i love rock Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα ξέρεις κανείς πως μπορώ να βάλω ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο στο pages ... Γράφω ένα word και θέλω να μου δείχνει τα ορθογραφικά . Προσπαθώ να αποφύγω τα office μιας και θέλω απλή χρήση .
Illuvatar1981 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, i love rock είπε Παιδιά καλησπέρα ξέρεις κανείς πως μπορώ να βάλω ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο στο pages ... Γράφω ένα word και θέλω να μου δείχνει τα ορθογραφικά . Προσπαθώ να αποφύγω τα office μιας και θέλω απλή χρήση . Δες εδώ.
i love rock Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 είναι για majave ? για κάποιο λόγο μου ζητάει email και μου λέει οτι δεν το βρίσκει . Πάω να κάνω account και ζητάει σειριακό αριθμό
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, i love rock είπε είναι για majave ? για κάποιο λόγο μου ζητάει email και μου λέει οτι δεν το βρίσκει . Πάω να κάνω account και ζητάει σειριακό αριθμό Δεν έχει σειριακό αριθμό το δικό σου μηχάνημα;
i love rock Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 το εκανα εβαλα απλά ενα pasword και με έβαλε να το κατεβάσω το θε΄μα ειναι οτι λέει οτι δεν ειναι η εκδοση συμβατή με το mojave
Illuvatar1981 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, i love rock είπε το εκανα εβαλα απλά ενα pasword και με έβαλε να το κατεβάσω το θε΄μα ειναι οτι λέει οτι δεν ειναι η εκδοση συμβατή με το mojave Είναι συμβατός ο ορθογραφικός έλεγχος. Και δουλεύει άψογα.
i love rock Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 δεν μπορούσε να το κάνει εγκατάσταση , τώρα το έκανε ...σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα