Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ,

¨Εχετε να προτεινετε αξιόλογες εταιρίες για να αναλάβουν τον σχεδιασμό και hosting/συντηρηση εταιρικής ιστοσελίδας?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Σχετικά με το hosting υπάρχει ήδη θέμα στο:

Μιλάει για σχεδιασμό και όχι για που να κάνει hosting.

Χμμ, ο youtuber "Portrait of a Geek" λέει έχει μια εταιρεία που κάνει Wordpress Themes εν ονόματι "CSS Igniter". Παρόλα αυτά δεν έχω συνεργαστεί μαζί του για να πω πόσο καλοί είναι η όχι.

Δημοσ.

Όσοι ασχολούνται με παραπάνω από ένα τομέα θεωρώ ότι δύσκολο να είναι οι καλύτεροι σε όλα. Μιας και πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία η κατασκευή της ιστοσελίδας και η φιλοξενία της γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ψάξει για ξεχωριστές εταιρίες ώστε να βρει τον καλύτερο συνεργάτη στον κάθε τομέα.

Δημοσ.

Θα ήταν χρήσιμο να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες σου καθώς και του τι στοχεύεις να πετύχεις με την ιστοσελίδα που σκέφτεσαι να φτιάξεις.

Προσωπικά ασχολούμαι επαγγελματικά με το θέμα Digital Marketing / Graphics & Web Design σ' επίπεδο Project Management αλλά και development με στόχο την ολοκλήρωση έργων που απαιτούν διαφορετικές δεξιότητες ανάλογα με τους στόχους το έργου. Αυτό ξεκίνησε χωρίς διαφήμιση και καμία προώθηση και αρχικά μέσω μιας άλλης δραστηριότητας που λειτουργεί σε κάποιο βαθμό συμπληρωματικά…

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή κάποιου συνεργάτη ή εταιρείας θα πρέπει να γίνει με προσοχή διότι στη ουσία είναι κάτι που αν θέλεις να το προσεγγίσεις σωστά σίγουρα θα εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση. Αν θέλεις μπορείς να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως:

Το κλάδο της επιχείρησης

Αν θα έχεις δυναμικό περιεχόμενο (blog / προϊόντα / παρουσιάσεις)

Αν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πωλήσεις μέσω της σελίδας στο μέλλον

Θα λειτουργεί το site ως “Brochure” μόνο ή θα πρέπει να προσφέρει και κάποιες άλλες λειτουργίες?

Υπάρχει έτοιμο δημιουργικό υλικό (Brading, φωτογραφίες)?

Τα παραπάνω είναι απλά κάποια βασικά ερωτήματα και φυσικά δεν καλύπτουν τα πάντα αλλά η ουσία είναι μια και θα μιλήσω ευθέως....

Ποιο είναι το ύψος τις επένδυσης που είσαι διατεθιμένος να κάνεις? Μιλάμε για ένα site των 1500-2000 Ευρώ ή για κάποιο των 20,000.....Γιατί εκεί μέσα θα αναγκαστείς να εντάξεις και τις απαιτήσεις σου σε τελική ανάλυση.

Φυσικά μπορεί να μην γνωρίζεις πόσα πρέπει να ξοδέψεις αλλά αυτό εξαρτάται από τους στόχους σου, τον κλάδο σου (ανταγωνισμό) και φυσικά το τεχνικό μέρος του site (δυνατότητες, μέγεθος, custom design, κτλ). Ξεκίνα να συζητάς με κάποιες εταιρείες και ζήτα προσφορές αφού έχεις περιγράψει αναλυτικά τις ανάγκες σου....

Το πρόβλημα είναι (και θα το δεις) ότι στην παροχή υπηρεσίας θα υπάρχει μεγάλη απόκλιση τιμών και ίσως δυσκολευτείς να αξιολογήσεις την ποιότητα τους.  Γενικά πάντως οι ώρες που απαιτούνται για το σχεδιασμό μιας ιστοσελιδας πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να πληρωθούν "σωστά" από την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και είτε υπο-τιμολογούνται ή γίνονται περικοπές αλλού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις σωστούς συνεργάτες (φυσικά και θα υπάρχουν) απλά να είσαι προσεκτικός και να κάνεις σωστή έρευνα. 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση, ο κλαδος ειναι Μηχανηματα/υπηρεσιες , δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες μιας και ειναι τομεας με μικρο κυκλο εταιριων σχετικα.

κατα βαση ως brochure θα λειτουργει, απλα σκεφτομασταν να βαλουμε ενα customer login για να μπορουν να αντλουν πληροφοριες.

ετοιμο υλιοκο logos κτλ, υπαρχουν(υπαρχει ηδη sιτε που θελει ανανεωση) αλλα σιγουρα θα χρειαστει και design.

Μπατζετ σιγουρα δεν ειναι απεριοριστο , πιστευω μετα απο τις πρωτες συναντησεις με εταιριες θα με καθοδηγησουν και θα αρχισω να εχω μπουσουλα στα ποσα χρηματα θα απαιτηθουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα οικονομικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι τραγικά Ασφαλώς δεν πληρώνεται η δουλειά για την δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου. Όμως ας δείξουμε κατανόηση και αλληλεγγύη,γιατί όπως λες χτίζεται μια μακροχρόνια επαγγελματική σχέση.Αν πάω εγώ καλά θα ωφεληθείς και εσύ.Αυτό να σκεφτείς... 

Θέλω κι εγώ να βελτιώσω την ιστοσελίδα μου αλλά έχω κακή εμπειρία από τον αρχικό κατασκευαστή. Ήταν ημιμαθής παρότι είχε επώνυμη εταιρία και μετά την παράδοση του έργου δεν βοήθησε στην εκμάθηση.Ζητούσε 10 ευρώ για κάθε ερώτηση!

Ας χτίσουμε λοιπόν σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης έστω και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα κατά περίπτωση. 

Επεξ/σία από monoxromos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...