Προς το περιεχόμενο

Windows - Google Drive ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι χρήστης του dropbox χρόνια τώρα και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω για ένα κομμάτι των εργασιών το Google Drive στα Windows. 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:
Το pause του Google Drive είναι πραγματικό pause ή απλά σταματάει το sync και με το resume αρχίζει το upload ξανά από την αρχή; Γιατί αν ναι τότε η Google απορώ για ποιο λόγο προσφέρει τέτοια υπηρεσία όταν δεν έχει πραγματικό pause όπως είναι για παράδειγμα αυτό του Dropbox. 

Το ρωτάω αυτό γιατί ανέβαζα ένα μεγάλο αρχείο και έπρεπε να κάνω pause για κάποιο λόγο και ενώ ήταν στο 30% μετά το resume δεν το παρατήρησα και μετά από ώρα έλεγε 16% που σημαίνει πως ξεκίνησε από την αρχή. 

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση σχετική με drive αν και δεν παίρνω όρκο ότι δεν θα ταίριαζε περισσότερο στα windows.

Εδώ και κάποιους μήνες συμβαίνει το εξής. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή υπάρχει ένα εικονίδιο google drive στην γραμμή εργασιών, που όταν βάζω πάνω τον κέρσορα εμφανίζεται πίσω από τα άλλα παράθυρα ένα μαύρο πλαίσιο σαν τερματικό, το οποίο δεν κάνει τίποτα και κατά τα άλλα είναι αόρατο.

1247703476_.jpg.bcd96dc51c963e44f7192d1e4fe43f51.jpg

1394750160_.jpg.9c8474de8dc33486d1a8bc411f7985b8.jpg

Εδώ και τόσο καιρό απλά το κλείνω και συνεχίζω την ζωή μου αλλά είπα να ρωτήσω να δω γιατί έχει εμφανιστεί, αν σημαίνει κάτι, και αν υπάρχει εύκολος τρόπος να το ξεφορτωθώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...