pantelikas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, naimore είπε ναι, τα διαβασα για την συντηρηρη, αλλα το εχεις μονιμα συνδεδεμενο εννοεις; μπαινει δηλαδη ο φορτιστης μεσα στη μηχανη και μενει μονιμα συνδεδεμενος και φορτιζει; Ναι αυτό κάνεις. Θα το δεις και στις εκθέσεις αυτοκινήτων να το κάνουν. Έχω αυτοκίνητο συγγενή μου που το φρόντιζω όσο είναι στο εξωτερικό και με σύντομη κίνηση κάθε 15 μέρες, φυλαγμένο στο 2ο υπόγειο έμεινε από μπαταρία. Χωρίς περιμετρικό συναγεργό κτλ. Μου φορτίσαν την ψόφια μπαταρία (1 έτους) από εκεί που την αγόρασα και έκτοτε με τον συτνηρητή του lidl είναι μια χαρά. Πάω μια τον μήνα και το βγάζω βόλτα.
thanasisxask Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @myloΘα καταναλώσεις περισσότερη ενέργεια από αυτή που θα πάρει στα 10 λεπτά, το έκανε και το παιδί από πάνω @pantelikas και ξέμεινε Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από thanasisxask 1
DrLo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα παρόμοιο που δοκίμασα πρόσφατα να φορτίω μια προβληματική μπαταρία η οποία αν και φαινόταν ότι συνερχόταν όταν έβαζα μπρος από άλλο αμάξι δε ξεκινούσε την φόρτιση γιατί ο φορτιστής έπρεπε να δει μια ελάχιστη τάση για να δοκιμάσει να την φορτίσει. Αυτός ίσως δε το κάνει γι αυτό και φόρτισε την παλιά του τύπου στο βίντεο (εκτός και αν ήταν τόσο καλή που δεν είχε πέσει τόσο καιρό στο ράφι). Δε ξέρωω όμως πόσο πτακτική λύση είναι για κάποιον που κινεί αραιά το αμάξι του. ΠΡέπει να βγάζει μπαταρία ή να έχει το αμάξι του σε γκαράζα με παροχή, κλπ κλπ 1
johnnyman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Αυτό το έχει αγοράσει κανείς? Είναι από discount market. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από johnnyman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα