kostaras4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, @topos είπε Το θέμα είναι ότι εάν χρειάζετε την Quadro απαραίτητα στο pc πάλι μπορεί να αντιμετωπίσει προβληματα εάν βάλει + μια geforce και δουλεύουν παράλληλα Από τη στιγμή που αντιλήφθηκα ότι έχω όντως προβλημα, το παραπάνω απο τον topos είναι και το ερώτημα μου. Θα ήταν καλό να κρατήσω την παλιά μου κάρτα? Αν πρόσθετα μια καινούργια θα μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους? Αν όχι θα πρεπει (από ότι αντιλαμβάνομαι) να πάω και σε μια πιο δαπανηρη λύση... Σωστά? Εσεις θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια? Ευχαριστω και για την όλη κουβέντα που γίνεται!
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kostaras4 είπε Από τη στιγμή που αντιλήφθηκα ότι έχω όντως προβλημα, το παραπάνω απο τον topos είναι και το ερώτημα μου. Θα ήταν καλό να κρατήσω την παλιά μου κάρτα? Αν πρόσθετα μια καινούργια θα μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους? Αν όχι θα πρεπει (από ότι αντιλαμβάνομαι) να πάω και σε μια πιο δαπανηρη λύση... Σωστά? Εσεις θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια? Ευχαριστω και για την όλη κουβέντα που γίνεται! α)Εαν χρειαζεσαι απαραιτητα quadro η καλυτερη και δαπανηροτερη λυση ειναι να παρεις μια τετοια με hdmi 1.4+ β)Εαν δεν χρειαζεσαι quadro παρε μια μεταχειρισμενη/φθηνη καινουργια geforce που βγαζει hdmi 1.4+ γ)Λυση με ανταπτορα κοστος 10-20ευρω displayport->hdmi Εαν εχεις κοντα σου e-shop.gr παρε τους τηλ και ρωτα τους 1)Τι σου προτεινουν αυτοι? 2)Εαν δεν σου κανει δουλεια εαν θα μπορεσεις να τους το επιστρεψεις αμμεσα- Υ.Γ Την quadro που την χρησιμοποιεις? 5 λεπτά πριν, @topos είπε α)Εαν χρειαζεσαι απαραιτητα quadro η καλυτερη και δαπανηροτερη λυση ειναι να παρεις μια τετοια με hdmi 1.4+ β)Εαν δεν χρειαζεσαι quadro παρε μια μεταχειρισμενη/φθηνη καινουργια geforce που βγαζει hdmi 1.4+ γ)Λυση με ανταπτορα κοστος 10-20ευρω displayport->hdmi Εαν εχεις κοντα σου e-shop.gr παρε τους τηλ και ρωτα τους 1)Τι σου προτεινουν αυτοι? 2)Εαν δεν σου κανει δουλεια εαν θα μπορεσεις να τους το επιστρεψεις αμμεσα- Υ.Γ Την quadro που την χρησιμοποιεις? Edit-> Το a δεν ειναι λυση μιας και απο μια ματια που εριξα δεν βγαινουν quadro με hdmi.. Επιπλεων ειδα οτι η p600 ειναι παρα πολυ παλια,πιθανοτατα μια καινουργια geforce να αποδιδει καλυτερα εαν δεν χρειαζεσαι 10bit χρωμα. Αλλα πρεπει να μας πεις σε τι ακριβως την δουλευεις για να το επιβεβαιωσουμε.
kostaras4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, Την κάρτα την είχα πάρει καθώς έκανα 3d σχέδια και έκανα πολλά render. Τώρα τα εχω περιορίσει, αλλά και πάλι μπορεί να τα χρειαστώ στο μέλλον. Από άποψη παιχνιδιών δεν έχω καμία ιδιαίτερη απαίτηση. Γενικά η χρήση του υπολογιστή είναι κυρίως σχεδιαστικά προγράμματα (autocad, 3d studio Max, photoshop) και office, Internet, ταινίες κτλ. Πιθανότητα επομενως πάω για νεα κάρτα (όχι ανταπτορα). Το μόνο που θα πρέπει να διευκρινίσω, από ότι καταλαβαίνω, είναι αν θα μπορώ να έχω την παλιά και την καινούρια κάρτα μαζί, ή η νέα θα αντικαταστήσει την παλια..
@topos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 α)Πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις? β)Από τι αποτελείτε το υπόλοιπο σύστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα