voltmod Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Το νέο μέλος της σειράς «V» της LG θα είναι το V50 ThinQ, το οποίο μαζί με το G8 ThinQ θα παρουσιαστούν επίσημα σε εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία στα πλαίσια της έκθεσης του Mobile World Congress στις 24 Φεβρουαρίου. Όσον αφορά στην έκδοση «5G», φαίνεται να αποτελεί συνεργασία μεταξύ της LG και της Αμερικάνικης εταιρείας τηλεπικοινωνιών Sprint και θα αποτελεί μέρος της προσφοράς 5G της τελευταίας. Το νέο V50 ThinQ έχει αρκετές ομοιότητες με τον προκάτοχό του V40 ThinQ εμφανισιακά, ωστόσο από άποψη «hardware» είναι ολοκαίνουριο, έχοντας στο εσωτερικό του το κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 855 SoC που ψύχεται από ένα εξελιγμένο σύστημα ψύξης τύπου «vapor chamber» (που είναι 2,7 φορές μεγαλύτερο από το σύστημα ψύξης του V40 ThinQ). Εκτός από το κορυφαίο SoC της Qualcomm διαθέτει το 5G modem Snapdragon X50 καθώς και μπαταρία 4000mAh. Η νέα συσκευή της LG θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο πρώτα στην Ν. Κορέα με τιμή αρκετά «τσιμπημένη» (ανάμεσα στα $1160 και $1360), στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατόπιν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η LG φαίνεται πως θέλει η συσκευή της να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στο Galaxy S10 X 5G της Samsung που επίσης θα κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα. Engadget GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nikos5800 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι ο μόνος ρε παίδες που όταν πλέον ακούω Lg για smartphones με πιάνει Παντελη αδιαφορία ; 2 1
leandros60 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Είμαι ο μόνος ρε παίδες που όταν πλέον ακούω Lg για smartphones με πιάνει Παντελη αδιαφορία ; Έτσι είναι δυστυχώς
Istros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σίγουρα θα έχει την πολύ καλή ποιότητα του προκατόχου του.
galistaboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, leandros60 είπε Τιμή απαγορευτική για την LG γιατί για LG απαγορευτική ενώ για Samsung είναι normal??? προφανώς είναι συσκευή που δεν απευθύνεται στον κάθε έναν ... (όπως και τα iphone και της ακριβά της samsung , και πολλών άλλων εταιρειών)
Smky Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5G κινητό οκ! 5G δίκτυο στην Ελλάδα έχουμε ;
stafaf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Smky είπε 5G κινητό οκ! 5G δίκτυο στην Ελλάδα έχουμε ; Κινητάρα. Απορώ πως και δεν αναφέρθηκε ακόμη η λέξη "bootloop" από τους ινστρούχτορες. Και η τιμή μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού βρίσκεται. 2
katisjimmis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Είμαι ο μόνος ρε παίδες που όταν πλέον ακούω Lg για smartphones με πιάνει Παντελη αδιαφορία ; Παντελή Παντελίδη μη σε πιάνει και όλα καλά θα πάνε Πέρα απ την πλάκα αυτές οι τιμές είναι απαγορευτικές για το μ.ο. καταναλωτών και για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να δαπανήσεις τόσα χρήματα ενώ μπορείς και με τα μισά να πάρεις τούμπανο!!!
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Είμαι ο μόνος ρε παίδες που όταν πλέον ακούω Lg για smartphones με πιάνει Παντελη αδιαφορία ; Όχι, μόνο οι κολλημένοι με τον ήχο έχουμε απομείνει στην LG. Δεν είναι καθόλου κακά τηλέφωνα, αλλά δεν έχουν το κάτι για τον πολύ κόσμο που να τα ξεχωρίσει. Δεν ρίχνουν και καθόλου χρήματα στο marketing, έκαναν και κάποια λάθη μέχρι και το G5, είναι και τσιμπημένη η αρχική τιμή τους, πολύ θέλει;
emperor4her Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 ως κατοχος του v30 και απολυτα ευχαριστημενος με την επιλογη μου, σε κανα 6 μηνο στα 500-600 το βλεπω λουκουμι..
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ώρες ώρες πάντως απορώ τί υπερκινητό μπορεί να έχουν όλα τα τρολάκια που μπαίνουν και κράζουν κάθε νέο κινητό. Θα πρέπει να έχουν κάτι το εξαιρετικά εξαιρετικό, περιορισμένης παραγωγής, γιατί, με τα λίγα που παρακολουθώ, δεν έχω βρει ακόμη το τέλειο κινητό.
Alexandros7474 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stafaf είπε Κινητάρα. Απορώ πως και δεν αναφέρθηκε ακόμη η λέξη "bootloop" από τους ινστρούχτορες. Και η τιμή μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού βρίσκεται. Χωρίς να ξέρεις ούτε το 20% των χαραστητιστικών γράφεις κινητάρα. Φήμες λένε ότα θα είναι πλαστικό με gorilla glass 2 , φωτογραφική 2m και αποθηκευτικό χώρο 8 gb. 1
emperor4her Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Χωρίς να ξέρεις ούτε το 20% των χαραστητιστικών γράφεις κινητάρα. Φήμες λένε ότα θα είναι πλαστικό με gorilla glass 2 , φωτογραφική 2m και αποθηκευτικό χώρο 8 gb. φημες επισης λενε για: Chipset Qualcomm Snapdragon 855 Graphics Adreno 640 Processor Octa core (2.84 GHz, Single core, Kryo 485 + 2.42 GHz, Tri core, Kryo 485 + 1.8 GHz, Quad core, Kryo 485) Architecture 64 bit Ram 6 GB Performance Octa core Display 6.4" (16.26 cm) Storage 128 GB Camera 12MP + 16MP + 12MP Battery 4000 mAh Ram 6 GB 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα