siakattack@gmai Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ενα plugin για woocomerce που να επιλέγει διαφορετικά μεταφορικά σε περίπτωση που υπάρχει αντικαταβολή και διαφορετικά μεταφορικά σε περίπτωση άλλης χώρας ανάλογα με το βάρος; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από siakattack@gmai
theoklis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δες αυτά τα 2 μήπως σου κάνουν: https://codecanyon.net/item/woocommerce-advanced-shipping/8634573 https://woocommerce.com/products/conditional-shipping-and-payments/ 1
pablobuennas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Το Advanced shipping θα σου κάνει καθώς κάνει conditional εισαγωγές, μπορείς βάση τκ ή χώρας ή με βάρος, είδος πληρωμής αρκεί να τα έχεις εισάγει σαν μεθόδους πληρωμής στις ζώνες αποστολής! Developer είναι ο Jeroen Sormani που σκέφτεται σαν επαγγελματίας και βοηθά πραγματικά! αν θέλεις βοήθεια με τις ρυθμίσεις στείλε μου! 1
siakattack@gmai Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 αν πω οτι τα κοιταξα,θα σας πω ψεμματα (λογω φορτου εργασιας) Θα τα τσεκαρω ΣΚ και θα ενημερωσω. Σας ευχαριστω και τους 2 παιδες 👍👍 1
siakattack@gmai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) τελικα είχατε δίκο...το advanced shipping ειναι αυτο που μου κανει. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις. Υπάρχει μία ακόμα ερώτηση στην οποία δεν εχω βρεί απάντηση ακομα.(αν χρειαστεί φτιάχνω άλλο topic) Επειδή φτιάχνω μια σελίδα (ο web designer φτιάχνει,εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης) με μοναδικά είδη(ένας κωδικός-τεμάχιο δηλαδή για κάθε προιον),όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο plugin που να δείχνει ότι κάποιος πελάτης έχει το προιόν στο καλάθι του (δεν έχει γίνει ολοκλήρωση της αγοράς,απλά ειναι δεσμευμένο) και να έχει ένα "countdown timer δέσμευσης προιόντος"('οχι countdown timer ολόκληρου του καλαθιού).Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος για αντίστοιχο plugin? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από siakattack@gmai
pablobuennas Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2019 στις 9:23 ΜΜ, siakattack@gmai είπε τελικα είχατε δίκο...το advanced shipping ειναι αυτο που μου κανει. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις. Υπάρχει μία ακόμα ερώτηση στην οποία δεν εχω βρεί απάντηση ακομα.(αν χρειαστεί φτιάχνω άλλο topic) Επειδή φτιάχνω μια σελίδα (ο web designer φτιάχνει,εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης) με μοναδικά είδη(ένας κωδικός-τεμάχιο δηλαδή για κάθε προιον),όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο plugin που να δείχνει ότι κάποιος πελάτης έχει το προιόν στο καλάθι του (δεν έχει γίνει ολοκλήρωση της αγοράς,απλά ειναι δεσμευμένο) και να έχει ένα "countdown timer δέσμευσης προιόντος"('οχι countdown timer ολόκληρου του καλαθιού).Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος για αντίστοιχο plugin? Sorry αλλά υπάρχει ενα πήξιμο αυτο τον καιρό! Δεν υπάρχει λόγος για αυτό, το woocommerce δεν αλλάζει τα αποθέματα σου ακόμα και αν κάποιος πελάτης σου έχει κρατήσει κάποιο προϊον με καλάθι σε αναμονή, για να αλλαξει το απόθεμα σου πρέπει να ολοκληρωθεί η παραγγελία! Τώρα αν εσύ θέλεις να βλέπεις τα εγκαταλειμμένα καλάθια τότε αυτό θα σε βοηθήσει : Abandoned Cart Reports For WooCommerce! Ο Developer σου δεν ξέρει από woocommerce; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από pablobuennas 1
siakattack@gmai Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, pablobuennas είπε Δεν υπάρχει λόγος για αυτό, το woocommerce δεν αλλάζει τα αποθέματα σου ακόμα και αν κάποιος πελάτης σου έχει κρατήσει κάποιο προϊον με καλάθι σε αναμονή, για να αλλαξει το απόθεμα σου πρέπει να ολοκληρωθεί η παραγγελία! Kαλημέρα Επειδη τα προιοντα ειναι μοναδικά(ενα μόνο τεμάχιο απο τον κάθε κωδικό) ,εγω θέλω οταν βάζει καποιος ενα προιον στο καλαθι ,να βγαίνει ενας countdown timer κάτω απο το προιόν στο archives και στην σελίδα του single product και επίσης να απενεργοποιείται το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" για να μην μπορει να το βάλει κάποιος άλλος στο καλάθι του μέχρι να ξαναγινει το προιον διαθεσιμο(μεχρι να λήξει ο countdown timer δηλαδή).Φτιάχνω τελικά ενα custom plugin γιατι δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. 9 ώρες πριν, pablobuennas είπε Τώρα αν εσύ θέλεις να βλέπεις τα εγκαταλειμμένα καλάθια τότε αυτό θα σε βοηθήσει : Abandoned Cart Reports For WooCommerce! Ο Developer σου δεν ξέρει από woocommerce; Δεν θα υπάρχουν εγκαταλελειμένα καλάθια γιατι το cart θα σβήνει μετα απο 20 λεπτά. Ευχαριστω για την απάντηση.
pablobuennas Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, siakattack@gmai είπε Kαλημέρα Επειδη τα προιοντα ειναι μοναδικά(ενα μόνο τεμάχιο απο τον κάθε κωδικό) ,εγω θέλω οταν βάζει καποιος ενα προιον στο καλαθι ,να βγαίνει ενας countdown timer κάτω απο το προιόν στο archives και στην σελίδα του single product και επίσης να απενεργοποιείται το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" για να μην μπορει να το βάλει κάποιος άλλος στο καλάθι του μέχρι να ξαναγινει το προιον διαθεσιμο(μεχρι να λήξει ο countdown timer δηλαδή).Φτιάχνω τελικά ενα custom plugin γιατι δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Δεν θα υπάρχουν εγκαταλελειμένα καλάθια γιατι το cart θα σβήνει μετα απο 20 λεπτά. Ευχαριστω για την απάντηση. Δεν σε βολεύει το Checkout Countdown for WooCommerce; 1
siakattack@gmai Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, pablobuennas είπε Δεν σε βολεύει το Checkout Countdown for WooCommerce; αυτο ισχύει για όλο το καλάθι --> ( Δεν θα υπάρχουν εγκαταλελειμένα καλάθια γιατι το cart θα σβήνει μετα απο 20 λεπτά. ) εγώ θέλω και εναν countdown timer για καθε προιον ξεχωριστα --> (Επειδη τα προιοντα ειναι μοναδικά(ενα μόνο τεμάχιο απο τον κάθε κωδικό) ,εγω θέλω οταν βάζει καποιος ενα προιον στο καλαθι ,να βγαίνει ενας countdown timer κάτω απο το προιόν στο archives και στην σελίδα του single product και επίσης να απενεργοποιείται το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" για να μην μπορει να το βάλει κάποιος άλλος στο καλάθι του μέχρι να ξαναγινει το προιον διαθεσιμο(μεχρι να λήξει ο countdown timer δηλαδή).Φτιάχνω τελικά ενα custom plugin γιατι δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο.)
