αρχικη τιμη για το 64ρι και 549ευρω αρχικη τιμη για το 128ρι Oneplus6t.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστιάζω κυρίως στο τρίπτυχο της επιτυχίας. 

imx586 - snap855 - miui.

Όλα τα άλλα είναι σίγουρα καλά  Άντε επιτέλους κάτι καλύτερο από mix2s/mix3!

Να συμπληρώσω για την Ανίτα... Μόνο και μόνο για αυτό γίνεται το 101% επόμενο κινητό μου.  Ηχείο gorilla 6 και ζαφείρι δεν τα σχολιάζω. Τα δίνει όλα απλόχερα η xiaomi. 

Απλά εύγε!!!

Επεξ/σία από nero62

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...