Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Agony είπε Δλδ ποιο αλλο.κινητο εκτος του S της samsung εχει καλυτερη Oled οθονη. Απο τα V30 V40 ? Το να λες οτι το V30 V40 εχει απο τις χειροτερες OLED οθονες κατι δεν μου κάθεται καλα. Οσοι παιρνουν LG G7 V30 V40 το κανουν γιατι ειναι απαξιωμένα και δεν αξιζουν τα λεφτα τους ? Και πάλη νομιζω εισαι υπερβολικος. Iphone xs/max,pixel 3xl,Sony XZ3,και φυσικα τα samsung κινητα. Το εγραψα ξεκαθαρα νομιζω περι 1440p amoled οθονων. Το dac των ακουστικων ναι μεν ειναι κατι το θετικο αλλα ειναι παρα πολυ λιγοι αυτοι που το αξιοποιουν πληρως(μιας και θελει και αναλογα ακουστικα εκτος των αλλων).... Περαν τουτου αν νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος σε αυτο που λεω περι τιμης,κανε μια ερευνα και δες ποτε αγορασαν οι περισσοτεροι τα G7 και V30 απο πλευρας τιμης(ακομα και στις κριτικες του σκρουτζ πχ)γιατι αν ηταν τοσο μα τοσο καλα κινητα,δεν θα περιμεναν ολοι να πιασει τιμη χωμα το καθενα θα τα αγοραζαν ακομα και τον πρωτο καιρο που κοστιζαν ακριβοτερα.
nero62 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Voodooman είπε Ώρες ώρες πάντως απορώ τί υπερκινητό μπορεί να έχουν όλα τα τρολάκια που μπαίνουν και κράζουν κάθε νέο κινητό. Θα πρέπει να έχουν κάτι το εξαιρετικά εξαιρετικό, περιορισμένης παραγωγής, γιατί, με τα λίγα που παρακολουθώ, δεν έχω βρει ακόμη το τέλειο κινητό. Xiaomi mi 9. Πολύ κοντά.
mountainprince Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν κάνει bootloop δεν το θέλω.
gnsX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ήμουν κοντά στο V40 αλλά τελικά δεν το απέκτησα, αξιόλογα κινητά φαίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα