naimore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εχει αγορασει κανεις; λεει τιποτα; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=22699 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από naimore
Alxnks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, naimore είπε εχει αγορασει κανεις; λεει τιποτα; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=22699 Πολύ καλός για τα λεφτά του. 1
cons1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 είχα πάρει ενα παρόμοιο, πριν απο δύο χρόνια απο lidl. Δεν έχω κάποιο θέμα όσες φορές το χρειάστηκα ήταν οκ
naimore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 οδηγιες οσοι το δουλευετε; εχω αυτοκινητο που καθεται καιρο, ζητημα ειναι αν κινειται μια φορα τη βδομαδα και ηδη επαθα ζημια με μπαταρια (χρειαστηκε αλλαγη σε 1,5 χρονο), οποτε πως το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο; την συνδεω με τον φορτιστη να φορτισει μια φορα τη βδομαδα; και ποση ωρα; ευχαριστω
Πανος999 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 φορτιζουν οι μπαταριες?? Ή απλα παρατεινει λιγο τη ζωη τους?? 1
cons1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, naimore είπε οδηγιες οσοι το δουλευετε; εχω αυτοκινητο που καθεται καιρο, ζητημα ειναι αν κινειται μια φορα τη βδομαδα και ηδη επαθα ζημια με μπαταρια (χρειαστηκε αλλαγη σε 1,5 χρονο), οποτε πως το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο; την συνδεω με τον φορτιστη να φορτισει μια φορα τη βδομαδα; και ποση ωρα; ευχαριστω Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να βγάζεις τον θετικό πολο όταν δεν το κινείς. Από εκει και πέρα την φορτίζεις κάθε φορά που αδειάζει. 4 λεπτά πριν, cons1985 είπε Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να βγάζεις τον θετικό πολο όταν δεν το κινείς. Από εκει και πέρα την φορτίζεις κάθε φορά που αδιάζει. Η μπαταρία φορτίζει όσο κινείται το αμάξι μέσω του δυναμό. Οταν δεν το κινείς αποφορτίζεται με τον καιρό. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από cons1985
pantelikas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, naimore είπε οδηγιες οσοι το δουλευετε; εχω αυτοκινητο που καθεται καιρο, ζητημα ειναι αν κινειται μια φορα τη βδομαδα και ηδη επαθα ζημια με μπαταρια (χρειαστηκε αλλαγη σε 1,5 χρονο), οποτε πως το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο; την συνδεω με τον φορτιστη να φορτισει μια φορα τη βδομαδα; και ποση ωρα; ευχαριστω Αν έχεις ιδιωτική θέση το συνδέεις στην μπαταρία σου και το βάζεις στην συντήρηση. Όχι στην φόρτιση. 2
naimore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 ναι, τα διαβασα για την συντηρηρη, αλλα το εχεις μονιμα συνδεδεμενο εννοεις; μπαινει δηλαδη ο φορτιστης μεσα στη μηχανη και μενει μονιμα συνδεδεμενος και φορτιζει;
Narayan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως σε μπαταρία που έχει αποφορτίσει τελείως δεν θα κάνει τίποτα, βγάζει απλά μύνημα λάθους. Σε μερική αποφόρτιση είναι χρήσιμος αλλά χρειάζεται πολλές ώρες.
dollyyy19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cons1985 είπε Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να βγάζεις τον θετικό πολο όταν δεν το κινείς. Από εκει και πέρα την φορτίζεις κάθε φορά που αδειάζει. εννοεις φυσικα τον αρνητικο πολο .......το μαραφετι του λιντε κανει δουλεια σε μπαταρια που επεσε λιγο.δλδ αν δει κατω απο 10 βολτ,δεν θα ξεκινησει φορτιση ,και θα την περασει για φουλαρισμενη 6βολτη.το μονο καλο αυτου του φορτιστη,ειναι οτι δεν θα καταστρεψει μπαταρια απο υπερφορτωση.τον εχω,δεν τον προτεινω,προτιμω τον κλασικο που δινει 13.5 βολτ και φορτιζει την μπαταρια με το ζορι.μου χαλασε βεβαια μια μπαταρια διοτι τον ξεχασα ,και απο τοτε τον βαζω μονο πανω σε μπριζα χρονοδιακοπτη Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από dollyyy19
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Narayan είπε Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως σε μπαταρία που έχει αποφορτίσει τελείως δεν θα κάνει τίποτα, βγάζει απλά μύνημα λάθους. Λάθος το έχεις καταλάβει, μήνυμα λάθους βγάζει μόνο αν η μπαταρία είναι νεκρή (τάση κάτω από 7,3volt), αν είναι εντελώς άδεια (10,6 volt) μια χαρά θα τη φορτίσει.
mylo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, naimore είπε οδηγιες οσοι το δουλευετε; εχω αυτοκινητο που καθεται καιρο, ζητημα ειναι αν κινειται μια φορα τη βδομαδα και ηδη επαθα ζημια με μπαταρια (χρειαστηκε αλλαγη σε 1,5 χρονο), οποτε πως το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο; την συνδεω με τον φορτιστη να φορτισει μια φορα τη βδομαδα; και ποση ωρα; ευχαριστω βαζε μπρος το αμάξι μια φορά στις 15 για κάνα 10λεπτο και είσαι κομπλέ. στο ρελαντι ούτε μαρσαρισμά ούτε τίποτα
thanasisxask Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, mylo είπε βαζε μπρος το αμάξι μια φορά στις 15 για κάνα 10λεπτο και είσαι κομπλέ. στο ρελαντι ούτε μαρσαρισμά ούτε τίποτα Χειρότερο είναι αυτό που λες. 1
naimore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 και ποιο ειναι καλο; εβαλα καινουργια μπαταρια (bosch), μην μου χαλασει κι αυτη, δωστε οδηγιες συντηρησης παρακαλω
mylo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Χειρότερο είναι αυτό που λες. γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα