LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μου βγαζει στα καλα καθουμενα την αυτοματη επιδιορθωση εχω δοκιμασει ολες αυτες τις εντολες αλλα τιποτα. bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /scanos bootrec /rebuildbcd Στην δευτερη εντολη μου λεει δεν επιτρπεται η προσβαση και ο μονος τροπος ειναι με επαναφορα ειδωλου που εχω παρει στον δευτερο δισκο. Στο scanos μου λεει total identified windows installation: 0
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι καινουριος NVME 970 Αλλα μου το εκανε και με τον 960 που ειχα
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 οχι εκει που κλεινω τον υπολογιστη και ολα καλα μπορει να το κανει την αλλη μερα μπορει μετα απο 10 μερες απο μηνα.
Mr^Robot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ θα έτρεχα και ένα memtest, να υπάρχει.. και πότε δεν ξέρεις αφού έισαι σίγουρος δλδ για τον δίσκο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ειχα τρεξει αλλα θα το κανω παλι. Φοβαμαι οτι ειναι βλακεια της μητρικης γιατι αντι να βλεπει σαν πρωτο δισκο τον NVME μου βλεπει τον 2TB sata
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρα οι μνημες 4 φορες το ετρεξε.
coffeex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/2/2019 στις 3:34 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ειχα τρεξει αλλα θα το κανω παλι. Φοβαμαι οτι ειναι βλακεια της μητρικης γιατι αντι να βλεπει σαν πρωτο δισκο τον NVME μου βλεπει τον 2TB sata Λογικά για κάποιο ηλίθιο λόγο σου έχει φτιάξει boot record και στον SATA..
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Τον εβαλα απο το bios τον sata σαν plug n' play μπας και λυθει ετσι το προβλημα γιατι οταν κανω format μου βρισκει τον sata σαν 0 και τον NVME σαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα