CheOnWeb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Nikolas7_7 said: Το θέμα είναι ότι έκανε μόνο 10 λεπτά που μου κάνει εντύπωση.. Αν το έκανες ασυμπίεστο, είναι λογικό. Δεν έχει και πολλή δουλειά να κάνει το pc. Anyway, κοίτα το κορίτσια σου τώρα κι εμείς εδώ είμαστε!
Nikolas7_7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, micos000 είπε 10 λεπτά για 6λεπτο βίντεο; Αυτό είναι αποδεκτό. 6 λεπτο των 1,5gb ομως... 9 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Αν το έκανες ασυμπίεστο, είναι λογικό. Δεν έχει και πολλή δουλειά να κάνει το pc. Anyway, κοίτα το κορίτσια σου τώρα κι εμείς εδώ είμαστε! χαχα, νασαι καλα.. Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα τι σημαινει hevc (εννοω τεχνικα κλπ). Ηξερα οτι ειναι καλυτερος τροπος συμπιεσης, που πιανει μεν λιγοτερο χωρο αλλα με καλυτερη ποιοτητα. οταν ειχα ρωτησει καπου εδω αν αξιζει να γραφω εκει ή αν θα παιδευτω, μου ειχαν πει εννοειται hevc.. αλλα τελικα μπελας ειναι. Τελος παντων, πιστευω να προλαβω σημερα-αυριο να βγαλω ακρη αν η μικρη παει καλα γιατι ηταν χαλια το Σαββατο. 10 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Ενταξει hevc είναι. Μην περιμένεις επιδόσεις σε μετατροπές ακόμα και σε ι7 τελευταίας γενιάς. δε με πειραζει να αργησει, απλα γιαυτο εψαχνα μια λυση για κατευθειαν επεξεργασια γιατι με το handbrake χαθηκα, δεν εχει ενα κουμπι για απλη μετατροπη στα ιδια, δηλαδη ιδια αναλυση, ιδια fps και απλα αλλαγη σε hevc..να μην παιδευομαι
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε ενα κουμπι για απλη μετατροπη στα ιδια, δηλαδη ιδια αναλυση, ιδια fps και απλα αλλαγη σε από hevc... fixed! Δες το freemake (λίγη προσοχή στην εγκατάσταση μη σου βάλει adware). Σου βάζει μεν ένα logo σε μαύρη εικόνα πριν και μετά το βίντεο αλλά αν τα επεξεργαστείς μετά μπορείς να το κόψεις. Δεν βάζει κάτι πάνω στην εικόνα και είναι ποιο αυτοματοποιημένο (ίδια ποιότητα-ίδια ανάλυση) και μπορείς να τα ρίξεις όλα μέσα και να στα κάνει με batch ένα-ένα ή να τα ενώσει όλα σε ένα αρχείο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από micos000
Nikolas7_7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, micos000 είπε fixed! Δες το freemake (λίγη προσοχή στην εγκατάσταση μη σου βάλει adware). Σου βάζει μεν ένα logo σε μαύρη εικόνα πριν και μετά το βίντεο αλλά αν τα επεξεργαστείς μετά μπορείς να το κόψεις. Δεν βάζει κάτι πάνω στην εικόνα και είναι ποιο αυτοματοποιημένο (ίδια ποιότητα-ίδια ανάλυση) και μπορείς να τα ρίξεις όλα μέσα και να στα κάνει με batch ένα-ένα ή να τα ενώσει όλα σε ένα αρχείο. Αψογο, ενα τετοιο θελω, γιατι εδω πηγαινα ενα ενα. να τα πεταξω μεσα, να μου τα βγαλει hevc και τελος. εν τω μεταξυ απο καθε βιντεο θελω μερικα δευτερολεπτα αλλα αναγκαστικα θα φαω τη μετατροπη πρωτα. μολις το δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις! Σε ευχαριστω πολυ
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς και να τα κόψεις μέσα από το freemake αν θέλεις. Έχει μια απλή επεξεργασία.
Nikolas7_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2019 στις 1:09 ΜΜ, micos000 είπε Μπορείς και να τα κόψεις μέσα από το freemake αν θέλεις. Έχει μια απλή επεξεργασία. τα πεταξα ολα μεσα και απλη μετατροπη σε mp4 H264, αλλα ενω εβαλα η μετατροπη να κρατησει τα Original χαρακτηριστικα, μου γραφει μεσα το προγραμμα οτι ολα ειναι 25fps..το αφηνω να δουλεψει να δω τι θα βγαλει και βλεπουμε αλλα φοβαμαι οτι πρεπει να το πληρωσω για να κανει σωστα τη μετατροπη. παντως ειναι βολικο Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Nikolas7_7
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα έβαζα ένα μικρό κομμάτι για να δω το αποτέλεσμα και μετά, αν ήμουν ικανοποιημένος θα προχωρούσε στη μαζική μετατροπή. Πάντως στο freemake μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία μετατροπής όπως θέλεις. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από micos000
Nikolas7_7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ θα έβαζα ένα μικρό κομμάτι για να δω το αποτέλεσμα και μετά, αν ήμουν ικανοποιημένος θα προχωρούσε στη μαζική μετατροπή. Πάντως στο freemake μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία μετατροπής όπως θέλεις. Τελικά μέχρι την άλλη μέρα το πρωί δεν είχε κάνει τίποτα.. Θα τι ψάξω πάλι αύριο.. Ίσως και με λογότυπο μέσα αναγκαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα