enzolostre Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλά τα λες havik για το freesync ..όσο για UW διάβαζα σχόλια κ λένε ότι δεν δείχνει όλη η οθόνη σε μερικά video και games .Αυτό με τρόμαξε λίγο..έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, enzolostre είπε Καλά τα λες havik για το freesync ..όσο για UW διάβαζα σχόλια κ λένε ότι δεν δείχνει όλη η οθόνη σε μερικά video και games .Αυτό με τρόμαξε λίγο..έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη? Φιλτατε τα φίλτρα του skroutz και τα reviews θα σε βοηθήσουν πολύ στην επιλογή. Έχουν κάνει καλή δουλειά τα παιδιά του site και έχουν βάλει πολλές παραμέτρους. Ανάλογα με την τσέπη σου κοιτάς και reviews και είσαι άρχοντας. Όσον αφορά το uw μην σε τρομάζει, είναι απολαυστικό. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι να μην πέσεις κάτω από 32 ιντσες. Έχω 29αρα και μετανιώνω αρκετά την αγορά της γιατί μου φαίνεται μικρή. Κατά τα άλλα τα περισσότερα games που ακόμα υποστηρίζονται (όπως το lol που αναφέρεις) και αυτά που βγαίνουν υποστηρίζουν uw. Μην περιμένεις να παίξεις red alert 2 με uw ανάλυση δηλαδή. Ακόμα και όταν δεν παίζει σε όλη την οθόνη όμως δεν είναι ότι χάνεις content, μια χαρά ειναι, απλά λίγο ξενερα γιατί σου λείπει το uw. Τεράστιο + στις uw η θέαση ταινιών. Ίσως το καλύτερο πλεονέκτημα τους μιας και ο λόγος τους είναι ο λόγος που φτιάχνονται. Καλές αγορές!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Φιλτατε τα φίλτρα του skroutz και τα reviews θα σε βοηθήσουν πολύ στην επιλογή. Έχουν κάνει καλή δουλειά τα παιδιά του site και έχουν βάλει πολλές παραμέτρους. Ανάλογα με την τσέπη σου κοιτάς και reviews και είσαι άρχοντας. Φίλε μου επέτρεψε μου να παραθέσω ότι τα φίλτρα του σκρουτζ δεν είναι τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Πολλές οθόνες με ελλειπή στοιχεία δεν στις βγάζει καν αν εφαρμόσεις φίλτρο. Οπότε το πιο ασφαλές? Πας στο site του κατασκευαστή της οθόνης που ενδιαφέρεσαι και ψάχνεις από εκεί.
Havik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι δεν έχω uw, πριν λίγους μήνες ήμουν σε αναζήτηση οθόνης, επειδή αγανάκτησα με τα specs και την τιμή τελικά αγόρασα 55” 4Κ TV και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, το τραγικό ήταν ότι μου στοίχισε τα ίδια χρήματα… UW νομίζω ότι υποστηρίζετε σχεδόν παντού, ειδικά πλέον που έχει αρχίσει και γίνετε mainstream, αν π.χ. στο youtube έχει μαύρες γραμμές σίγουρα διορθώνετε με κάποια ρύθμιση ή plugin, σε μέγεθος η 34” (για πιο μικρή μην κάνεις τον κόπο) έχει το ίδιο ύψος με 27” 16:9 αλλά σε μήκος είναι περίπου 1,5 φορά μεγαλύτερη, για μένα μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά σε κάτι game τύπου dota αλλά και FPS λόγο μεγαλύτερου οπτικού πεδίου, είναι κανονικό cheat σε σχέση με κάποιον που βλέπει μικρότερο μέρος του map, για ταινίες δεν το συζητάμε καν… θετικό για 1080p (2560 x 1080) είναι ότι σίγουρα μπορείς να παίζεις σε high αν όχι ultra σε νέους τίτλους για όσα χρόνια έχεις την RX580, η διαφορά στην ποιότητα αν κάθεσαι σε μια λογική απόσταση από την οθόνη ~75εκ είναι μια χαρά, αν κάθεσαι κολλημένος στα 30-40εκ τότε μόνο 4κ σε σώζουν…. Αν πάς σε κάποιο κατάστημα να δεις είτε 27” 16:9 είτε 34” UW 1080p να προσέξεις αν υπάρχει ενεργοποιημένο το clear type στα windows, βοηθάει πολύ στο να φαίνονται καλά οι χαρακτήρες. Τώρα από επιλογές υπάρχει η LG 34WK500-P μοντέλο 2018, το φτηνότερο, με τα αρνητικά να είναι η ύπαρξη μόνο 2 HDMI (ver 1.4), δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με HDMI ver 1.4 και τα 75Hz που είναι, freesync range 40 - 75 Hz, επίσης αρνητικό ότι δεν ρυθμίζεται το ύψος. Το LG 34UM69G-B μοντέλο 2017, θετικά ότι έχει Display Port ver. 1.2, και ρυθμίζετε το ύψος της οθόνης. Το LG 34WK650-W, κατά 40€ ακριβότερο από τα δυο παραπάνω αλλά υποστηρίζει HDR10 και έχει ρύθμιση για ύψος, το HDR δεν το εκτιμούσα και έκραζα την έκδοση 10 αλλά τελικά it works… τουλάχιστον στο RE2 rmk και θετικό το να μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος σε μια οθόνη , εκτός αν δεν σε πειράζει να βάζεις βιβλία από κάτω ή αν έχεις βάση VESA. Έχει display port kai freesync range: 40-75Hz Σαν δεύτερη επιλογή αλλά πιο ακριβή το Samsung LS34J550WQU στα 420€, θετικό ότι είναι UW 1440p (3440x1440p), είναι VA δεν ξέρω αν σε ενοχλεί, δεν έχει ρύθμιση ύψους ούτε HDR και είναι 60Hz.... αλλά είπαμε 1440p Μετά αναβαίνεις πολύ € δεν ξέρω αν θες να πας, προσωπικά θα έπαιρνα το LG 34WK650-W Και μετά από 2-3 χρόνια όταν θα ήθελα να αναβαθμίσω θα πήγαινα σε 4Κ UW που θα έχουν πέσει και οι τιμές, θα έχουν βγει και νέες κάρτες γραφικών που να αντέχουν καλύτερα αυτή την ανάλυση για gaming πάνω από 60Hz, το 1440p θα το προσπερνούσα, όπως και έκανα δλδ… https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/681618_681643_853352/FreeSync-UltraWide-34.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Havik 1
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Για ultrawide παιδια διαβαστε εδω απο τη δευτεση σελιδα και μετα Εχω βαλει αναλυτικα και εικονες στην 4 εικονα και λυσεις υπαρχουν για ολα. Επισης στο παρακατω θεμα στην 4/5 σελιδα κανω αρκετες συγκρισεις. Δειτε τα διαβαστε τα ρωτηστε αν εχετε αποριες και αναλογα πατε οπου σας ευχαριστει. Για μενα αν πας μια φορα σε UW δεν υπαρχει επιστροφη. Ο καθενας κανει τις επιλογες του ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα