kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα στο forum εχω ενα θεμα με την εξης μητρικη MSI Z170A Xpower Gaming Titanium Edition. Οπως δουλευε μια χαρα εκανα shut down. Και οταν πηγα να την ξανα ανοιξω περνει ρευμα κανονικα αναβουν τα φωτα ολα αλλα δεν μπουταρει. Ειμαι πατρα ξερουμε καποιον μαστορα να την παω;
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν έχεις γνώσεις πήγαινε το σε έναν τεχνικό για έλεγχο, αν είσαι εντός εγγύησης είσαι κομπλέ αλλιώς, καινούργια μητρική εφόσον φταίει αυτή και όχι PSU, RAM. Δοκίμασε μια να βάλεις τα on board γραφικά μήπως φταίει η κάρτα γραφικών
kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ναι ολα τα πράγματα τα εχω σε αλλη μητρικη και δουλευουν μια χαρα και δοκιμασα και αυτη την μητρικη με τελειως διαφορετικα και το ιδιο
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 "... με τελειως διαφορετικα και το ιδιο " ...το ιδιο παιζουν ή δεν παιζουν?!? Αν παιζει η μητρική με άλλα "πραματα" το ασε πανω τις μνημες που παιζουν (απο τα αλλα πραματα) και ξαναβαλε ολα τα υπόλοιπα.
kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Το ιδιο δεν δουλεύει εννοω
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δοκιμασε να ξεκουμπωσεις και να ξανακουμπώσεις ολα τα βισματα του τροφοδοτικού.Αν εχει 2-3-4 μνημες,βγαλτες και άφησε μόνο μια.Αν δεν παιξει δοκίμασε μια άλλη μονη της. Στην οθονη σου βγαζει κάτι και δεν μπουταρει ή δεν ξεκιναει καν?
kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τα εχω δοκιμασει ολα. Απλα αναβουν τα φωτακια της μητρικής και παταω το κουμπι και δεν μπουταρει Απλα ρωταω αν ειναι καποιος απο πατρα και ξερει καποιον να την παω να την κοιτάξει
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Καπου η μητρικη εχει ενα jumper που κανει reset στο bios (clearcmos).Βρεσ το απο το manual της μητρικης και κάνε το.Επισης εαν μπορείς βγαλε την μητρική και δοκιμασε την εξω απο το κουτι.
kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Καπου η μητρικη εχει ενα jumper που κανει reset στο bios (clearcmos).Βρεσ το απο το manual της μητρικης και κάνε το.Επισης εαν μπορείς βγαλε την μητρική και δοκιμασε την εξω απο το κουτι. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λες ολες τις εκδοχες
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τοτε το πιο πιθανό είναι η μητρική να τα επαιξε.Υπάρχει και μια εξαιρετικά μικρη πιθανοτητα να ειναι ο επεξεργαστης...μου χει τυχει 2 φορές!!! Εχεις κάποιον άλλον να δοκιμάσεις? Επίσης μύρισε την μητρική...μυρίζει καμένο ή κάτι χημικό?
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αφού σου λέει ο επεξεργαστής πάνω σε άλλη μητρική λειτουργεί βρε! Αν είσαι εκτός εγγύησης φιλε μου, ψάξε άλλη μητρική καλύτερα και μην δαπανάς άδικα τα λεφτά σου σε τεχνικούς.
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 ...διαβασα κατι που εγραψες και μου κινησε την περιεργια.Οταν λες αναβουν τα λαμπάκια της μητρικής εννοεις απλά τα ενδεικτικά ότι είναι στο ρευμα? Παίζει μήπως απλά να σου εχει χαλάσει το κουμπι on/off του κουτιού? Κανε το αλλαγη με το κουμπι του reset. 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Αφού σου λέει ο επεξεργαστής πάνω σε άλλη μητρική λειτουργεί βρε! Αν είσαι εκτός εγγύησης φιλε μου, ψάξε άλλη μητρική καλύτερα και μην δαπανάς άδικα τα λεφτά σου σε τεχνικούς. Συνηθως στο "ολα" παραλείπουν τον επεξεργαστη γιατι κανενας δεν πιστευει οτι μπορεί να χαλασει ή συνηθως δεν υπάρχει άλλος συμβατός
kostasandr1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Crybal είπε ...διαβασα κατι που εγραψες και μου κινησε την περιεργια.Οταν λες αναβουν τα λαμπάκια της μητρικής εννοεις απλά τα ενδεικτικά ότι είναι στο ρευμα? Παίζει μήπως απλά να σου εχει χαλάσει το κουμπι on/off του κουτιού? Κανε το αλλαγη με το κουμπι του reset. Το εχω δοκιμασει και αυτο δεν φταίει. Αρα παει για ανταλλακτικά. Ευχαριστώ πολύ ολους για τον χρονο σας
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Crybal είπε ...διαβασα κατι που εγραψες και μου κινησε την περιεργια.Οταν λες αναβουν τα λαμπάκια της μητρικής εννοεις απλά τα ενδεικτικά ότι είναι στο ρευμα? Παίζει μήπως απλά να σου εχει χαλάσει το κουμπι on/off του κουτιού? Κανε το αλλαγη με το κουμπι του reset. Συνηθως στο "ολα" παραλείπουν τον επεξεργαστη γιατι κανενας δεν πιστευει οτι μπορεί να χαλασει ή συνηθως δεν υπάρχει άλλος συμβατός Ναι δεν έχεις άδικο, θα μπορούσε να έφταιγε και το CPU έπεσα πρόσφατα σε περίπτωση φίλου που επέμενε για τη μητρική και έκανε ολόκληρη φασαρία και εν τελεί μάλλον είναι ο επεξεργαστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα