mouxaxa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, Θα ήθελα την γνώμη / τις εμπειρίες σας σχετικά με μια μικρή αναβάθμιση που θέλω να κάνω στο αμάξι. Χρόνια τώρα έχει το εργοστασιακό cd και θέλω να το αναβαθμίσω. Γενικά βλέπω πως τιμές από Ελλάδα δεν με συμφέρουν γιατί ξεφεύγουν πολύ από το budget μου (<250€ + όσο πάει η τοποθέτηση). Οπότε κινούμε στην αγορά της Κίνας από γνωστά καταστήματα με safe τρόπους αποστολής ή ebay από Ευρωπαίους εμπόρους. Θεωρώ ότι σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω τουλάχιστον με τετραπύρηνο, 2gb RAM, 1024*600 και android. Κάτι λιγότερο/διαφορετικό ίσως είναι δύσχρηστο/ κολλάει / αργεί. Έτσι λοιπόν έχω βρει τα ακόλουθα: Επιλογή 1 , Επιλογή 2, Επιλογή 3 Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από mouxaxa
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν εχεις καποιον που υπεθυνα θα σου τοποθετησει την πηγή καλυτερα από ελληνικη αγορα .Μπορεις να βρεις με τοσα περιπου αυτό που θελέις και να εχουν και την ευθυνη να τοποθετηθεί και να παιζει .
mouxaxa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εχεις καποιον που υπεθυνα θα σου τοποθετησει την πηγή καλυτερα από ελληνικη αγορα .Μπορεις να βρεις με τοσα περιπου αυτό που θελέις και να εχουν και την ευθυνη να τοποθετηθεί και να παιζει . Μπορείς να μου υποδείξεις ένα αντίστοιχο από την ελληνική αγορά; Την εγκατάσταση θα την αφήσω στον μηχανικό μου αν δεν την κάνω εγώ (που δεν με βλέπω )
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου ελεγα να διαλέξεις μια από εδώ και οσοι τις πουλανε συνηθως ξερουν και εγκαταστάτες Ο μηχανικος σου το πιο πιθανο να μην ξερει αν δεν εχει ασχοληθεί ξανα .Είναι θεμα ηλεκτρολογου https://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona/f/386843/2-DIN.html Αυτος κανει και τοποθετήσεις https://kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/navigation-multimedia/all-navigation-multimedia Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα