Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Blackberrianos είπε

Το νιντζακι παιδια ειναι δικυλινδρο και αυτο με τραβαει πολυ γιατι ειναι διαφορετικα αναπαραγει την ροπη και διαφορετικα κραταει την ταχυτητα ακομα και με 120 χιλιομετρα ενα μονοκυλινδρο απο ενα δικυλινδρο.
😎

το νίντζα το 250 είναι δικύλινδρο; 

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Ναι, δικύλινδρο-παράλληλο.

άρα και πιο ακριβά service να υποθέσω, (έβγαινε 2008-2012;) ,μπήκα στο καινούργιο κ λέει μονοκύλινδρο (κ έχει κ προσφορά)

• Sad 1
Δημοσ.
Just now, apapasman said:

άρα και πιο ακριβά service να υποθέσω, (έβγαινε 2008-2012;) ,μπήκα στο καινούργιο κ λέει μονοκύλινδρο (κ έχει κ προσφορά)

Για ξαναδες γιατί πλέον (θεωρητικά) δεν υπάρχει 250. Αντικαταστάθηκε από το 300 και αυτό νομίζω φέτος απο 400. Όλα δικύλινδρα.

Σε αυτά τα κυβικά δεν θα υπάρχει τεράστια διαφορά στο κόστος service. Πιο ακριβά ναι, αλλά όχι πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Για ξαναδες γιατί πλέον (θεωρητικά) δεν υπάρχει 250. Αντικαταστάθηκε από το 300 και αυτό νομίζω φέτος απο 400. Όλα δικύλινδρα.

Σε αυτά τα κυβικά δεν θα υπάρχει τεράστια διαφορά στο κόστος service. Πιο ακριβά ναι, αλλά όχι πολυ.

ναι το λέει 250sl my 2016 έχεις δίκιο

Μόλις τώρα, apapasman είπε

αλλά λέει μονοκύλινδρο https://www.kawasaki.gr/el/products/SUPERSPORT/2016/Ninja_250SL/specifications?Uid=08A9UVANXFwOWg1bW18NXF1aCgoOUVoLUF0OXgxZUF9ZUAs
Επεξ/σία από apapasman
πρόσθεση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Honda Translalp 650 ευκολοδηγητο,άνετο για εθνική με προστασία για τον αέρα, αξιόπιστο και ιδανικό για τους Ελληνικούς δρομους ειδικά αν κινείσαι σε επαρχιακούς δρομους.Αν ψάξεις μπορείς να βρεις κάποιο καλό σ αυτά τα λεφτά.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.

κοιταξε να δεις μαστορα. ειχα παρομοια προβληματα με σενα περυσι. αν εξαιρεσεις οτι οδηγαω μηχανες απο τα 10 μου. τα οικονομικα, οι ομορφιες οι καταναλωσεις οι ταχυτητες και τα αγκωμαχητα κλπ ολα περασαν απο το μυαλο μου. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. δε θα γραψω εκθεση γιατι βαριεμαι. ημουν αναμεσα σε ενα honda hornet 600ari k ena aprilia shiver 750ari (μεταχειρισμενα του 2008 και τα 2)οπου και απεκτησα  το 2ο ....αγορα και μαζεματακια πηγαν στα 4000. γενικα στην κατασταση σου παρε ενα σκουτερ 300 κυβικα με abs θα εχεις ολα οσα ζητας...σε μερικες περιπτωσεις θα βρεις και την ομορφια..αλλα μηχανη 250 κυβικα μην κοιτας...παρε ποδηλατο καλυτερα. κ αν μπορεις αγορασε κατι με δοσεις. 

Δημοσ.
25 minutes ago, apollonas7 said:

γενικα στην κατασταση σου παρε ενα σκουτερ 300 κυβικα με abs θα εχεις ολα οσα ζητας...σε μερικες περιπτωσεις θα βρεις και την ομορφια..αλλα μηχανη 250 κυβικα μην κοιτας...παρε ποδηλατο καλυτερα. κ αν μπορεις αγορασε κατι με δοσεις. 

Θα ήθελα να μάθω που είναι καλύτερο το ποδήλατο από μια μηχανή 250 κυβικά. 

Ή έστω το scooter. 

• Like 2
Δημοσ.

KLE 500, Tanslalp, αν παρεις κατι αλλο δεν θα σου κανει. Βεβαια με γνωμονα οσων ειπες.

Απο κει και περα ειναι ξεκαθαρα θεμα γουστου. Αν σου αρεσει να εισαι σκυμμενος σε επαρχιακο δρομο με λακουβες γουστο σου καπελο σου.

Αν θες να δωσεις 300 ευρω για μπουφαν κρανος γαντια μην περιμενεις προστασια.

Γενικα απο οσα διαβασα πας για κακη επιλογη με μηδεν μπατζετ και κυριολεκτικα μηδεν εμπειρια.

Ρωτα καποιον φιλο σου καλυτερα, η καποιον μεγαλυτερο να σε καθοδηγησει.

Φιλικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Θα ήθελα να μάθω που είναι καλύτερο το ποδήλατο από μια μηχανή 250 κυβικά. 

Ή έστω το scooter. 
στην καταναλωση. (τακης τσουκαλας ακολουθει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγω την δική μου γνώμη σαν παππούς.... Πριν 2 χρόνια αποφάσισα απο παπί να περάσω σε μηχανή, μηδέν εμπειρία απο συμπλέκτη, ήθελα μια μηχανή μέχρι 250 κυβικά για να μην τρομάξω κι όλας. Πήρα δίπλωμα απεριόριστο με μία hornet 600, καταπληκτικό μηχανάκι αν και το συγκεκριμένο ανέβαζε θερμοκρασίες αλλά τι μ' ένοιαζε του δασκάλου ήταν. Την ίδια εποχή κατέληξα στην αγορά ενός benelli bn 251(κατανάλωση 3.5 λιτρα), ίδια αίσθηση πολύ λιγότερα άλογα (25 ps) εύκολο οικονομικό, έκανα ταξιδάκια 150-200 χιλιόμετρα ακούραστα (110-120 χλμ/ωρα στο κοντέρ), service φτηνά αξιόπιστο μέχρι τώρα και πανέμορφο βέβαια καινούργιο 3500 μεταχειρισμένο κοντά στα λεφτά που θές. θεωρώ οτι τα 250 κυβικά ειναι καλά για καινούργιο οδηγό, έχεις χρόνια ν΄ ανέβεις ψηλότερα, ανέβα σιγα σιγά μην κάνεις άλματα. Εγώ είμαι 48 και άρχισα να σκέφτομαι το επόμενο βήμα, φυσικά εγκατέλειψα το αυτοκίνητο και απολαμβάνω την ζωή μου. Να  μην ξεχάσω να σου πώ οτι και τα 125 δεν είναι όλα τόσο άσχημα, ξεκίνησα απο Βόλο και μέσω Ευβοίας έφτασα Πειραιά (απόσταση 300 χλμ) μ' ενα daytona cityplay 125, χρόνος 5,5, ώρες με μέγιστη ταχύτητα 80-90 χλμ/ώρα κατανάλωση 2.2 λίτρα/100 χλμ. Απο εκει μπήκα καράβι πέρασα Ηρακλειο και τέλος έφτασα Ιεράπετρα (άλλα 110 χλμ). Ήταν το ωραιότερο ταξίδι που έκανα και κοιτα το μηχανάκι κουβαλούσε εμένα ενα γομάρι 140 κιλά. Οπως καταλαβαίνεις έχω 2 μηχανούλες και πραγματικά ειναι απόλαυση έχω να οδηγήσω αυτοκίνητο μήνες. Μόνο θα πρέπει να πάρεις εξοπλισμο για την δική σου ασφάλεια.

Επεξ/σία από marmarinos2006
  • Like 5
Δημοσ.
20 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Για εμένα για αρχή μέχρι να μπεις στο κλίμα και  να αποκτήσεις εμπειρία και χιλιόμετρα στης 2 Ρόδες πήγαινε σε κάτι πιο απλό για πρώτο μηχανάκι ένα σκούτερ. Και αργότερα το πουλάς και περνεις την μηχανή που θέλεις.

Μεγάλη αλήθεια 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι άκου τον παππού...

Μετά από καμμιά 35ρια μηχανές και πολλές δεκαετίες στις Ρόδες...

Με βροχές, χιόνια, εξωτερικό βόλτες κτλπ κτλπ με τις βίδες μας και τις λάμες και με τα όλα μας.  

Έχουμε και λέμε... Νιντζακι και ξερό ψωμί..

Πολύ καλό και σβέλτο και ελαφρύ... Καί δεν καίει τπτ και πας και παρά έξω... 

Και κλιπ ονς πάνω από την τιμονοπλακα για να συνηθίσεις την διαφορετική στάση σώματος...

Υπ όψιν... Δεν είναι όλα τα νιντζακια σκισμένα... Υπάρχουν και αρκετά που τα δούλεψαν λίγο μέχρι να συνηθίσουν και να πάνε σε άλλη κατηγορία... αυτό να κάνεις και εσύ... 

Σκούτερ μόνο αν θες ευκολία χρήσης και μετάβαση από το Α σημείο στο Β τπτ άλλο..

Κατά τα άλλα... Τα σκούτερ καίνε περισσότερο και έχουν ποιο ακριβό σέρβις από μια μικρή μοτοσυκλέτα.

Η επιλογή είναι δική σου.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, apapasman said:

αλλά λέει μονοκύλινδρο https://www.kawasaki.gr/el/products/SUPERSPORT/2016/Ninja_250SL/specifications?Uid=08A9UVANXFwOWg1bW18NXF1aCgoOUVoLUF0OXgxZUF9ZUAs

Μάλλον άλλαξε το μοντέλο και είναι μονοκυλινδρο το 250. Γιατί αρχικά ήταν δικύλινδρο. Έχεις δίκιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...