Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο MacBook Pro φέτος με οθόνη τουλάχιστον 16 ιντσών. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο MacRumors ο γνωστός και καλά πληροφορημένος αναλυτής σε θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo.

Η ναυαρχίδα του νέου «line-up» θα είναι ένα μοντέλο με οθόνη μεταξύ 16 ιντσών και 16,5 ιντσών, που θα είναι το μεγαλύτερο MacBook που έχει παρουσιάσει η εταιρεία από την εποχή των μοντέλων με τη 17άρα οθόνη που όπως είναι γνωστό σταμάτησαν να κυκλοφορούν το 2012.

Η εταιρεία επίσης θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με οθόνη 13 ιντσών με υποστήριξη για μνήμη έως και 32GB (μέχρι τώρα μόνο το 15άρι μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει τέτοια ποσότητα μνήμης). Εμφανισιακά, η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Apple θα έρθει ανανεωμένη (all-new design), κάτι που αποτελεί κατά κάποιο τρόπο έκπληξη από την ώρα που κυκλοφόρησε τα μοντέλα με Touch Bar στα τέλη του 2016, που ήρθαν σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από τα πρώτα MacBook με οθόνες Retina.

Μαζί με τους νέους υπολογιστές MacBook, η Apple επιτέλους θα παρουσιάσει και τον νέο Mac Pro, που θα έχει «easy to upgrade components». Παράλληλα, η Apple θα παρουσιάσει και την πρώτη της επαγγελματική οθόνη μετά από καιρό με τον Ming-Chi Kuo να υποστηρίζει ότι θα διαθέτει «Mini LED-like backlight design» στις 31,6 ίντσες με ανάλυση 6K που θα προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να βάλουν απάνω κι ένα γκριλ να ψήνουμε καμία μπριζόλα στα καινούργια macbook. Mac Pro FTW :)

Επεξ/σία από Xzidique
  • Like 3
Δημοσ.

16ιντσο Macbook μόνο 3000€ καλά η οθόνη σκέτη θα κοστίζει επίσης όσο ένα Surface Studio. Ινοβέσιο ειδικά με την καταπληκτική ψύξη που βάζουν στα Macbook, το καλοκαίρι θα αντικαταστήσω το BBQ μου με ένα 16άρι Macbook.

• Like 8
Δημοσ.

Και γιατί όχι 17;

Προσωπικά πιστεύω ότι για non-gaming laptop πάνω από 15.6'' δεν άξιζε γιατί χάνεται η φορητότητα. Όσοι δεν βολεύονται με 15.6 σιγά μην βολευτούν με 16.5, οπότε και πάνε για external monitor.

Δημοσ.

Για να δούμε αν θα δώσουν επιλογή non-touchbar αυτή τη φορά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καιρος ηταν μολις την ετσουξε το κ@λαρακι της και εχασε λεφτα ξαφνικα εγινε προστατης τον δεδομενων μας ειπε να επαναφερει ολα τα ενδιαφερον projects οπως macbook μεγαλυτερο απο 15 (και οχι δεν θελουμε ολοι εξωτερικη οθονη για αυτο εχω κρατησει ακομη το mid 2010 και περιμενω να βαλει ddr5 για να παρω ενα)και πανω απο ολα mac pro οτι καλυτερο ειχε βγαλει ποτε και το σκότωσε με τις σαχρες σειρες mac pro γλαστρακια και ελπιζω και να επανελθει και σε τιμες γιατι αμα ειναι σαν αυτο το 7000 macbook θα παρει τα @ρχι@@@ μου αλλιως επρεπε καιρος ηταν  

οσο για τις τις ψυχτρες ολοι το ξερουμε mac fan cotrol

Επεξ/σία από weros
Δημοσ.

"που θα έχει «easy to upgrade components»"... To θέμα είναι ποιος θα κάνει το upgrade όχι αν θα είναι εύκολο... Αν η φάση είναι easy to upgrade αλλά αν το κάνεις μόνος σου χάνεις εγγύηση θα έχει πολύ γέλιο

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σχόλια για νεφρά κλπ, αφαιρούνται άνευ ετέρου. Σε περίπτωση επανάληψης, θα σας αφαιρέσουμε εμείς νεφρά (και ό,τι άλλο από άχρηστα για εσάς όργανα προκύψει). 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :) 

• Like 10
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μακάρι να έχουν bezeless οθόνες σαν των νέων iPad pro! Θέλω να πάρω ένα 13" μέσα στο καλοκαίρι αλλά πρώτα θέλω να δω πως θα είναι τα νέα μοντελα και σε τι τιμές βεβαια!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται. Τι λέτε να βάλουνε μέσα; Εγω προβλέπω OLED oθόνη (ίσως και touch αν και το έχουν αρνηθεί στο παρελθόν), Face ID, λογικά κάποια εξέλιξη του Τ2 chip και ποιός ξέρει τι άλλο. Πιστεύω θα πουλούσε καλά κάτι τέτοιο. Το σημερινό 15άρι, καλό-χρυσό, αλλά είναι λίγο "ξενέρωτο". Γι' αυτό οι περισσότεροι πάνε στο 13άρι (+ portability). If you go big, go big και πάρε desktop replacement.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mordred είπε

"που θα έχει «easy to upgrade components»"... To θέμα είναι ποιος θα κάνει το upgrade όχι αν θα είναι εύκολο... Αν η φάση είναι easy to upgrade αλλά αν το κάνεις μόνος σου χάνεις εγγύηση θα έχει πολύ γέλιο

Προφανώς θα το κάνεις μόνος σου, εδώ στα 27" iMac μπορείς να αλλάξεις μόνος σου τη RAM χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Simos805 είπε

Προφανώς θα το κάνεις μόνος σου, εδώ στα 27" iMac μπορείς να αλλάξεις μόνος σου τη RAM χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Σωστά το είχα ξεχάσει πόσο γενναιόδωροι είναι... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Και γιατί όχι 17;

γιατι 17 εχουν ολες οι τριτοδευτερες κουκλιτσα μου! 16 για να ξεχωριζουμε εμεις της apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...