Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές τέλειωσε η vodafone τις εργασίες για τις οπτικές ίνες κατω απο το σπίτι μου , απο εδώ και πέρα τώρα πόσο χρόνο θέλει συνήθως μέχρι να δώσει διαθεσιμότητα μπορεί δηλαδή να πάρει και χρόνο ;

Και αλλη μια απορία η vodafone δεν δίνει καν 50αρι που εχω απο forthnet . Με την υποδομή που έκανε σημαίνει οτι θα δίνει φαντάζομαι 100 και 200 αλλα εχει να κάνει και με το 50 αρι η καμία σχέση ;

CD94FB2B-DCE5-493C-9192-0F297F72CCA6.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Σιγουρα θα δινει απο 50 και πανω... Εχει κοντα εκει καφαο της vodafone;; Εχει ρευμα αυτο;;  Συνηθως στην αρχη κανουν καποια τεστ σωστης λειτουργιας;; Και μετα θα δωσουν..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει καφάο αλλα δεν ξέρω που μπορεί να είναι , οι οπτικές μπήκαν μόλις προχτές οποτε λογικά θα πάρει λίγο καιρό , θα κάνω πάντως μια βόλτα στην γειτονιά μήπως το βρώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, divo είπε

Κατι μου λεει οτι θα ειναι FTTC με ΚΑΦΑΟ οτε. Εκτως και αν εισαι απο τους τυχερους που βαζει FTTH η voda. Αν ειναι ftth υπολογισε το λιγοτερο κανα 5μηνο. 

Περιοχη?

Περιοχή πειραιάς στο τέλος της αλκιβιάδου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, divo είπε

οπα μισο 18532 ή 18536?

Αν εισαι   χατζηκυριακειο ειναι FTTC me ote kafao

18536 είμαι ειμαι στο τέλος της αλκιβιάδου που αρχίζει η πηγάδα

Δημοσ.

Βρήκα και το καφάο σήμερα που καταλήγουν ολες οι γραμμές που σκάβει η voda , αν οι υπολογισμοί μου ειναι σωστοί και το καλώδιο πάει όντως απο εκει που ειναι το αυλάκι λογικά ειμαι στα 290 μέτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...