Προς το περιεχόμενο

DSL... Μια τελικη τιμη για συνδεση 2 υπολογιστων?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι μου υπαρχουν 2 υπολογιστες (ο δικος μου και του συγκατοικου μου) οι οποιοι δεν εχουν ακομα συνδεθει μεταξυ τους σε δικτυο... Θελουμε να βαλουμε συνεταιρικα DSL... Τι υλικα χρειαζονται? Γινεται με καποιον τροπο να εχουν και οι δυο υπολογιστες συνδεση χωρις να χρειαζεται να ειναι καποιος απαραιτητα ανοικτος? Και τελικα ποσο θα κοστισει η ολη διαδικασια???

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το ψάχνω και γω αυτές τις μέρες, Η σύνδεση των 2 pc γίνεται με το modem/router το οποίο προφανώς θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να σηκώνει παραπάνω από ένα. PC. Αυτό που έχω βρεί εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα και δεν ξέρω κριτικές, το δίνει ο ΟΤΕ και λέγεται alcatel speedtouch multiuser 510. Δες στο http://www.oteshop.gr γα λεπτομέρειες. Σηκώνει 4 pc++ και συνδέεται στις κάρτες δικτύων των Pc. όμως δεν γνωρίζω εαν γίνεται αυτό που λές δηλ. εαν είναι το ενα pc κλειστό .. θα δουλεύει το άλλο?? Φαντάζομαι πως ναι αλλα καλύτερα να σου απαντήσει ένας πιο έμπειρος.

Τώρα Η ενεργοποίηση της dsl γραμμής από τον ΟΤΕ εφόσον το υποστηρίζει η περιοχή που μένεις κοστίζει 41,3 € (τελική μαζί με φπα), Το πάγιο για γραμμή 384/128kbs είναι 29,5€ πές 30 μαζί με τα ζουμιά.......!

Η τιμή της σύνδεσης ίντερνετ εξαρτάται πάντα από τον isp που θα διαλέξεις.

Το modem κοστίζει (αυτό που γράφω παραπάνω) 80ευρώ (πιθανόν χωρίς φπα)

Οι 2 κάρτες δικτύου εφόσον δεν διαθέτετε πρέπει να κάνουν γύρω στα 15-20 € η μία.. Βάλε και τα καλώδια......

+ 50 ευρώ έξοδα εγκατάστασης του splitter στο σπίτι σου,.. (είναι προεραιτικό .. μπορείς εαν τα πας καλά με καλώδια να το κάνεις και μόνος σου .. )

Αυτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...