Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ πιο καημένο θύμα θα δώσει τόσα λεφτά για κάτι που που δε θα αξίζει ούτε τα μισά σε 3 μήνες. Και είναι και lg Δε χρειάζεται άλλη αναφορά σε κάτι 😂

Επεξ/σία από Eragon1996
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με το κουμπι στο εχτρα στο πλαϊνο δεν το καταλαβαίνω , από πισω το On Off ηταν τελειο .

3 ώρες πριν, leandros60 είπε

Έτσι είναι δυστυχώς 

Γιατι ρε παιδια είναι τοσο κακη η LG ? Πραγματικα δεν το καταλαβαίνω .  Εχει από τα ποιο λεπτα κινητα , εχει αδαβροχα κινητα, εχει κινητα με τους καλυτερους Audio Dac , Εχει κινητα από τα καλυτερο ηχεια , εχει κινητα με οθονες OLED καλυτερες και από τις τοτε ναυαρχιδες Pixel plus κτλ κτλ , Μονο η Samsung αν θυμαμαι καλα ηταν καλυτερες OLED οθονες . 

Ακομα και στα φτηνα κινητα τις είναι η μονη που εχει με 140 ευρο το Q7 που είναι και αδιαβροχο και ips 2160x1080 και military approved shock test.

Τα κινητα δλδ για εσας είναι μονο Καμερα και CPU ? Το να εχει δλδ ένα κινητο τα ΠΑΝΤΑ όπως το LG v30 που δεν ξερω άλλο κινητο να είναι αδιαβροχο , τοσο λεπτο , με audio dac sebre , με oled ,  και να είναι απλα φυσιολογικο σε CPU και  Camera δεν παιζει ? 

Γιατι πρεπει δλδ ένα κινητο για να είναι καλο να εχει 855 και καμερες  επαγελματικες ? Όχι ότι διαφωνώ το καταλαβαίνω απολυτα αν καποιος θελει επιπλέον ισχυ είναι οκ , όπως και αν θελει τις τελειες φωτο ...

Γιατι λοιπον για εσας να είναι οκ και για εμας που θελουμε ένα κινητο με μπαταρια 3.000-3500  ώστε  να είναι ελαφρυ και λεπτο , να μην είναι φυσιολογικο ?  

2 ώρες πριν, stafaf είπε

Κινητάρα. Απορώ πως και δεν αναφέρθηκε ακόμη η λέξη "bootloop" από τους ινστρούχτορες.  

Και η τιμή μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού βρίσκεται. 

Ε καλα σιγα μην ασχολειτε ενας νορμαλ ανθρωπος ακομα με το Bootloop εχουν περασει τοσα μοντελα από τοτε , Λες και μονο η LG εκανε κουταμάρες , Εγω δεν ξερω καμια να μην εχει κανει και για την ακριβεια Bootloop εχω παθει σε S7 edge , και J5 τα οποια η Samsung μου τα επισκεύασε δωρεαν . Τι πρεπει λοιπον να πω ότι η Samsung ότι βγαζει είναι βλακεια ?  Που στην τελικη εγω το επαθα … δεν το ακουσα από εδώ και εκει . 

Εμφανισιακά δυστηχως δεν μου αρεσουν αυτά τα κινητα με Notch και τρυπες , θα προτιμουσα κατι με λεπτο προφιλ πανω και κατω , 

Επεξ/σία από Agony
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Είμαι ο μόνος ρε παίδες που όταν πλέον ακούω Lg για smartphones με πιάνει Παντελη αδιαφορία ;

Απο τους λίγους. Εγώ φέτος πήρα το V30 και έχω ενθουσιαστεί , τόσο κάργα όσο ποτέ....

• Like 2
Δημοσ.

τι λεσ τωρα οι τιμεσ ειναι σαν το ΕΒΕΡΕΣΤ..............θα δουμε τι πωλησεισ θα κανει...............αν κ σαν καταναλωτεσ ειμαστε ανω κατω .......ΕΙΔΩΜΕΝ................

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Smky said:

5G κινητό οκ!

5G δίκτυο στην Ελλάδα έχουμε ; 

Γιατί στο εξωτερικό πέρα από πιλοτικά υπάρχουν? 😛

5 hours ago, leandros60 said:

Τιμή απαγορευτική για την LG

Για ένα μέρος της νομίζω ότι φταίει το 5G Modem.

Βλέπε https://www.androidauthority.com/oneplus-5g-phone-price-932196/

Κοινώς με τέτοιο καπέλο δεν αξίζει ούτε για αστείο η αγορά 5G κινητού από την στιγμή που η κάλυψη δικτύου ακόμα και στο εξωτερικό είναι για γέλια.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Χωρίς να ξέρεις ούτε το 20% των χαραστητιστικών γράφεις κινητάρα.

Φήμες λένε ότα θα είναι πλαστικό με gorilla glass 2 , φωτογραφική 2m και αποθηκευτικό χώρο 8 gb.

Δεν καταλαβαίνω αν απλά τρολλάρεις ή εννοείς αυτά που γράφεις.

Όχι ότι με ενδιαφέρει κιόλας, κουβέντα να γίνεται. 

3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.

Αν θα αγόραζα LG θα ήταν κυρίως για την ευρυγώνια κάμερα,μετά για την οθόνη και έπειτα για την εγγύηση.Συν οτι προσφέρουν θύρα 3.5mm,radio,IP 68,micro sd,καλό screen to body bodyratio.Νομίζω και καλό stereo ήχο συνδυάζοντας το μεγάφωνο με το ακουστικό.

Εχω δεί φωτογραφίες απο το LG V30 και είναι αρκετά καλό.Νομίζω οτι και το LG G7 βγάζει καλές.Σε μερικά σημεία κερδίζουν σε σχέση με ακριβότερα κινητά,πχ S8,S9.Ακόμα και το LG G6 βγάζει καλές και είναι φθηνό εδώ και αρκετό καιρό.

Δυστυχώς σχετικά με το LG G7 διάβασα οτι υπήρξε περίπτωση bootlop,ισχύει;

Τo LG V30 είναι απροβλημάτιστο;

Δημοσ.

Οκ 

Η τιμή είναι λίγο τσιμπιμενη αλλά οκ εντάξει τραβιέται ας πουμε 

Αλλά για να ξανά αποκτήσει εμπιστοσύνη και πελάτες θα πρέπει να κάνει της τιμές κάπου στο 500€-700€ το πολύ αλλιώς προτιμάμε άλλες μάρκες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Τo LG V30 είναι απροβλημάτιστο;

Το V30 είναι απροβλημάτιστο. Με έναν υψηλό μέσο όρο σε όλα και σε μία πολύ καλή τιμή πλέον. Το έχω ένα χρόνο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενα προβλημα το LG30 και V40 . για την σειρα G δεν ξέρω. Οι κουμπαροι μου εχουν το Note 9 και s9 plus. Πολυ ομορφη οθονη δεν μπορω να πω ανωτερη απο το v30 και σιγουρα καλυτερη καμερα . Ομως αυτο που δεν μπορώ να αποχωριστώ ειναι το κλασικο ratio των κινητών οπως το v30 που δεν ειναι τηλεκοντρολ στυλ. Και αυτη η καμερα που βγαζει φωτος με μεγαλη ευρυγωνιο ειναι σούπερ. Για τα ακουστικα εγω ενα θα πω. Οδηγώ HD600 HD6XX HD58X HD599 Beyer 990 BWp7 άνετα... Το κουλο ειναι οτι μονο κατι Bose soundlink 2 δεν μπορεθ να τα παιξει σωστά αλλα πρεπει να ειναι θεμα dsp τις bose μιας και σιγουρα θα ειναι λιγα ohm.

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Agony είπε

Εχει κινητα από τα καλυτερο ηχεια ,

εχει κινητα με οθονες OLED καλυτερες και από τις τοτε ναυαρχιδες Pixel plus κτλ κτλ , Μονο η Samsung αν θυμαμαι καλα ηταν καλυτερες OLED οθονες . 

Δεν εχει βγαλει κινητο ακομα με στερεο διαταξη ηχειων.

Επισης στις οθονες εχει απο τις χειροτερες στα κινητα της σε σχεση με ολες τις αλλες εταιρειες που φορανε 1440p amoled οθονες.

Και φυσικα δεν ειναι μονο το θεμα του bootloop σε παλιοτερες συσκευες,αλλα το γεγονος οτι ειναι και απο τις χειροτερες στο κομματι της Software υποστηριξης.

Και με λιγα λογια αυτη την εντυπωση εχει δωσει εδω και χρονια στον κοσμο.

