Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς αυτό το πακέτο της Cosmote στο κινητό ? 

Αναφορά σε κείμενο

Έχω μπερδευτεί λίγο διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις που γράφουν "...στο πακέτο Play Now Unlimited εφαρμόζεται 4GΒ όριο στη χρήση δεδομένων. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00744€/ΜΒ για την οποία αποστέλλεται ενημέρωση για γραπτό μήνυμα."

Αναφορά σε κείμενο

Διαφημίζεται σαν "Απεριόριστο Video & Music Streaming" αλλά έχει όριο 4GB ?  είναι δυνατόν ? 

Δημοσ.

απ οτι καταλαβαίνω ναι, είναι απεριόριστο (αλλά κάπου πήρε το μάτι μου κάποιον χρήστη να υποστηρίζει οτι είναι με μέγιστο bitrate για 480p). Τα 4GB που αναφέρω πιο πάνω είναι τελικά για περιαγωγή όπως διευκρίνισε ο Πάνος.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, v0rtex είπε

απ οτι καταλαβαίνω ναι, είναι απεριόριστο (αλλά κάπου πήρε το μάτι μου κάποιον χρήστη να υποστηρίζει οτι είναι με μέγιστο bitrate για 480p). Τα 4GB που αναφέρω πιο πάνω είναι τελικά για περιαγωγή όπως διευκρίνισε ο Πάνος.

Και εγώ θυμάμαι να το έχω διαβάσει αυτό, αλλά δε βλέπω να υπάρχει κάτι στους όρους. Γράφει κιόλας ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είναι απεριόριστο Streaming στις εφαρμογές που υποστηρίζει σε ανάλυση μέχρι 480p. Αν θέλετε υψηλότερη ανάλυση τότε καταναλώνει από τα Data που έχετε για γενική χρήση ή από το Play Now 5GB. 

Στο εξωτερικό έχει όριο 4GB χρήσης στις εφαρμογές, δεν ξέρω αν έχει και εκεί το όριο 480p.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos- είπε

Στην Ελλάδα είναι απεριόριστο Streaming στις εφαρμογές που υποστηρίζει σε ανάλυση μέχρι 480p. Αν θέλετε υψηλότερη ανάλυση τότε καταναλώνει από τα Data που έχετε για γενική χρήση ή από το Play Now 5GB. 

Στο εξωτερικό έχει όριο 4GB χρήσης στις εφαρμογές, δεν ξέρω αν έχει και εκεί το όριο 480p.

Που το γράφει αυτό; Δεν μπορώ να το βρω κάπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...