Guerriero4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 6:32 ΜΜ, siakattack@gmai είπε αυτο ισχύει για όλο το καλάθι --> ( Δεν θα υπάρχουν εγκαταλελειμένα καλάθια γιατι το cart θα σβήνει μετα απο 20 λεπτά. ) εγώ θέλω και εναν countdown timer για καθε προιον ξεχωριστα --> (Επειδη τα προιοντα ειναι μοναδικά(ενα μόνο τεμάχιο απο τον κάθε κωδικό) ,εγω θέλω οταν βάζει καποιος ενα προιον στο καλαθι ,να βγαίνει ενας countdown timer κάτω απο το προιόν στο archives και στην σελίδα του single product και επίσης να απενεργοποιείται το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" για να μην μπορει να το βάλει κάποιος άλλος στο καλάθι του μέχρι να ξαναγινει το προιον διαθεσιμο(μεχρι να λήξει ο countdown timer δηλαδή).Φτιάχνω τελικά ενα custom plugin γιατι δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο.) Δεν χρειάζεται να φτιάξεις ξεχωριστό Plugin, σου βρήκα ακριβώς αυτό που ψάχνεις. https://wordpress.org/plugins/woocommerce-cart-stock-reducer/ 1
siakattack@gmai Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Guerriero4 είπε Δεν χρειάζεται να φτιάξεις ξεχωριστό Plugin, σου βρήκα ακριβώς αυτό που ψάχνεις. https://wordpress.org/plugins/woocommerce-cart-stock-reducer/ Αναφορά σε κείμενο FAQ What happens if two users click the add to cart at the same time? The first request that hits the server will get the item if there is only one available. The other person will receive a “Item is no longer available” message. thanks για την απάντηση αλλα αν δεν είναι customizable to μυνημα ,θα νομιζει ο 2ος πελατης που προσπάθησε να βάλει το ίδιο προιόν στο καλάθι οτι πουλήθηκε(ενω μπορεί να μην ολοκληρώσει την παραγγελία ο 1ος πελάτης) Αυτο που προσπαθούμε να φτιάξουμε είναι ενας timer που θα φαίνεται και στην σελίδα του single product και στο archives οτι το προιόν που θέλει να βάλει κάποιος στο καλάθι ,είναι δεσμευμένο απο άλλο χρήστη και θα ειναι διαθέσιμο σε Χ:XX λεπτά(εκτός και αν έχει πουληθεί βέβαια) Αναφορά σε κείμενο Per item expiration time can be configured by adding a Custom Field to each item using the configured ‘Expire Custom Key’ (default name is ‘csr_expire_time’). Θα δώ αν μπορούμε να παίξουμε με τον κώδικα του developer ουτως ώστε να προσθεσουμε εναν visible timer. ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από siakattack@gmai
Guerriero4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, siakattack@gmai είπε thanks για την απάντηση αλλα αν δεν είναι customizable to μυνημα ,θα νομιζει ο 2ος πελατης που προσπάθησε να βάλει το ίδιο προιόν στο καλάθι οτι πουλήθηκε(ενω μπορεί να μην ολοκληρώσει την παραγγελία ο 1ος πελάτης) Αυτο που προσπαθούμε να φτιάξουμε είναι ενας timer που θα φαίνεται και στην σελίδα του single product και στο archives οτι το προιόν που θέλει να βάλει κάποιος στο καλάθι ,είναι δεσμευμένο απο άλλο χρήστη και θα ειναι διαθέσιμο σε Χ:XX λεπτά(εκτός και αν έχει πουληθεί βέβαια) Θα δώ αν μπορούμε να παίξουμε με τον κώδικα του developer ουτως ώστε να προσθεσουμε εναν visible timer. ευχαριστώ πολύ Το δοκίμασα το plugin και σε καλύπτει πλήρως. Το μήνυμα που βγαίνει στον δεύτερο πελάτη μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία μπορείς να το αλλάξεις (δες το screenshot). Στο δεύτερο screenshot είναι αυτό που βλέπει ο πρώτος πελάτης. Εμφανίζεται στο προϊόν, στο archive page και στο καλάθι. Αν δεν το αγοράσει ο πρώτος πελάτης, στη λήξη του countdown βγαίνει απ΄το καλάθι και γίνεται πάλι διαθέσιμο για αγορά. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Guerriero4 1
siakattack@gmai Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 σορρυ για το αργοπορημενο της απαντησης: -τελικα το ειχαμε βρει αυτο το plugin πριν μερικους μηνες αλλα ειδαμε οτι το ειχε παρατημένο ο developer γι αυτο δεν το δοκιμασαμε. -θα πρεπει να κανουμε ενα staging copy και να δοκιμασουμε το plugin και θα μεταφερω εντυπωσεις.(τωρα εχω και αλλα θεματα με την σελιδα και chrome mobile...βγαζει too many redirects μονο σε chrome και ψαχνομαστε ) - @Guerriero4 και @pablobuennas υπερευχαριστω για την βοηθεια σας.Χρωστάω κέρασμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα