Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια ευχαριστω ολους για τα καλα σας σχολια που μου δωσατε γιατι μεσα απο αυτα μαθαινεις απο εμπειριες αλλων ανθρωπων.Αποφασισα να περιμενω περισσοτερο καιρο και ας με πιασει ο χειμωνας ωστε να δουλεψω το καλοκαιρακι σε δευτερη δουλεια και να μαζεψω τα χρηματα καθως και να εχω και καβαντζα για τυχον στραβες αλλα και να δωσω για τον εξοπλισμο παραπανω γιατι η ασφαλεια μετραει παραπανω για μενα γιατι θελω να ξερω οτι δεν θα χτυπησω αν πεσω και να ειναι υλικες ζημιες παρα σωματικες.Κατανοω πως ολοι εχετε δικιο για εσας αλλα δεν μπορω να αφουγκραστω εξολοκληρου τις αποψεις σας οπως για παραδειγμα να αγορασω ενα παπακι η ενα αυτοματο.Πιστευω οτι το νιντζα ειναι ενα μηχανακι που μπορει να πεσω κατω και να τα σπασω ολα αλλα προτιμω να τα σπασω ολα παρα να το εχω και να μην μου αρεσει.Αν ειναι τωρα ευκολο η δυσκολο δεν το ξερω αλλα απο καπου πρεπει να μαθεις και εμενα αυτος ο δασκαλος μου αρεσει.Δεν το λεω υβριστικα και σεβομαι τις αποψεις ολων σας και ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις πολλων απο εσας.Πραγματικα με βοηθατε να διαμορφωσω μια καλυτερη εικονα για τις μηχανες. Ειστε ενα απιθανο forum.Ελπιζω να βοηθηθουνε και αλλα ατομα απο αυτο το thread. 2 1
SilverCloak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ συγκινήθηκα με τις απαντήσεις εδώ, δεν κυκλοφορούν τα συνηθισμένα ζα, είναι οι περισσότερες απαντήσεις μετρημένες και τεκμηριωμένες. Άμα δεν υπάρχει option apple είναι καλό το forum φαίνεται. Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος μας ρώτησε ninja ή hsssonoyg (δεν ξέρω πως το λένε το κορεάτικο) και εμείς του λέμε scooter, παπιά, on off και πράσσειν άλογα. Βασικά το αντίθετο από το τελευταίο λέμε και ο τύπος είχε τη σύνεση να πει: ξέρεις τι, θα περιμένω ένα καλοκαίρι ακόμα για να μπω όσο πιο σωστά μπορώ στο χώρο. Α να χαθείς, τσουτσούριασα και ας είμαι το μοναδικό post που δε σου άρεσε. Ο @Aggeras νομίζω τα έγραψε πιο ολοκληρωμένα απ' όλους. Πάντως, το ninjaκι είναι α)μονοκύλινδρο και β)καίει 4l/100Km? Τι ninjaκι είναι άμα είναι μονοκύλινδρο οεο? Και σαν πολλά δεν καίει; Εμένα καίει ~5,2 το 660 (XT). 1
Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Απο οσο ξερω το νιντζακι δικυλινδρο ειναι και το κανανε μονοκυλινδρο μετα το νιντζα 300 που βγηκε για να μπορεσουν να ανταγωνισθουνε τα υπολοιπα μονοκυλινδρα της κατηγοριας του.
NickTG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το παλιό 250R καθώς και το 300αρι είναι δικύλινδρα. Έχει βγει και ένα πιο οικονομικό που στοχεύει κυρίως σε αναπτυσσομενες αγορές που λέγεται 250sl και είναι μονοκυλινδρο. 3
Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Επειδη το αρχικο ποσο θα ανεβει αρκετα εφοσον θα καθηστερησω στην αγορα μηχανης τι γνωμη εχετε για τον δουκα τον 390 η το RC390 που απλα ειναι πιο ομορφο με τον ιδιο κινητηρα.Εχουμε καποιον να μας διαφωτισει αν αξιζει σαν μηχανακι αν και μονοκυλινδρο ειναι πιο δυνατο απο το ενα νιντζα 250 αρι.
andrapos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, SilverCloak είπε Πάντως, το ninjaκι είναι α)μονοκύλινδρο και β)καίει 4l/100Km? Τι ninjaκι είναι άμα είναι μονοκύλινδρο οεο? Και σαν πολλά δεν καίει; Εμένα καίει ~5,2 το 660 (XT). Το ninja 250r είναι δικυλινδρο.Για την κατανάλωση να ξέρεις παίζει ρόλο και πόσα άλογα έχει ένας κινητήρας σε σχέση με τα κυβικά του.Το 660 σου έχει 48 άλογα δηλαδή εχει 72 άλογα/1000cc.Το μικρό ninja έχει 33 άλογα και είναι 250,έχει δηλαδη 132 άλογα/1000cc.Καλα οι κινητήρες δεν συγκρίνονται έτσι κ αλλιώς καθώς ο ένας είναι μονοκυλινδρος και ο άλλος δικυλινδρος.Αλλα γενικά το 4/100 είναι χαμηλή καταναλωση αν σκεφτείς ότι πολλά πάπια και μικρά scooter καίνε 3/100. 1
apapasman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Από καταναλώσεις σκούτερ , έχομεν κ λέμε : Honda sh150i '09_ 2,5-2.9lt, Yamaha xmax 250 '11_ 3,5 - 3,9lt , Honda silverwing '14 (swt600) 3,9-4,5lt , Honda Integra 750 '14 3,5-4,5 εκεί σταμάτησα 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Γιάννης Blackberrianos said: Επειδη το αρχικο ποσο θα ανεβει αρκετα εφοσον θα καθηστερησω στην αγορα μηχανης τι γνωμη εχετε για τον δουκα τον 390 η το RC390 που απλα ειναι πιο ομορφο με τον ιδιο κινητηρα.Εχουμε καποιον να μας διαφωτισει αν αξιζει σαν μηχανακι αν και μονοκυλινδρο ειναι πιο δυνατο απο το ενα νιντζα 250 αρι. Specwise συμβαίνει το παρακάτω. Αν και έχουμε το 300άρι εδώ. Θεωρώ το RC πιο supersport σε σχέση με Ninja και CBR. Αν είναι να περιμένεις εδώ και καιρό λένε πως θα βγει Adventure 390 το οποίο on/off θα είναι λουκούμι για την Ελλάδα και θα μπορείς να πας και σε κανεναν χωματοδρομο για έξτρα διασκέδαση. https://auto.ndtv.com/compare-bikes/honda-cbr-250r-1014-vs-ktm-rc-390-1103-vs-kawasaki-ninja-300-1090 1
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Blackberrianos είπε Επειδη το αρχικο ποσο θα ανεβει αρκετα εφοσον θα καθηστερησω στην αγορα μηχανης τι γνωμη εχετε για τον δουκα τον 390 η το RC390 που απλα ειναι πιο ομορφο με τον ιδιο κινητηρα.Εχουμε καποιον να μας διαφωτισει αν αξιζει σαν μηχανακι αν και μονοκυλινδρο ειναι πιο δυνατο απο το ενα νιντζα 250 αρι. ανεβα επανω και αν βολευτεις ( που δεν νομιζω ) κaλh τιμη εχουν οκ. τωρα αφου θα ανεβεις στο budjet συν οτι θελεις κατι σε surersport 300 δυο ειναι οι επιλογες ninja 300 η' yamaha r3.μην ψαχνεις αλλες μηχανες. 1
Panoulis42 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...Αντε να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην κουβέντα για να βοηθήσουμε τον Γιάννη (Πάνος 44χρ) Γιαννη μου με όλο τον σεβασμό στη όρεξη που έχεις αλλά και την λαχτάρα για μοτοσυκλετα..!! (Δεν διαβασα όλα τα threads ..οπότε μπορεί να μου διαφεύγει κάτι) Νομίζω πως είπες (αν δεν κάνω λάθος) οτι μεχρι τώρα οδηγεις αμάξι και αυτό θα έιναι το πρώτο σου μηχανάκι. (Ίαως να είχες ένα μικρό σκουτεράκι η παπί όπως όλοι μας) ...και βλεπω εδω μέσα συζητησεις για μονοκύλινδρα ..δυκύλινδρα ..Rpm's ..τόσα άλογα .κτλ... Στους λάτρεις της μηχανής αρέσουν τέτοιες κουβέντες και συγκρίσεις ..ΒΑΖΩ κι έμένα μέσα σ'αυτούς.!! (Οδηγώ μηχανή 25 χρόνια) ...περίπου 1-2 ωρες κάθε μέρα. Μήπως να σκεφτόσουν για κανένα 200-300αρι σκούτερ από τα μεγάλα και άνετα..? (είναι και γρήγορα) 1) Είναι στα λεφτά σου.. 2) Είναι πιο ήσυχα.. (δεν γκαζώνουν τόσο).. 3) Κάνουν αυτό που θέλεις 120km/h άνετα .. 4) Πάς και για ψώνια (μπαγκαζιέρα κάτω απο το κάθισμα).. 5) Το 90% το γυναικών ανεβαίνει σε μεγάλω σκούτερ ..ενώ σε μηχανή... όχι και τόσο (το λέω γιατι θα είναι το μονο σου μεταφορικό) .. 6) Κατευθείαν σε μοτοσυκλετα 250cc 300cc 400cc είναι πολύ επικύνδινο για σένα ..