Οι περισσοτεροι που βλεπεις και λενε καλα λογια για αυτην ειναι γιατι αγορασαν καποιο απο τα τελευταια της κινητα κοψοχρονιας γιατι και οι ιδιοι γνωριζαν τι απαξιωση τρωνε τα κινητα της και οτι δεν αξιζουν για παραπανω χρηματα(οπως τωρα με το G7 που εχει πεσει στα 340ευρω).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχει βγαλει κινητο ακομα με στερεο διαταξη ηχειων.

Επισης στις οθονες εχει απο τις χειροτερες στα κινητα της σε σχεση με ολες τις αλλες εταιρειες που φορανε 1440p amoled οθονες.

Και φυσικα δεν ειναι μονο το θεμα του bootloop σε παλιοτερες συσκευες,αλλα το γεγονος οτι ειναι και απο τις χειροτερες στο κομματι της Software υποστηριξης.

Και με λιγα λογια αυτη την εντυπωση εχει δωσει εδω και χρονια στον κοσμο.

Οι περισσοτεροι που βλεπεις και λενε καλα λογια για αυτην ειναι γιατι αγορασαν καποιο απο τα τελευταια της κινητα κοψοχρονιας γιατι και οι ιδιοι γνωριζαν τι απαξιωση τρωνε τα κινητα της και οτι δεν αξιζουν για παραπανω χρηματα(οπως τωρα με το G7 που εχει πεσει στα 340ευρω).

Δλδ ποιο αλλο.κινητο εκτος του S της samsung εχει καλυτερη Oled οθονη. Απο τα V30 V40 ? Το να λες οτι το V30 V40 εχει απο τις χειροτερες OLED οθονες κατι δεν μου κάθεται καλα. 

Λαθος μου για το καλύτερα ηχεια... Καλυτερη αποδοση ενός το G7 και για audio dac επίσης . Όλοι το λενε ποσο καλο ηχο βγαζει το G7 σε σχεση με τα αλλα .

Για το Software πιστευω γνωριζεις οτι η LG εχει απο τα ποιο αναλυτικα μενού αναλυση αλλαζεις χρωματικη παλετα αλλαζεις ενταση vibration κτλ κτλ. Σε updates θα συμφωνήσω ειναι πολυ πίσω η LG.

Οσοι παιρνουν LG G7 V30 V40 το κανουν γιατι ειναι απαξιωμένα και δεν αξιζουν τα λεφτα τους ? Και πάλη νομιζω εισαι υπερβολικος.

Θα συμφωνησω στο κακο software update και στην κακη πολιτικη της LG.

Ομως φιλε μου για πες μου εσυ ενα κινητο που ....

Ειναι αδιαβροχο . Εχει wide camera . Εχει sabre audio dac η κατι αλλο. Εχει OLed οθονη. Εχει τοσο μικρο βαρος . Ειναι τοσο λεπτο . military shock aproved. Αν μκυ βρεις ενα κινητο που τα εχει ολα αυτα...

Βαλε λινκ εδω να το δουμε...

Εγω δεν βρήκα πουθενά οποτε για.αυτο και μονο αξιζει για ορισμενους.

Το να κανεις ενα κινητο με πασπαρτου πραγματα οπως επεξεργαστες snapdragon που έχει και η κουτσή μαρια δεν λεει κατι. Το να βαλεις μια μπαταρια τεραστια με βαρος 200 γραμμάρια και παχος 9 παλη δεν λεει κατι.

Η μαγκια ειναι να κανεις οτι καλυτερο.μπορεις με αυτα που εχεις. 

Εχει.βγαλει η LG stereo speakers https://www.lg.com/ae/smartphones/lg-KM335-camera-phone καιροοοοοο πρην...

Και προφανος καλυτερη δουλεια κανει σε μικρο σασι ενα ηχειο αντι για 2. Ακομα και τα HTC μου που ειναι stereo speakers δεν ακουγονται καλυτερα απο το G7. Αυτη ειναι η αληθεια.

Μερικοι αγοράζουν συμφωνα με τις αναγκες τους και τι θελουν απο το κινητό . Το V30 .40 δεν εχει την τέλεια selfie δεν θα το παρει κανεις για αυτο . θα το παρει ομως για ολα τα αλλα που δεν εχει κανένα.

Δημοσ.

το μονο θετικο στα lg ειναι οτι εχουν πολυ γρηγορα και μεγαλα price drops κανοντας τα πολυ καλα deals μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...