Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα την βοήθεια σας ενώ έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους από διάφορα βιντεάκια στο youtube, σε windows 10 δεν μου εμφανίζει ένα dvd rom που έχω .

Μπορεί κάποιος να βοήθησει ; 

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχεις δωσει πολλες πληροφοριες. Εχεις σταθερο ή φορητο; Το DVD-ROM τι μαρκα ειναι; Εσωτερικο ή εξωτερικο; Μιλαμε για καινουριο ή παλιο μηχανημα; Το dvd καποια στιγμη δουλευε με τα Windows 10 σου και ξαφνικα δε; Στο device manager βλεπεις καποια συσκευη DVD, εστω με θαυμαστικο;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σταθερος, lg mdisc των 12 ευρώ, εσωτερικό , το μηχανημα είναι καινούριο, κάποια στιγμη δούλευε και κάποιες στιγμές εξαφανιζόταν , δεν μπορώ να κατλάβω τι συμβαίνει ..στο device manager δεν μου το εμφανίζει καν , ευχαριστώ αν σκεφτεις κάτι

Δοκίμασα και αυτά που προτείνονται εδώ ....αλλά τίποτα

https://support.microsoft.com/en-ca/help/314060/your-cd-or-dvd-drive-is-not-recognized-by-windows-or-other-programs

Επεξ/σία από michael150583
Δημοσ.

άνοιξα το κουτί και τελικά θέλανε πίεση τα καλώδια στην υποδοχή του dvdrom....τα οποία είδα πως συμπιέζονται οριακά από μια εκ των δυο ram και την κάρτα γραφικών μια κουμουτσα... να γέρνει ελάχιστα λόγω βάρους. Υπάρχει καλύτερος καταμερισμός που μπορώ να κάνω ? μιλάω χωρίς να έχω πείρα...ευχαριστώ και πάλι 

Δημοσ.

Για το dvd μπορεις να παρεις γωνιακα καλώδια τροφοδοσιας και data.Για την καρτα γραφικών ή παιρνεις κάποιες ειδικές ραβδους/βασεις που την κρατανε ή με πατεντα παίρνεις πετονιά και απο κάποιο σημείο που να αντεχει πάνω στην κάρτα την δένεις ψιλά σε κάποια τρυπα στην ακρη του κουτιού.(περιπου εκει που θυληκώνει το πλαϊνό καπάκι)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...