είναι πολύ γρήγορες η σημερινές ..δεν είναι φλορέτες (δεν το εύχομαι.. αλλά μην χτυπήσεις) ΟΛΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ..!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ πει το αντίθετο δηλαδή ..ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ --> Τότε για μένα είναι μοτοσυκλετιστής γιαλαντζί και συγνώμη για την έκφραση. (Οι παλιοί και καλοί μοτοσυκλετιστες θα με καταλάβουν). Ο @Aggeras τα ειπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ξέρω οτι ακούγομαι ξενέρωτος... Κανείς δεν σου είπε το 2ο ή 3ο μηχανάκι σου μα μην ροπάρει ή να πιανει τα 100 σε 6sec... Αλλα το 1ο πρέπει να είναι πιο "ηρεμο" να σε μάθει και να το μάθεις Με όλο το σεβασμό ...σου έυχομαι το καλύτερο και καλή επιτυχία..!! Έχει σκούτερ με 2000€ όπως burgman suzoki ή πολλά της yamaha (λίγο πιο ακριβά) --> όλα όμορφα ιδίως τα burgman 400 και 600cc (Ελπίζω να μην άνοιξα καινούργια κουβέντα Scooter VS Μοτοσυκλετα) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Panoulis42 1 1
liopyr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 28 minutes ago, Panoulis42 said: (Ελπίζω να μην άνοιξα καινούργια κουβέντα Scooter VS Μοτοσυκλετα) Την άνοιξες. Νομίζω έχει πει 2-3 φορές πως δεν του αρέσουν. Προσωπικά τα βλέπω δίπλα μου στον δρόμο σαν χέστρες με ρόδες. 😜 Ts, αν μπορείς να ανεβείς σε budget και πιάσεις σε τιμή την πορτοκαλί οικογένεια, κάντο με κλειστά μάτια. Μόνο η ποιότητα οδήγησης - περιφερειακών που προσφέρει η KTM στις μηχανές της θα σε αποζημιώσει. Για ζημιές, αν ακούσεις, όπου ακούσεις, κλείσε τα αυτιά. Σχεδόν όλα τα μοντέλα της είναι πλέον μια χαρά αξιόπιστα, αρκεί τα τα συντηρείς by the book και σε εξειδικευμένο συνεργείο, όχι στον μάστορα που λύνει παπάκια στην γειτονιά. 1
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, liopyr είπε Την άνοιξες. Νομίζω έχει πει 2-3 φορές πως δεν του αρέσουν. Προσωπικά τα βλέπω δίπλα μου στον δρόμο σαν χέστρες με ρόδες. 😜 2019 εχουμε. δεν ειμαστε στο 1980 .οι πιο πολλοι εχουν παπακι η σκουτερ συν μηχανη. 2
Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια καλα μου λετε δεν αντιλεγω αλλα σε αυτοματο μονο beverly θα κοιταγα.Ενταξει εμπειρια πιστευω αποκτας αρκει να εχεις και συνειδηση.Βεβαια το αν θα χτυπησω και με το αυτοματο μπορει να τρακαρω τρακαρουν αρα ειτε η μια ειτε η αλλη(που ευχομαι να μην γινει).Το ξερω πως ειναι γρηγορα τα σκουτερακια απλα εγω δεν τα γουσταρω.Δεν ειπα οτι θελω κατι γρηγορο αλλα κατι που να εχει λιγο γκαζι γιατι η εθνικη με 90 χιλιομετρα ειναι θανατος και ειδικα με τις νταλικες που πανε παραπανω απο 90 και 100.Επισης δεν θελω να αγκομαχαει οταν πιασω τα 100 αλλα να πηγαινε ανθρωπινα και ουτε να το καψω μεσα στο καλοκαιρι στην εθνικη.Τωρα θα το κοιταξω για κτμ να βρω κανα φιλαρακι να με παει βολτα να δω πως ειναι.Δεν το θελω για καγκουριες παιδια πραγματικα για να κανω μετακινησεις και μινι τριπς το θελω και το δικαβαλο δεν παιζει γιατι αν παρω νιντζα θα παρω μονοσελο.Η μηχανη ειναι ατομικο μεσον για μενα.Την κοπελια θα την πηγαινω με το αμαξι βολτα αν θελει 😂 .Το ρ3 λιγο τσιμπημενο δεν ειναι ρεπαιδια ?Για γυμνα οπως δουκα ζ300 κι κατι αλλο σε αυτα γυμνο ξερουμε?
ge-lyk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 ....εφόσον είσαι 22, γιατι δε βγάζεις απευθείας διπλωμα για μεγάλη μηχανή? 1
primeragt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ge-lyk είπε ....εφόσον είσαι 22, γιατι δε βγάζεις απευθείας διπλωμα για μεγάλη μηχανή? Γιατι θα πρεπει να περιμενει μεχρι τα 24. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα